نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
من هم بی احترامی نکردم ، جواب نوشته شما را دادم اما شما جواب سوال های من رو ندادی...

اصولا کار خوبی نیست آدم تو تاپیک آموزشی که کس دیگه ایجاد کرده دخالت بکنه برای همین من خودم جواب اون بنده خدا را ندادم و با توجه به پاسخ ایجاد کننده یک سرنخ بهش دادم که خودش جواب بده.
دوست عزیز اگر من می خواستم اطلاعاتم را به رخ کسی بکشم هیچوقت نمیومدم پای نوشتم رفرنس بدم و منبع ذکر کنم. وظیفه من اینه که به دیگران کمک کنم و سعی کنم تا جایی که می توانم اطلاعات اونها را زیاد کنم، حال اگر یکم هم خارج از زمینه برنامه نویسی و در زمینه های مرتبط باشه به جایی بر نمیخوره.

من هم همچین چیزی نگفتم، بله همه کار دارند، همه از جمله خود من به کمک کردن به دیگران علاقه داریم که اینجا هستیم. مطمعنا شما هم همینطورید.

من چه حرف بدی زدم که شما را ناراحت کرد؟ ترتیب و ادامه اعداد را گفتم. این ناراحت کننده است؟
آیکن خنده را هم گفتم برای چی گذاشتم، نگفتم!

راستی که نگاهی به اون پاسخ که ازش خوشت نیومده بی انداز...
یک تشکر پای تاپیک خورده از طرف ایجاد کننده تاپیک که نشون دهده این است که نتها به او برنخورده بلکه برای اون مفید هم بوده.

از این جمله هم اصلا خوشم نیومد.
احسنت . فكر كنم اشتباه از منه.
راستی که نگاهی به اون پاسخ که ازش خوشت نیومده بی انداز...
یک تشکر پای تاپیک خورده از طرف ایجاد کننده تاپیک که نشون دهده این است که نتها به او برنخورده بلکه برای اون مفید هم بوده.
** برام جالبه . اينطور فكر ميكنم كه نبايد زياد طرف كسي رو بگيري ! درسته؟ **
به هر حال اگه شما رو ناراحت كردم پوزش مي خوام

(( از اينكه با دوستانم Main_rf , نجاري آشنا شدم خوشحالم ))

انشااله در همه كارهاتون موفق باشيد