نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
چی خنده دار نیست؟

کی گرفتار شده و این بنده خدا داره راهنماییش میکنه؟

کجا غلط املایی گرفتم؟

کدوم کار؟ این که تحقیق کردم و واحد های بزرگتر را هم برای این دوستمون پیدا کردم و در اختیارش گذاشتم!!!؟؟؟

ببین دوست عزیز این دوستمون یک برنامه گذاشت و یکی از کاربران از او پرسید که :

پاسخ ایجاد کننده بحث هم این بود که :

من هم ترتیب واحد های بزرگ را برای ایشون نوشتم تا در صورت نیاز بتونن تو برنامشون استفاده کنند. حال ایراد این کار کجا بود؟
اموآیکن خنده هم برای این بود که با توجه به اینکه تقریبا همه ما فکر میکنیم که ترلیارد آخرین واحد مورد استفاده است اما واحد های بزرگتری هم وجود دارد.

درضمن : اگر میخواستم از ایشون به قول شما غلط املایی بگیرم می توانستم بهشون بگم که روشی که دارید استفاده میکنید کاملا غلاطه، ایشون می توانستدن با 20 خط کد و با استفاده از یک فرمول لوگاریتم ساده همین تابع را بنویسند که به مراتب سریع تر و قابل گسترش تر هست.

! گل پسر (شايدم گل دختر)
اولا اينكه مديري احترامت بر ما واجب .
دوما شما اگه خيلي وارد بوديد خودتون جواب اون بنده خدا رو مي داديد و اعداد رياضي رو شمارش نميكردي
سوما اگه مي بيني امثال اين آقا و امثال اين آقا ميان جواب اعضا رو ميدن بنابر اين نيست كه بي كارن و الكي تو سايت چرخ مي زنن! به اين علته كه مي خوان اگه كسي مشكلي داره كمكشون كنن.
من فقط از اين نارحت شدم كه شما ديگه چرا بايد اين حرف رو بزني! اگه كسي بود كه مدير نبود ، كار بلد نبود ، دفعه هاي اولش بود يه چيزي، اما از شما توقع داشتيم
بعدشم چرا انقدر زود بهت بر ميخوره و قهر ميكني؟؟