-
شنبه 06 شهریور 1389, 14:28 عصر
نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟
البته برنامهء پیچیده هم تعاریف متفاوتی داره. بستگی به دیدگاه شما داره.
مثلا بعضی برنامه ها منطق/الگوریتم مفصل و پیچیده ای دارن اما درگیر جزییات سطح پایین فنی سیستم عامل و سخت افزار نیستن، که درواقع نوشتن این برنامه ها در دات نت میتونه خیلی راحتتر هم باشه. چون سطح بالاتر هست.
بطور مثال پایتون در پروژه های علمی استفاده شده، چون مثل دات نت خصوصیت روانی و سطح بالاتر بودن و خوانایی و عدم درگیر شدن با جزییات سطح پایین سخت افزار و نرم افزار رو داره و باعث میشه دانشمندان بیشتر روی پیاده سازی الگوریتم علمی خودشون تمرکز کنن تا اینکه درگیر یادگیری و حل مسائل فنی نامربوط بشن.
البته اینا رو بخاطر تکمیل مطلب و ارائه نظر خودم عرض میکنم، ولی نمیدونم چرا بعضیا اینقدر اصرار دارن بگن من قصد پافشاری روی چیزی رو دارم و با همه مخالفت میکنم. اصلا من چنین اخلاقی ندارم، ولی وقتی کسی الکی گیر بده و حرف نامربوط و اشتباه بزنه، منم کوتاه نمیام. از امضام هم مشخصه، یک جنگنده!
خب بنظر من بیشتر افراد کم و بیش چیزهای اشتباهی میگن که طبیعی هم هست. نه اینکه بگم همهء حرفاشون اشتباهه و درمورد همهء افراد اینطوره، ولی آمارش بالاست.
نکتهء دیگه اینه که از بحث و تایید مواردی که واضحا صحیح هستن چیز زیادی نه عاید من میشه و نه کس دیگه، و فقط بعضی وقتا لازمه. بخاطر همین بنده بیشتر روی موارد ابهام، چیزهایی که فکر میکنم نادرست هستن، و جاهایی که نظر و تجربهء مخالفی دارم بحث میکنم. وگرنه در پستهای همهء افراد کم و بیش مسائل صحیح چه روشن و ساده و چه پنهان و پیچیده وجود دارن ولی اغلب بحث و تایید اونها برای بحث اصلی و نکات مورد مناقشه، سودی نداره.
من از هیچ بحثی هراسی ندارم، گرچه کل دنیا هم بریزن سر من و بگن اشتباه میکنی و توهین هم بکنن. و گرچه اشتباه کرده باشم و این برای تمام دنیا روشن بشن. من اصلا اون طوری که بعضیا فکر میکنن به این مسائل اهمیتی نمیدم و شخصیت مجازی هیچ اعتبار و ارزشی درنظرم نداره و براحتی قابل تعویض هم هست.
آدمی هستم که دنبال زبانها و فناوریها و سیستم عاملهای مختلفی رفتم، چون بنظرم همش لازم بود. من چه تعصب و وابستگی کوری به یک زبان و سیستم عامل و فناوری و شرکت میتونم داشته باشم؟ این برچسب ها بیشتر به افراد دیگه میخوره تا بنده که سالها درحال مطالعهء زبانها و رفرنسها و سیستم عاملهای مختلف بودم.
چیزی که برام مهمه قویتر شدن و دانشمندتر شدن و تواناتر شدن خودم هست و اینکه در جامعه بتونم از پس افرادی که پاشون رو از حیطهء خودشون فراتر میذارن بربیام و به یه نوعی روی جامعه و این افراد به صورتی که میخوام تاثیر بذارم. چون در موارد زیادی اگر من تاثیر نذارم اونا منو تحت تاثیر منفی خودشون قرار میدن. مستقیم و غیرمستقیم. در دنیای واقعی یا مجازی. البته این نبرد باید روی اصول علمی و جوانمردانه باشه تا مشروع باشه.
بله بنظر من سراسر زندگی یک نبرده و قبلا هم صریحا گفتم دنبال قدرت خالص هستم.
حالا کسی اگر توان و جرات بحث و مبارزهء فکری رو نداره پس بهتره دیگه با من وارد بحث نشه.
این کار و روحیه بنظر من هیچ اشکالی هم نداره. به شرطی که شرایطی رو که گفتم داشته باشه.
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت