نقل قول نوشته شده توسط tiphooo مشاهده تاپیک
من خودم در رجیستری و به صورت کد شده ذخیره می کنم چون کلا با اضافه شدن تعداد فایلها به فایل exe مخالفم و یکی از مزایای برنامه نویسی با دلفی همین است که تمام کارها و روالهای شما در exe قرار می گیرد بنابراین ما هم باید این قاعده را رعایت کنیم
حالا دوستان شاید روش بهتری دارند که ما هم بتوانیم استفاده کنیم
شما مفهموم Standalone بودن فایل های اجرایی تولید شده توسط دلفی رو اشتباه متوجه شدید !
نرم افزارهای بزرگی هستن که توسط کمپانی های معتبری نوشته شدن ( مثلا همین IDE دلفی ) که از هزاران فایل تشکیل شدن ، اینها معنای Standalone بودن فایل های اجرایی تولید شده توسط دلفی رو زیر سوال بردن ؟!

نقل قول نوشته شده توسط program103 مشاهده تاپیک
جناب آقای عشایری زحمت نمی کشید به دو پاسخ آخرم جواب بدید؟
کدوم سوال ؟ همون پست شماره 31 در مورد Connection String ؟
اگر بله و اگر امنیت براتون مهم هست به شخصه اطلاعات مرتبط با CS و تنضیمات برنامه ها رو داخل یک دیتابیس پرتابل ذخیره میکنم ( اکثر اوقات SQLite ) و برای اون دیتابیس کلمه عبور تعیین میکنم و موقع اجرای برنامه تنضیمات رو از اون واکشی میکنم و بر اساس اطلاعات واکشی شده به سرور مورد نظر متصل میشم ، اگر هم خیلی خیلی امنیت مهم هست خودتون میتونید همچین بانکی بسازید و اطلاعات رو هر جور که صلاح میدونید کد کنید و داخلش ذخیره کنید ( کار چندان پیچیده ای نیست ) و چون حجم داده های ذخیره شده در این موارد کمه لازم به نگرانی در مورد سرعت واکشی اطلاعات نیست ، حتی اگر در اون مورد هم نگران بودید میشه کارهایی انجام داد .