نقل قول نوشته شده توسط CODETALA مشاهده تاپیک
با نهایت سپاس از دوست خوبم

ادامه سوالات :
اگه این طوری که گفتید باشه خیلی عالیه !!! ما هم از اسکیوال 2008 آر2 استفاده میکنیم و سی شارپ دات نت 2008
ما هم سعی کردیم خیلی اصولی پیش بریم و و پرفرمنس ها رو رعایت کنیم : اگه لطف کنی فقط به صورت پارمتری عنوان کن که دقیقا از اصول رعایتی منظورتون چی بوده !

1- آیا این قابلیت وجود دارد که کاربر نهایی بتواند گزارشات را با توجه به نیازهای متفاوتی که دارد طراحی و استفاده کند ؟

2- یادگیری گزارش سازی با این برنامه چقدر زمان می برد ؟ خیلی سخت است ؟

3- ما برای فیلدها محدوه ای در نظر میگیریم ( اندازه عرضی و طولی ) : آیا متن های که از بانک برمیگردد : اگر حاوی متن های فارسی انگلیسی و عددی باشد خوب نمایش میدهد ؟ مثال : کامیون track مدل ak-26 میزان 20.50 لیترمصرفی دارد .

4- دست رسی به دیتا ست در این برنامه پوشش داده شده است ؟

5- آیا میتوان در این برنامه استورپرسیجر را فراخوانی ومدیریت کرد ؟

6- جدول و نمودار های که می توان با این برنامه تهییه کرد دارای قابلیت های متنوع است ؟ کیفیت مطلوب را داراست ؟

با نهایت تشکر و درود از دوست خوبمون آقای salmanbnd

سلام دوست عزیز، خواهش میکنم
ببینید منظورم رعایت اصول مهندسی نرم افزار هست. نرمال سازی پایگاه داده، ارتباط صحیح بین جداول و ...
من با ویژوال استادیو 2010 کار می کنم. امیدوارم کار کردنتون با 2008 مشکلی براتون به وجود نیاره! من که کمی باهاش مشکل داشتم!
1- من در این باره زیاد شنیدم، توی همین تاپیک فکر کنم یکی از دوستان این کارو انجام دادن. خودم تا حالا این کارو انجام ندادم
2- بسیار ساده ست! زمان هم بستگی به تجربه شما داره. من فکر می کنم (دقیق یادم نمیاد) یک هفته ایی اکثر مورادی که میخواستم رو به راحتی انجام دادم.
3- خب واقعیت اینکه شما دارید با ابزاری کار می کنید که زبان پیش فرض اون انگلیسی هست! در متنهای راست به چپ کمی دچار مشکل میشه(همچین مواردی توی Word هم دیده میشه). مخصوصا موردی که شما اشاره کردید. البته حدس میزنم باز هم میشه واسش راه حلهایی پیدا کرد. باید تستش کنید! آزمون و خطا! سر همچین مواردی زیاد مکافات داشتم.
4- منظورتون Data Source هست؟ بله. شما میتونید Query هایی با Query Builder این ابزار بسازید و فیلدهای موجود در اون Query ها را به صورت اشیا در صفحه گزارشتون به کار بگیرید. البته دوستان روشهای دیگه ایی استفاده می کنند که شاید بهتر باشه اونها رو هم تست کنید.
5- تا حالا این کارو انجام ندادم. اما در مورادی توضیحاتی در این باره خوندم. تحقیق کنید. بعید میدونم نتونه فراخوانی کنه!
6- بسیار بسیار خوب و جالبن! نمونه های خودش رو ببینید و بعد خودتون قضاوت کنید!
موفق باشید