سلام و خسته نباشید اول از دوست عزیزم تشکر میکنم خاطره خیلی قدیمی رو برای بنده زنده کرد با این پست آقای ali_md110 بنده این پروژه رو دوره سربازی نوشتم که خدا هیچ جوانی سرباز نکنه . و از این ماجراخیلی میگذره و عذر خواهی به کسی جواب ندادم چون اون موقع سرباز بودم و در جواب این دوست عزیز. در تکنولوژی Ef متاسفانه باگ انقدر داره و همین طور آزار عذیت کدهای کوئری نویسی و شدت کند بودن برنامه این برنامه رو بنده خودم که درستش کردم و جای که آپلود کردم دیدم پاک شده و خودم از تکنولوژی EF بخاطر کندی و کوئری نویسی های دشوارش با EF خداحافظی کردم و الان کدنویسی که انجام دادم کدنویسی هوشمند ADO هستش و این سبک کدنویسی به این صورت هستش کدنویسی کمتر از EF و همین طور با یک خط ساده و با سرعت فراوان دستورات اجرا میکنه و کل برنامه با یک دستور ساده برنامه رو مدیریت میکنه. و سعی میکنم یک دستور ساده بنویسم و لذت بخش بودن دستور ADO و راحتی دستور ADO مشاهده کنید . دوم در رشته اتصال های مختلف و ارتباط های مختلف برخلاف ADO که دیتابیسش فرق نمیکنه کدام ورژن باشه ولی EF فرق میکنه و خیلی سخت ارتباط میگیره یا نمیگیره بخاطر آزا عذیت های زیاد دستورات EF ول کردم این تکنولوژی رو و با تکنولوژی ADO که حتی سازگار با Razor Pages هستش استفاده میکنم و سبک این تکنولوژی به صورتی هستش که بنده برای خودم دستورات ADO شبی سازی و شی گرا کردم که زیاد کدنویسی نمیکنم وبییشتر دستورات بنده رو خود ADO مینوسه. سعی میکنم تو این یکی 2 روز یک نمونه درست کنم و در اختیار دوستان قرار بدم و تشکر میکنم یاد این پست برای بنده زنده کردید.