سلام

ببخشید ، دوستان از این بحث علم بهتره یا ثروت ! ( ویندوز یا لینوکس - PHP یا ASPX و ... ) خسته شدم .

اما ناچارم چیزهایی رو بگم ...

PHP به طور تخصصی روی وب کار میکنه ، پس ...
PHP ، متن باز هست و گسترش دهندگان بسیار زیادی داره
PHP ، متن باز هست و شما می تونید برای پروژه های مختلف شخصی سازیش کنید .
PHP با ترکیب شدن با لینوکس ، MySQL و آپاچی ترکیبی رو ساخته که هنوز رو دستش نیومده . ( اگر کسی ترکیبی با قدرت، سرعت و انعطاف LAMP پیدا کرده معرفی کنه ، چون امثال گوگل خیلی دنبالش هستند )
PHP رایگان هست و هزینه اجرای پروژه ( البته پروژه بدرد بخور ! ) رو به شدت پایین میاره .
PHP و برنامه نویس هاش وابستگی به فریم ورک خاصی ندارند . در صورتیکه نیاز به فریم ورک هم باشه ، با توجه به نیاز ها و توانایی ها می تونید از فریم ورک های زیادی که وجود داره انتخاب کرد و منحصر به یک فریم ورک و ... نیست .

و هزار تا دلیل دیگه که شما می تونید PHP رو به خانواده NET. ترجیه بدید .
اما ، اما این حرف ها به این معنی نیست که با NET. نمیشه کاری کرد یا بدرد نمی خوره و ...

با NET. تمام کارهایی که با PHP اجرا میشه رو می تونید پیاده سازی کنید ( البته تا یه سطحی ! ) . در دسکتاپ کارهای فوق العاده ای از NET. میشه بدست آورد و ...

اما نکته :
اینکه PHP محبوب تره و انتخاب بیشتر پروژه های بزرگ هست ، بدون شک درسته .

به خدا اگه یه خرده تو بحث کردن اصولی تر بخورد کنیم و تعصب رو کنار بذاریم بحث ها به نتیجه میرسه . به جای تحقیر یکی و پرستیدن یکی دیگه ( پیکان و بی ام و ) ، به واقع بینی بیشتر تکیه کنیم . اگه بحث فقط وب هست بهتره بین بنز و هیوندا مقایسه کنید

در ضمن به عنوان کسی که با برنامه نویس های NET. , PHP , JAVA و ... کار کردم می تونم به طور جدی حرف zoghal رو تایید کنم . به کسی برنخوره ، تجربه است و حقیقت ! اگه علتش رو هم می خواید به نظر من اساتید و مدرسان هستند که مفاهیم و اصول رو درست نمگن .