نمایش نتایج 41 تا 79 از 79

نام تاپیک: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    محل زندگی
    /dev/null

نقل قول: Poll:چه مقدار به زبان برنامه نویسی ای که الان در این لحظه باش کد مینویسید علاقه دارید؟

++، کلاینت تورنت، کلاینت اف تی پی، Paint، کلاینت ایمیل، نرم افزار مدیریت تلفن همراه، یاهومسنجر، نرم افزار تکمیل اظهار نامه مالیاتی، مدیا پلیر...
    notepad++:
    این نرم افزار در اصل برای این نوشته شده که بازدهی بالا داشته باشه و زمین رو از گرم شدن به خاطر بد بودن ساختار IDE ها نجات بده.
    Client Torrent:این نرمافزار باید دسترسی سطح پایین به شبکه داشته باشه و از سرعت بالا در شبکه برخوردار باشه که یه جورایی با .Net غیر ممکنه چون به PInvoke نیاز داریم.حالا Checksum و... بماند که با .net باید پاش بشینی تا زیر پات علف در بیاد.
    Client FTP:من تجربه ای ندارم.ولی تا اونجایی که من میدونم Client FTP ها رو نمیشه با .Net فعلی نوشت چون تفاوت اصلی اونها در engine اونهاست.
    Paint:من هنوز یک مورد هم ندیدم که managed باشه.مراجعه شود به Paint ویندوز 7 در حالتی که ابعاد تصویر 7000 * 11000 .اون موقع میتونید سرعت رو ببینید.
    Client Email:این یکی رو میشه یه جورایی قبول کرد.ولی باز هم وقتی همه ی engine ها یکی بشه دلچسب نمیشه.
    مدیریت تلفن همراه:دیگه هیچی نمی گم,فکر کن iTunes رو با VB.Net بنویسند.
    yahoo messenger:دقیقاً همون مشکلی که Torrent Client ها دارند.
    مالیات تا حالا ندادم.
    مدیا پلیر:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جان من یه بار دیگه بگو.تا حالا چیزی به اسم codec,flick,fps,resolution,... شنیدی؟
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : شنبه 06 شهریور 1389 در 16:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •