یادگیریش خیلی آسونه و ازش در پروژه‌های بزرگ استفاده می‌شه
حقیقتا در مقایسه با سایر زبان های مطرح برنامه نویسی مثل ++C/C، جاوا، #C و غیره؛ چندتا پروژه بزرگ دیدید که با پایتون نوشته شده باشند؟!

جالبه بدونید که از زبان های پر کاربرد در شرکت گوگل و همین طور ناسا‌ست.
بله، در محیط هایی مثل گوگل از پایتون زیاد استفاده میشه، ولی عمدتا برای Prototyping. یعنی با توجه به سادگی پایتون، اسکریپتی بودنش، و قابلیت های مختلفی که در داخل زبان یا کتابخانه های استانداردش قرار داده شده، در همچین محیط هایی پایتون زبان مناسبی برای تست سریع ایده ها یا الگوریتم های مختلف هست.

نمي دونم كدوم براي كار من بهتره من برنامه نويسي را با وي بي شروع كردم نمي خوام بگم زبان بدي بود ولي فقط بدرد ويندوز مي خورد وبس من دنبال ساخت نرم افزارم نه امنيت يا شبكه .
شما اول مشخص کنید که دقیقا دنبال چه کاری هستید، بعدش درخواست راهنمایی کنید. اینجا که فقط گفتید فقط دنبال ساخت نرم افزار هستید؛ خب همه برنامه نویس ها دنبال ساخت نرم افزار هستند! شما باید مشخص کنید که میخواید وارد چه نوع بازار کاری بشید، یا در چه حوزه هایی از توسعه نرم افزار فعالیت کنید. اون وقت میشه گفت که آیا فلان زبان برنامه نویسی میتونه ابزار مناسبی برای شما باشه یا نه. البته برای اینکه برنامه نویس خوبی بشید، باید به جای اینکه به فکر تمرکز بر روی یک زبان برنامه نویسی بخصوص باشید، روی مفاهیم اولیه برنامه نویسی تمرکز کنید. یادگیری Syntax یک زبان برنامه نویسی و مطالعه کتابخانه های مختلفش بدون داشتن دانش کافی درباره اصول توسعه نرم افزار و شناخت کافی از حوزه ایی که میخواید درش فعالیت کنید، شما را برنامه نویس نمیکنه.