نوشته شده توسط
L u k e
من قبلا .net کار بودم نزدیک 2 سال ، 1 سال win کار کردم یک سال web
اوایل خیلی حال می کردم با visual studio و بعد دیوونه ی زبان C# شدم خیلی عالی بود ولی وقتی که نیاز شد از یاد گرفته هام استفاده کنم و برنامه ای بنویسم سر نصب .net framework به مشکلات زیادی بر می خوردم و مثلا چند بار شده بود
مثلا روی یه پروژه 1 - 2 ماه کار می کردم می بردم روی کامپیوتر اونجا نصب کنم و تحویل بدم پروژه رو با یه خطا ی جدید تو نصب .net مواجه می شدم ( نمی دونم بیا dot net 2 رو نصب کن بعد 3 رو نصب کن بعد 3.5 رو نصب کن و ... ) که کلی ضایع می شدم و کلا بی خیال می شدم اون کارو این مربوط به Win بود و همینطور sql server نصب اونم درد سر های خودشو داره یه بار روی کامپیوتر Xp sp3 هر کاری کردم نتونستم نرم افزارمو که با دات نت 4 وms sql server نوشته بودم نصب کنم اونجا .net نصب می شد مشکل sql server بود اونم express ش به یه خطای عجیب برخوردم چند روز درگیرش بودم و کلی این ور اونور گشتم راه حلی پیدا نکردم اخر به این نتیجه رسیدم که بانکشو گذاشتم تو یه database server تو وب و به اون وصل شدم
ولی با همه ی این مشکلات هنوز حال می کردم باش تا این که رفتم سراغ Asp.net ، با خودم می گفتم توی Asp.net دیگه مشکل نصب ندارم روی یه کامپیوتر نصب می کنم و تموم ، ولی
( قبلش یک Asp کار کرده بودم ) خیلی واسم عجیب و پیچیده بود که چرا اینقدر پیچیده و سربستس برنامه نویسی تحت وب با Asp.net ( از اصل ش دور بود سبکشو کرده بودن یه چیزی تو مایه های برنامه نویسی تحت win و من از این خوشم نمی یومد ) هر بارم که یه سایت می نوشتم و می خواستم آپلود کنم به یه خطای عجیب غریب iis و یا ... بر می خوردم و کلی وقتمو می گرفت ( هی برو web.config و انگولک کن تا مشکلت هل بشه )
حدود 8 و 9 ماه بود با asp.net کار می کردم یه روز نشستم php نصب کردم و یه pdf داشتم شروع کردم به خوندنش تازه فهمیدم قضیه چیه post چیه get چیه چطوری از سمت کلاینت دیتا می فرستن سمت سرور با From ( قبلش اصلا نمی دونستم هیچ کدوم اینا چین هم من هم خیلی از دات نت کارا نمی دونن کلا قضیه چیه !!! ) خیلی از php خوشم اومد ساده بی درد سر بود و می دونستم با مشکلاتی که قبلا داشتم کمتر تو php برخورد می کنم ولی چون عاشق syntax سی شارپ می کنم و شی گرایی و اینا کار با زبون php واسم جالب بود ( functionallity بود کلا ) باز برگشتیم سر ASp.net
و تا 5 - 6 ماه پیش به جاوا برخوردم که خیلی قدرتمنده فلانه بساله خفنه و یه جستجوی کردم دیدم خیلی شبیه C# ه ( یعنی همونی که من می خوام ) نصب کردم دیدم جالبه و یه پروژه تحت وب بود با .net داشتم انجام می دادم رفتم از اول با جاوا ( jsp ) شروعش کردم اوایل یه ذره کوچولو مشکل داشتم ولی تازه قلقش دستم اومده استفاده می کنم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم و مشکلات گذشته رو باهاش ندارم و خیلی هم قدرتمنده مخصوصا در وب که خیلی ازش راضیم .
جدیدا Asp MVC اومده و خیلی ها هم جذبش شدن از web form خیلی بهتره
چند وقت پیش یکی از همکارام که asp mvc کار می کنه یه پروژه نوشته بود قرار بود من رو UI ش کار کنم
گفتم بش که فایلا شو share کنه و پروژه رو با IIS اجرا کنه که من با کامپیوتر خودم بتونم ببینمش حدود 2 - 3 روز درگیر این بودم که بتونیم با IIS رانش کنه بلاخره درست شد دیدم Sql Server ارور داد گفت برو رو کامپیوتر خودت Run کن پروژه رو اینجوری راحت تری Sql Server 2008 نصب کردم اومدم بانک شو Attach کنم دیدم خطا می ده واسه اینکه اون با 2008 R2 کار کرده بود من نمی تونستم از db ش استفاده کنم و مجبور شدم Sql مو پاک کنم و R2 نصب کنم هر کاری کردم نصب نشد Faild می داد از کاری به ذهنم رسید انجام دادم ولی بازم نشد ( فکر کنم مشکل این بود که یه بار sql server 2008 رو کامپیوترم نصب بود و پاک کرده بودم ) خلاصه مجبور شدم بانکشو دادم به یکی از همکارام توی Sql Server 2008 r2 ش Attach کرد که من به اون connect شم اومدم iis نصب کنم موقع نصبش کامپیوترم هنگ می کردم و می رفتم تو صفحه آبی و restart می شد ( به این مشکل خیلی برخورد کردم ) بی خیالش شدم پروژه رو با visual stuido باز کردم و اونجا run ش کردم
-----------------------------------------------------------------------------
من از این مشکلات نصب تعجب می کنم چون که سیستم عامل که واسه خودشونه پس این مشکلات از چیه ؟
JDK یه نرم افزاره تو همه ی سیستم عامل ها نصب می شه بدون مشکل من که تا حالا نشده تو نصبش حتی تو دربو داغون ترین کامپیوتر ها به مشکل بربخورم
خلاصه که از وقتی اومدم سمت java خیلی راضیم و مشکلی باهاش نداشتم و به هیچ محدودیتی برنخوردم توش ....