نمایش نتایج 1 تا 40 از 77

نام تاپیک: C#‎ یا ++C؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: C#‎ یا ++C؟

بابا کسی به لینوکس اهمیت نمیده. یعنی اهمیت مالی نداره (کمیت کوچکی داره). وگرنه من و شما اهمیت میدیم مسلما.
    mac هم که یک سیستم عامل انحصاری هست و ارزش صحبت کردن هم نداره. حالا به ویندوز هم بها میدیم دیگه از سر ناچاری هست بخاطر شغل و درآمد و بازار کارش بخاطر اینکه اکثریت کاربران دسکتاپ از ویندوز استفاده میکنن.
    بنده رو اگر بشناسید (Folaani) حامی سرسخت نرم افزارهای آزاد هستم و کلی از مقاله های فلسفی نرم افزار آزاد رو خودم ترجمه کردم. تاحالا هم فقط دنبال یادگیری زبانها و ابزارهای بازمتن و آزاد بودم. با لینوکس هم خوب آشنایی دارم. اما الان میبینید که مجبور شدم بیام دنبال سی شارپ و دات نت روی ویندوز با محصولات انحصاری مایکروسافت. چون بالاخره باید واقعیت ها رو هم درنظر گرفت. منم باید بتونم پول دربیارم و راحت زندگی کنم. وقتی استعدادش رو دارم حیفه نتونم ازش شغل و درآمد خوب داشته باشم. البته از رفتن دنبال بازمتن و نرم افزار آزاد پشیمون نیستم و به این فعالیت ادامه میدم چون علاقه و اعتقاد اساسی دارم و رمز پیشرفت من بوده، اما در ویندوز هم با محصولات میکروسافت باید بخاطر فرصتهای شغلی و ظرفیت بازاری که داره کار کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : سه شنبه 15 تیر 1389 در 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •