نه گمونم شما نوشتید که میدونید با چندین زبان نوشته شده ;-) من نمیدونم دونستن همچنین چیزی چه ربطی به نوشتن همچین چیزی داره!شما خودتون احتمالا یاهو رو نوشتید که می دونید با PHP هست ؟
سایت های بزرگی که نام بردید از چندین زبان استفاده می کنند.
کسی منکر این موضوع نیست هر ابزاری برای کاری به کار میره. الان Flicker داره از جاوا و پرل هم جدای از PHP استفاده میکنه. یا facebook که برای بخش Chat از Erlang استفاده میکنه. دونستن این چیزها هم دلیلی بر نوشتنشون نداره. کلا از جملهی بالا تعجب کردم.
شرمنده همراه دارم! اما در کل Yahoo با به کار گرفتن راسموس لردوف (آفریننده اصلی زبان PHP یا بهتر بگم PHP3) خیلی از بخشهاش رو با PHP نوشته حتی آنها فریمورک Symfony را شخصیسازی (Customize) کردند و دارند در بخشهای از یاهو ازش بهرهبرداری میکنند.فکر کردید که یاهو همش PHP هست ؟اگه اینو شما ثابت کنی من با شما همراه میشم.
شک در صد. اون موقع جایگزینهای مثل پرل و پایتون هم بودند که همین مشخصات رو هم داشتند.دلیل استفاده شرکت هایی که Joomla , vBulletin و ... رو ساختن هم این بوده که هم اپن سورس هست و هم نیازی به استفاده از لایسنس Net. نداشتند.چون لازم نیست تا PHP هست و رایگانه و سرورش ارزون تر از لایسنس پولی استفاده کنند.
؟بیشتر سایت های بزرگ از خریداری سایت های کوچیک به وجود میان که هر کدوم سیستم خودشون رو دارن.
نه بابا! شوخی نکن! من فکر میکردم فریمورکه! نگو فقط یه نوع کدگذار.راستی از شما ها کسی می دونه که ASP.Net زبان برنامه نویسی وب نیست و فقط یه نوع کد گذاری ولی در مقابل php زبان برنامه نویسی وب هست ؟