-
دوشنبه 28 شهریور 1390, 09:44 صبح
#18
کاربر دائمی
نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4
دوستان ، هیچ گاه تاپیکی که قصد مقایسه دوزبان و طبقه بندی اونا به بهتر و بدتر رو داشته باشه به نتیجه نخواهد رسید ، اگه شک دارید می تونید یه سرچ بزنین و مقایسه های مختلف رو ببینید چون هر کدوم بر اساس کارایی که داشتند گوشه ای از بازار برنامه نویسی رو اشغال کردند .
اونجا که امنیت حرف اول رو می زنه جاوا ، اونجا که سادگی و سرعت در طراحی و رعایت اصول شی گرایی بدون داشتن آگاهیهای لازم رو می خواد دات نت .
دات نت محیطی رو فراهم کرده تا افرادی با کمترین سطح دانش بتونند کدهایی استاندارد تولید کنند . از نظر من یکی از دلایل چهارچوبهایی چون MVC (در وب)، رعایت اجباری اصولی مشخص و تایید شده در طراحی است . خیلی وقتا شاهد اتهاماتی چون عدم کارائی لازم ، خصوصا در طراحی وب علیه دات نت بودیم (در قیاس با زبانهای سمت سروری چون PHP).
تحقیق ثابت کرد متهم کس دیگری است و اون خود برنامه نویس بود ! فردی که کوچیکترین اطلاعات از اصول وب و طراحی صفحات اون نداشت حتی مفاهیم ابتدایی از قبیل سشن ، کوکی رو نمی دونست امروز سایت داینامیک طراحی کرده !
این یه معجزه است و این کار فقط از عهده دات نت بر می آد .
در برنامه نویسی دسکتاپ هم قصه بر همین منواله . آیا هر کی یه ADD NEW PROJECT ایجاد کرد و چند خط کد در هندلر یه رویداد کپی کرد برنامه نویسه ؟
از ابتدایی ترین اصول برنامه نویسی ، موقعیت سنجی و انتخاب درست امکانات با توجه به نیازهاست . آیا می دونید امروزه در ویندوزهایی نظیر سون دات نت 2 به صورت پیش فرض وجود داره .
آیا می دونید به جز SQL SERVER که پشت قباله دات نت هست ، بانکهای اطلاعاتی سبکتری هم هستند که می شه اونا رو در برنامه نصب تنها با اضافه بار دو سه مگا بایت اضافه کرد و این بانکها خیلی وقتا نیازهای یه برنامه نویس رو تامین می کنه !
هر چند که این پلت فرم برناه نویسان بسیار بزرگی رو هم با خودش همراه کرده . صرفا مثالی بود از مزیت شگفتی دنیای برنامه نویسی یعنی دات نت .
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت