به نام خدا
این برنامه فقط 5 درصد اولش قرار میگره و کامل قرار نمگیره این فقط برای رفع مشکل و صدور یک فاکتور هستش.

این فایل آموزشی به زبان سی شارپ و با تکنولوژی Ef هستش که برای دوستان قرار داده شده قبل از اینکه دوستان عزیز فایل رو دانلود کنید و برای یاد گیری استفاده کنید باید قبلش یه نکاتی رو بگم. این رو بگم سورس به صورت رایگان هستش برای دانلود فقط تنها ایراد ویرایش کلی هستش ویرایش میشه یک جا کل اطلاعات ولی مخفی میشه ویرایش تکی فایل خوب کار میکنه.
قبل از اینکه دانلود کنید این فایل رو باید بگم کسی که این فایل رو دانلود میکنه اولین کار این هستش که برای فرج امام زمان یک دعا و برای سلامتی تمام بیماران و مشکل مالی دارن و نمی توان ازدواج کنن و تو زندان هستن دعا کنید تا مشکلات شان رفع بشه. و برای سلامتی تمام بچه های زحمت کش این سایت که همه جور کمک کردن و همین طور برای سلامتی این چند نفر که تو ساخت این برنامه خیلی کمک کردن اول آقا خو خان ، آقا مهرداد کیانیان، alexmcse، و چند دیگر از دوستان که خیلی من رو کمک کردن تا بتونم این فایل رو بسازم و در اختیار شما قرار بدم برای خود این استاد زحمت کش برای خودشون خانواده شوون دعا کنید و همچنین برای همه اموات یک فاتح بفرستید از جمله پدر آقا خو خان ، مادر بزرگ خودم و پدر بزرگ خالم یک فاتح بفرستید . و برای سلامتی تمام پدر مادر ها همچنین پدر مادر خودتون و من هم دعا کنید و دعا کنید همه مرض ها شفا پیدا کنن و خدا از سر تقصیرات همه ما بگذره. و خواهشاً برای من هم یک دعا کنید چون سرباز شدم دعا کنید عذتم نکنند من رو تو سربازی بخاطر بیماری که دارم و همین طور من رو انتقال بدن تهران از شهرستان تا بتونم در برنامه نویسی باز کمک کنم و فایل آموزشی جدید تر و بهتر برای شما قرار بدم.
خداوکیلی کسی این دعا رو نکنه خیلی گدا تشریف داره و راضی نیستم کسی دانلود کنه این فایل رو کسی برای یک دعا عاجز هستش برای کمک به دیگران هم عاجز هستش خواهشی دارم دعا مورد نظر رو کنید و فاتح برای پدر آقا خو خان مادر بزرگ پدر بزرگ و همین طور خالم کنید و دانلود کنید چیز خیلی زیادی نخواستم سر باز زنید و برای انتقال من هم دعا کنید تا بتونم بیام تهران نزدیک خانه ام تا برای شما بتونم فایل باحال برنامه نویسی با تکنولوژی جدید قرار بدم.
امکانات برنامه از ریز تا درشت.
ساخت ابزار های همچون dataGridView ، Textbox ، Label به وسیله کلاس که داره ویژگی های همون چون
: TextBox عدد در TextBox متن ، امکان Enter زدن در کادر متن ، عوض شدن رنگ کادر متن در صورت خالی رها شدن
DataGridView : عوض کردن یکی در میان رنگ دیتاگریدویو از قسمت ویژگی ها، Enter زدن در دیتاگریدویو ، عوض شدن رنگ سلول مورد نظر انتخابی برای ویرایش سلول دیتاگریدویو.
TextBox User Pass : داره ویژگی جلوگیری از اسکیول انجیر برای هک برنامه
داره اعمال تنظیمات کلی برای کل برنامه مثل مقدار دهی به یک کادر متن که در دیگر کادر متن همون مقدار قرار بگیره.
تنظیمات برنامه و امکان قرار دادن راهنما برنامه
انجام عمل پشتیبان گیری و باز گرانی اطلاعات از دیتابیس.
ظاهر شدن فرم ثبت شرکت و کاربر برای بار اول در صورت خالی بودن دیتابیس که وقتی دیتابیس پور بشه بار اول دیگه ظاهر نمیشه.

امکان تغییر اندازه تصویر موقع ذخیره تصویر

امکان جلوه دادن به دکمه به وسیله کلاس Program
امکان رفتن اتوماتیک به کادر متن بعدی در صورت پور شدن اندازه کادر متن.
ذخیره اطلاعات به صورت کادر متن و یا کل دیتاگرید ویو با هم و جلوگیری از ذخیره اطلاعات تکراری و جلوگیری از خالی رها شدن کادر متن.
ویرایش اطلاعات به وسیله کادر متن تکی درست برنامه جواب میده ولی به وسیله دیتاگرید ویو ذخیره میکنه و بعد مخفی میکنه اطلاع اتش رو چون میرم سربازی 2 روز دیگه گفتم همین رو قرار بدم خیلی از مشکلات ون رفع بشه.
حذف سطر دیتاگرید ویو چند تای و حذف از دیتابیس
امکان ارسال اطلاعات کلی و یا تکی از دیتاگرید ویو به دیتاگرید ویو و یا اطلاعات دیتاگرید ویو به کادر متن
جستجو اطلاعات به صورت تکی یا چند گزینه از Combo box و امکان جستجو در نوع فیلد دیتابیس int و nvarchar
وارد کردن اطلاعات برای سریع ویرایش و یا ذخیره کردن و یا جستجو به وسیله autolistcomplete که از دیتابیس داده ها رو میگیره و تکراری هم نمیاری برای وارد کردن سریع اطلاعات.
چاپ اطلاعات موجود در دیتاگرید ویو به وسیله استیمول که هر چیزی جستجو بشه و در دیتاگرید ویو نمایش داده بشه و یا اطلاعات مربوط به همون صفحه در دیتاگرید ویو برای چاپ ارسال میشه.
امکان ارسال اطلاعات شرکت مورد نظر و مشتری و اطلاعات مشتری یک جا برای چاپ که اطلاعات شرکت برحسب شعبه که کاربری که وارد میشه بر حسب سطح دسترسی که دارد اطلاعات مربوط به شرکت و شعبه ظاهر میشه برای چاپ و همچنین ارسال تاریخ و زمان شمسی به استیمول برای چاپ.
ایجاد سطح دسترسی برای هر کاربر و نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به برنامه و امکان ذخیره کاربر وارد شده تاریخ مدت زمان و ساعت که معلوم بشه کدام کاربر چه مدت در سیستم بوده که مدیر بتوانی ببینه کی وارد شده و چقدر در سیستم بوده.
جا به جای فرم به وسیله توابع API

صفحه بندی دیتاگرید ویو در نمایش و جستجو اطلاعات که اطلاعات صفحه بندی میشه و برنامه صفحه بندی خودش رو از دست نمیدهد و عمل محاسبات یک سلول به وسیله دستور For ور دستور EF انجام میده.
انجام عمل محاسبات درصد تخفیف ، مالیات ، و هزینه کل . و کم کردن هزینه به وسیله دیتاگرید ویو و کادر متن
جدا کردن سه رغم اعشار در کادر متن و برچسب و محاسبه بی نشان
تبدیل عدد به حروف
این امکانات برنامه من هستش فقط چیزی که می ماند در تنظیمات تعداد نمایش اطلاعات دیتاگرید ویو رو معلوم کنید تا اطلاعات رو ببینید.
این هم تصاویر برنامه.

این هم سورس برنامه برای دانلود تو این 2 روز که هستم در خدمت مشکلی داشتید بگید تمام فایل های مورد نیاز هم پیشش هستش هتا دیتابیس فقط دیتابیس رو اتچ کنید اتچ کنید دیتابیس آسیب میبینه. ار کنار فایل اجرای دیتابیس رو اجرا کنید و برنامه بدون مشکل اجرا میشه. کسی هم استیمول نداره برنامه بدون هیچ خطای فایل استیول رو برایش اجرا میکنه.
خواهشاً دعا کردن و فاتح فرستادن فراموش نشود.
http://uplod.ir/pubash4agkvv/Canopy_...re_Full.7z.htm
یه خواهشی که دارم اگه کسی دانلود کردش و تو سیستم استفاده کرد به هم بگه درست برنامه رو نشان داد تو سیستمش یا اینکه نه دکمه های یکی بزرگ یکی کوچک نشان داد و برنامه به کل بهم ریخته نشان داد یا نه درست نشان داد ممنون میشم به هم بگید یا تو اینجا یا ایمیل sdvp_1991@yahoo.com به هم بگید ایرادم رو. که برنامه تو سیستم شما خوب نشان نداد.
موفق باشید.