سلام مجدد دوست فعال و عزیز !!!

باز هم تشکر میکنم از پیگیری ای تاپیک توسط حداقل کسی رو پیدا کردم که پایه اساسی باشه و کار رو رها نکنه !

من هم منظورم از سنگین بودنش این بود که که شما اشاره کردی : باید کلی این ور اونور کنی : ویندوز عوض کنی و.... ( که راستیتش من هم چون خیالم راهت باشه قبلا همین کارو میکردم تا رسیدم به سون و.... )
و همه این ها نظرم به دات نت 4 سنگین می اومد !!!
از بابت مقاله بسیار مفیدتون هم تشکر میکنم این روش رو من امحتان نکردم ببینم تا با چه شرایطی سازگار هست و.... ولی حتما روی وی ام یک سیستم عامل ویندوز اکس پی سرویس پک 2 نصب میکنم تا ببینم نتیجه چی میشه !
دوست عزیز به ادامه سوالاتم می پردازم :

ادامه سوالات :
شناخت بهتره استیمول برای در نظر گرفتن آن به صورت نرم افزار جامع برای گزارش سازی

1- استیمول : روی شبکه ( کلاینت- سروی ) کار میکنه ؟

2- دوست عزیزم این سوال برام خیلی مهمه :
اگر برنامه ما تحت ویندوز باشد در حالت (کلاینت سروی ) که بانک روی سرور قرار میگیر آیا سرعت نمایش گزارش ها رضایت بخش است ؟
چون در کریستال ریپورت خیلی طول میکشه ( چیزی نزدیک به 2 دقیقه بود که با لود گزارش در بک گراند برنامه به 34 ثانیه و..... رسوندیمش ) ....

3- گزارش های ساخته شده با این برنامه چه طور نمایش داده میشه ( فرمش ) پری ویوش چه شکلی هست ؟

4- آیا این برنامه هم مثل کریستال نیاز به موتور خاصی برای نصب دارد؟؟؟ برای اجرا به چه چیزهای نیازدارد ؟
( کریستال از کریستال ریپورت ویوار استفاده میکنه که باید نصبش کرد ) : که بعد از نصب حجم زیادی رو میگیرده ....

با درود فراوان و تشکر از صبر و حسن توجهتان .