این حرف شما هم این معنی رو می ده که قدرت NET. فقط تحت دسکتاپه، و تحت وب یعنی کشک!من هم با دات نت تحت Desktop کار میکنم و خیلی قبولش دارم... ولی دلیل نمی شه که رو حساب تعصب بگم دات نت، نه PHP...
هیچ کس خوشش نمی یاد دوست عزیز!در ضمن از دزدی و حروم خوری خوشم نمیاد!! Crack/Patch...
اگر اونها هم مارو آدم حساب کنن(!) و محصولاتشون رو به ما بفروشن، دیگه افرادی مثل من و تو مجبور به اینجور کارها نمی شن!!!
در ضمن فکر می کنم، این موضوع رو توی فروم مجید آنلاین هم روشن کردم که، .Net Framework نسخه های رایگان هم داره.
اگر نمی خواید از Crack و ... استفاده کنید، خب از Notepad استفاده کنید! ( البته اگر تمایلی به استفاده از net. دارید. )
بنده به این نتیجه رسیدم، که هردوی این زبانها در جای خودشون خوب هستن، وکاربرای خاص خودشون رو دارن. توی این دوره زمونه، فردی که حداقل با هردوی اینها ( و یا java, python, perl, ruby و ... ) آشنا باشه و کار کنه، بیشترین سود رو کرده.
من با هردوی اینها کار می کنم ( قبلا هم گفتم). ولی اینکه بعضی وقتها می بینم که یکجانبه فقط از php صحبت می کنید، نمی شه ساکت موند.
چه php کارها و چه asp.net کارها، همه باید اینو قبول داشته باشن که هیچ کدوم از این دو زبان تحت وب، دست و پا بسته نیستن.
کسانی رو می شناسم که php کار حرفه ای بودن و linux ی الصل! ( به معنای واقعی کلمه )، که گفتن نمی شه از قابلیتها دات نت هم چشم پوشی کرد. و حالا درکنار php، دات نت هم کار می کنند.
بی خودی بحث این سایتها رو وسط نکشید، شما به سایتهای: Microsoft, Intel, DELL رفتید؟
بعید می دونم!
----------------------------
کاملا معلومه، اگر این بحث ادامه پیدا کنه به جاهای باریک کشیده می شه.
به قول شما دیگه توی این بحث شرکت نمی کنم!!