مشاهده دست آورد نظرسنجی: به نظر شما این موضوع ادامه پیدا کنه؟

رای دهنده
83. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

66 79.52%
  • خیر

17 20.48%
صفحه 4 از 11 اولاول ... 23456 ... آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 403

نام تاپیک: خواهشمندم حداقل یه نگاه بکنید

نقل قول: خواهشمندم حداقل یه نگاه بکنید

این وسط فضای مجازی مشکل سازه!
    با شرکت چطوری؟!

نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    با شرکت چطوری؟!
    من موافقم ولی دو نفره که نمیشه...

نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    حرف شما متین
    اما ما فقط می خواییم یک بخشی وجود داشته باشه که افرادی که تجربه ی کار گروهی رو دارن به سوالات دیگران جواب بدن و از اینجور چیزا
    میتونید در یک تاپیک جدا این کارو انجام بدید تو بخش سی شارپ از این بابت محدودیای وجود نداره

کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»

کاربر تازه وارد آواتار ≡ ALEX ≡
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

استارتر و بقیه توجه کنند... من که میدونم مشکل فقط بحث برنامه نویسی و تخصص شما نیست، وقتی من از فرهنگ و سنن و طرز تفکر دارم صحبت می کنم، دیگه خودتون باید فهمیده باشید مشکل تو عمق تفکرات هست. من قبلا هم گفتم ولی بد برداشت کردید، عرض کردم خدمتتون که اگر می خواهید چیزی رو تغییر بدهید، خودتون رو تغییر بدهید!! همین!! حالا بقیه تغییر نکردند؟! اصلا مهم نیست!! شما هیچ کاری برای تغییر دادن آن ها نمیتونید بکنید!! هیچ کس نمیتونه، مگر شخص خودشون!!

حالا هم صرف اینکه نگید هیچ کمکی نشده یا ... همینجا به همتون میگم اگر کسی اینجا پیدا بشه که تو فیلد کاری مشخصی دانش و تخصص کافی داشته باشه، فکر باز و قابل انعطافی داشته باشه و ابتکار و خلاقیت بتونه به خرج بده (در حد لازم و کافی)، من خودم استخدامش می کنم، قرارداد باش می بندم و یک تیم طبق اصول مدیریتی تشکیل میدم و تمام چهارچوب ها و ساختار ها رو براتون فراهم می کنم تا دیگه نگید بهانه نیارید بگید فلان چیز کم بود، فلان چیز این بود اون بود. آن وقت به اکثرتون ثابت میشه که چطور بعد مدت کوتاهی طبق قراردادی که باهاتون بسته شده خسارت میدید و از شرکت به بیرون هدایت میشید!!

حالا همین شما هایی که اخراج میشید چند هفته به عنوان ناظر بیاید دفتر سنفرانسیسکو یا لندن شرکت ما فقط کارمندان اونجا رو نگاه کنید که چطور کار می کنند، فکر می کنند، رفتار می کنند و ... !!

بحث بحث ساختار ذهنی شما و جامعه شماست!! چطور میتونید آن ها رو به همین سادگی تغییر داده یا دستکاری کنید؟! چطور می خواهید امکانات و تکنولوژی هایی رو که ندارید به همین سرعت بدست بیارید؟!! چطور می خواهید افکار کاشته شده در ناخودآگاه خود را حذف کرده یا ویرایش کنید؟!

بعد از همه اینایی که گفتم به عنوان جمع بندی میگم اینو، بحث شدن یا نشدنش نیست. هر چیزی شدنیه! بحث سر زمان و شرایط هست. همه چیز باید از یکجا شروع شوند. در این بین یکسری چیز ها هستند که طی مدت کوتاهی به تکامل می رسند و چیز هایی هستند که طی نسل ها تکامل پیدا می کنند. از طرف دیگه باید دید در مکان فعلی که قرار گرفته ایم آیا امکان شروع و ادامه دادن به این مسیر هست یا نه. آیا موانع سیاسی، اجتماعی، دینی و مذهبی و ... به شما اجازه این تحولات را می دهند؟! اگر نه اولین قدم انتقال جایگاهتان و یا ایجاد تغییر در جایگاه فعلی است.

Alex عزیز ممنون از نقطه نظرهات....
    درسته بحث بحث ساختار ذهنیه،یه برنامه نویس وقتی موفق که فکری باز و قوی داشته باشه تا بتونه مسائل پیچیده رو به راحتی حل کنه ولی این کی اتفاق می افته.....؟
    وقتی که تمرین های زیادی داشته باشه،س.الات مسابقات ACM کاملا این حرف ها اثبات میکنه،تمام .سوالات فکریه،یه نظر آسون میاد و یه خورده بخوای کار کنی سخت میشه....
    این رو هم بگم یه نفره خیلی سخته که آدم بخوااد کار کنه، اگه در قالب یه تیم باشیم و چند نفر دیگه باشند میتونیم از طرز قکر اونا هم استفاده کنیم،راه پیشرفت رو هموار تر کنیم،زودتر به نتیجه میرسم....
    کار برنامه نویسی امکانات آن چنانی زیادی نمیخواد(البته برای شروع)،به نظر من برای شروع میشه از این انجمنن شروع کرد تا بچه ها با خلق وخوی هم دیگه بیشتر آشنا بشن،بتونن فکر هم دیگه رو بخونن،آدم همیشه برای هر کاری باید تلاش کنه،اون کسی که بیاد تو تیم و کار نکنه خودش خسته میشه و میره،نمیتونه بمونه ولی اون کسی که (حتی اگه مبتدی هم باشه)با علاقه بیاد،هرجور شده سعی میکنه خودش رو به بقیه بچه های تیم برسونه،از هیچ کاری دریغ نمیکنه،ولی من هنوز هم امیدورام که این کار شدنیه.....
    از مدیران هم خواهش میکنم تا چاره ای بیاندیشند تا مشکل ما هم حل بشه.....
    ممنون و متشکر از همگی دوستان برنامه نویس....

سلام دوست من

خداروشکر بنده چندبار مقام کشوری(مسابقات ACM ICPC و Single Match) و افتخار چند سال حضور در شرکت های خارجی و برنامه نویسی براشون رو دارم,الانم شکر خدا مدیر دو شرکت برنامه نویسی هستم.

اول سخن بگم بله هیچی غیر ممکن نیست "دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت" اما متاسفانه با دیدی که من از دو سو دارم این کمبودها به وضوح در ایران دیده میشه :

1.زمینه سازی نکردن,عدم استقبال و عدم ساخت بستر مناسب توسط دولت برای شروع و انجام کارهای گروهی(ما تو ایران یه شرکت نداریم که تمامی نخبگان کشور توش جمع شده باشن)
    2.پراکندگی افراد تیم از هم و متاسفانه پهنای باند بسیار پائین اینترنت(تو خارج,برنامه نویس های چند شرکت و منطقه تو شهرهای مختلف ویدئو کنفرانس آنلاین بدون حتی 1 فریم زدن با هم میدادیم انگار پیش همیم)
    3.سطح فکری پائین و خنده دار بعضی مردم و عدم استقبال آنها از نرم افزارهای جدیدتر و پویا تر و زیباتر(هنوز مردم نرم افزارهایی با فونت بزرگ و سبک ساده و سرد میخوان),به شخصه چند ماه پیش یه نرم افزار دبیرخانه بدون کاغذ نوشتم که امکان آنلاک(ورود به نرم افزار و پنل افراد) از طریق اسکن صورت رو داره یا بعضی از فرامین به صورت صوتی قابل انجام بود مثلا وقتی شما میخواستین نرم افزار قفل شه یه بشکن میزدید (مثلا پا میشید برید یه چایی بخورید یه بشکن میزدید صفحه قفل میشد بعد که میومدید رمزتونو میدادین دوباره ادامه کارتونو انجام میدادین) اما چند موسسه دولتی خواهان حذف این امکانات شدن!!!!در صورتی که این امکانات در حقیرترین برنامه هایی که برای کافی شاپ ها , بارها و ... خارج مینوشتم وجود داشت,طرف از طریق اسکن صورت نوشیدنی سفارش میداد و با اسکن صورت بهای خریداش دیده میشد.البته داخل تنظیمات این امکانات قابل غیر فعال کردن بود.
    4.بهای زیاد برای تهیه قطعات سخت افزاری(مثلا یه GSM Modem تو خارج 20-30 تومنه اما تو ایران کمتر از 110 تومن نیست)
    5.منفعت طلبی اکثریت مردم ایران,تو ایران بیشتریا به فکر خودشونن برعکس چین که حقوقشون به پول ایران 300 تومنه اما هم ساعت کاری مفیدشون بیشتره هم برای ارتقاء سطح شرکت کار میکنن.
    6.عدم وجود و آشنایی با تیم و روحیه تیمی و مدیریت بد مدیران پروژه
    7.متاسفانه تحریم و آشنا نبودن برنامه نویسان به انگلیسی برای خوندن رفرنس های بیشتر و کامل تر
    8.مطالعه قد نیاز (تا جایی که لازم باشه یاد میگیریم مثلا اگه تو دانشگاه تا اول اشاره گر هست فقط تا اونجارو میخونیم و بقیه رو نگاهم نمیکنیم)
    9.تسلیم شدن سریع در مقابل مشکلات و سختی ها
    10.متاسفانه تسلط کم تو مسایل برنامه نویسی(آنالیز,اعتبار سنجی,تحلیل,پایگاه داده,توسعه,برنامه نویسی لایه ای و ...)
    11.و دهها مشکل دیگه که به شخصه به عنوان یک برنامه نویس که 7 ساله دارم برنامه مینویسم تو ایران دیدم در صورتی که در خارج این معضلات نیست.

اما در کل فکر خوبیه مثلا خودم تو شرکتم چندتا برنامه نویس خوب خارجی و رتبه اولی کشور رو جذب کردم و سعی کردم ستاره هارو تو شرکت جمع کنم,فکر عالیه که برنامه نویسهای خوب,ایده پردازان عالی,آنالیزور های مجرب,بازاریابان خوش سر و زبون و ... رو جمع کرد و یه شرکت معتبر نه فقط در داخل ایران بلکه به صورت جهانی تاسیس کرد.

انشاالله یه روز کمپانی شما ساخته شه و منم برای حضور توش ثبت نام کنم,باشد که یه روز بهترین نرم افزار ها و بازی ها ساخت ایران باشه.

اما در انتخاب مدیر دقت کنین,شرکت مثه CPU یه(داده های خام واردش میشه,بعد داده ها تحلیل و پردازش میشه و در انتها خروجی میده که مثلا یه برنامس) و مدیر نقش ساعتCPU رو داره اگه بد,نا منظم یا اصلا نزنه CPU بدرد نمیخوره و تو روند کار CPU مشکل رخ میده.

موفق باشین
    بایت بایت
    آخرین ویرایش به وسیله Y_Safaiee : سه شنبه 14 شهریور 1391 در 09:53 صبح

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران

با شرکت چطوری؟!
    دوست عزیز یک سوال
    من نمی دونم الان چه فکری کردی این حرفو زدی
    هر کدوم از ما تو یک شهریم شرکت کجا بود

دوستان بنده رو میبخشید ولی لازم دونستم نظرم رو بگم و اگر اشتباه است شما منو راهنمایی کنید
    1- اگر ما ایرانیها آینقدر که شما میگید بدیم یعنی اگر رندوم 10 تا برنامه نویس خارجی را بیاریم تو ایران یک کار تیمی درجه یک میدن بیرون ؟
    2- یعنی اگر امروز شما در یک کشور خارجی در گروه نرم افزارشون استخدام بشید سیستم و قوانین اونها رو نادیده میگیرید و چون ایرانی هستید کار انفرادی انجام میدید و .... ؟
    3- یعنی اگر یک مدیر نالایق خارجی بالاسر یک تیم لایق خارجی باشه چون خارجی هستند پس موفق میشن ؟
    4- من بسیاری از برنویسان ایرانی موفق را میشناسم که در شرکتهای خارجی کار میکنن ؛ حالا باید دید چرا بدید شما که ایرانیها بدن اینها تو شرکتهای خارجی کار میکنن و خارجی ها هم قبولشون دارند.
    .
    .
    .
    دوستان من ایرانی بودن رو دلیل نمیدونم هر کجای دنیا هم اگر کاری بخواد انجام بشه اگر پیش نیازهای یک پروژه تیمی از ابتدا پیش بینی نشده باشه هرگز بدرستی بپایان نمیرسه و اگر هم رسید شانسی بوده.
    بنظر من باید از بچگی کار تیمی کردن رو یاد بچه ها داد حالا هر کشوری که میخواد باشه .

ایده قشنگی و لی همینطور که دوستان میگن این حس حسادت و از این طرفم مشکل مالی این کارو خیلی سخت میکنه

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

1. فقط این کافی نیست، باید یک مدیر خارجی هم حضور داشته باشه. در واقع بحث اینه که مدیر پروژه و برنامه نویسان و ... ساختاز ذهنی درست، تخصص و تجربه کافی، اصول و قوانین لازم و همکاری مناسب را توامان داشته باشند.

2. شما نمیتونید از قوانین شرکت خارجی تخطی کنید!! کوچکترین تخطی منجر به اخراج و یا در مواردی اخذ جریمه از شما خواهد شد. مشاهداتی که در مورد حضور برنامه نویسان ایرانی در کشور هایی مثل آمریکا داشته ام نتایج مثبت از حضور آن ها در قالب و ساختار جدید را به من نشان داده. افرادی که بعد از آشنا شدن و کنار آمدن با محیط و قواعد جدید به خوبی از پس وظایف خود برآمده و با هوش بالا و همه فن حریف بودنشان بقیه را انگشت به دهان کرده بودند. (آچار فراسنه و پروفسور)

3. خارج از ایران ساختار ها فرق می کنه، لذا کلا احتمال روی کارآمدن یک مدیر نا لایق بسیار کم هستش و اگر هم به آن سطح برسد به زودی از کار خود بر کنار خواهد شد. در آنجا قوانین و مقررات اجازه کوچکترین تخطی حتی به مدیران رده بالا را نمی دهند. عرض کرده بودم، مسئله صرفا "خارجی" بودن افراد و مرغ همسایه غاز است نیستش. مسئله ساختار های ذهنی افراد و نحوه شکل گیری شخصیت آن ها و برخورد شان با مسائل است. بدیهی است که این ساختار ها در هر کشوری متفاوت بوده و فرق زیادی میان ساختار ذهنی یک فرد ایرانی با یک فرد آمریکایی، آلمانی یا انگلیسی است.

4. واضحه، چون شرایط و قواعد در ایران پاسخگوی نیازهایشان نیست. کی از کار کردن در یک محیط کاری سالم با Performance بالا و کار و همفکری گروهی درجه یک و هزار تا نکته مثبت دیگر بدش میاد؟!

.
    .
    .

بله، درسته! ولی جالب اینجاست که بدونید کمتر کشوری در این دوره و زمانه مشکلات عویق اجتماعی رو به این شکل در خودش جای داده! کلا یه چیز جالبیه اینجا الآن!! آلیس در سرزمین عجایب رو دیدی؟!

وای بر من.....
    آخه این همه مدیر لایق،چرا مدیر خارجی....؟
    Alex عزیز با این همه اطلاعات عمومی بالا،Youuness عزیز با این همه تجربه....!!!!
    دیگه مدیر خارجی میخوایم چیکار...؟
    خیلی از دوستان دیگه هم هستد مثل آقای امیر قاسمی و خیلی از دوستان دیگه که الان متاسفانه حضورذهن ندارم.....
    اکثرا با این طرح موافقیم،فقط کافی یکی پا پیش بذاره....!!!!
    Youuness عزیز،شما که خوشبختانه تجربه بالایی دارید،شما بگید از کجا باید شروع کنیم....؟
    من به عنوان یه شاگرد از شما میپرسم،خواهشا راهنمایی کنید،آخه وقتی میبینم(......)حمایت نمیکنه،چرا خودموم شروع نکنیم....؟
    به خدا شرکت های خارجی هم از صفر شروع کردند،خب ما هم از صفر شروع میکنیم،فقط اون دسته از دوستانی که تمایل دارند باید صبور و بردبار باشند،فقط به فکر این نباشند که یه شبه ره صد ساله رو برند،یه شبه بخوان میلیارد میلیارد پول دربیارند.....
    اگه شما (Youuness عزیز)مدیریت رو به عهده بگیرید واستارتر این ایده بشید خیلی عالی میشه،منم به عنوان یکی از شاگرداتون تمام سعی خودمو میکنم تا آخرش باشم....
    خواستم پیام خصوصی بدم،گفتم بذار همه ببینند،شاید موافقت کردند،این تیم راه افتاد....
    من منتظر پیام شما هستم....
    از Alex،mosi98،علیرضا و مهدی عزیز هم تشکر میکنم به خاطر نظراتشون....

کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    محل زندگی
    اروميه

بالاخره تموم شد!!!
    سلام و خسته نباشید به همه دوستان و اساتید گرامی و آقا نیما موسس این تاپیک و شرکت آینده
    2 ساعته نشستم همه این پستها رو از اول خوندم!
    خیلی خلاصه عرض می کنم:
    در باره حرفهایی که در مورد ایران و ایرانی جماعت زده شد خوب تا حدود زیادی قبول دارم
    این که تویه ایران نمیشد کار نرم افزاری کرد فبول دارم، نرم افزارت رو کپی می کنن قبول دارم، اینکه کار گروهی سخته تویه ایران قبول دارم
    ولی به قول آقا نیما(موسس) کی و کی!!! باید این مشکلات حل بشه!؟؟؟
    مگه نه اینکه از یه جایی بالاخره باید یه نفر شروع کنه!؟
    مگه نمیشه اون یه جایی، این جا و اون یه نفر آقا نیما باشه!؟؟؟
    من هم با اینکه تکراریه ولی بازهم میگم که مگه بیل گیتس و این اینگلیسیها و آمریکایها چیشون از بیشتره که اونا سیستم عامل داشه باشن ما نداشته باشیم!!!!؟
    بله درسته!! همونی که الان همتون فکر میکنیدشون از مابیشتره!!
    درسته! برنامه نویس با انگیزه از ما خیلی بیشتر دارن!!
    طبق آخرین پستهای آقا نیما 6 یا 7 نفر برنامه نویس با انگیزه پیدا شده از بین این همه برنامه نویس!!
    چی؟ پول از ما بیشتر دارن!!؟
    بله خب پولم دارن!! ولی خب ماهم داریم!! به قول آقا نیما هستن شرکتهای زیادی که حاضرن اسپانسر این جور تیمها بشن! ولی باید وقت گذاشت و گشت و پیدا کرد!!
    آقا نیما من هم هستم! یعنی من هم یک چنین هدفی دارم که یه شرکتی بزنم و دوستانی رو جمع کنیم و یه کارایی کنیم و بعدم در N سال آینده پوز شرکتهایی چون ..... رو بزنیم!! و ایمان دارم که میشه!!

ولی به نظر من و برخی از دوستان باید از پله اول شروع کرد و پله پله رفت بالا! یعنی اینکه بخواهیم از اول یه تیم 50 ، 100 نفره تشکیل بدیم و پروژه های عظیم و ملی انجام بدیم، یکم نشدنیه!!

بازم به نظر من باید چند تیم و نمایندگی در شهر های مختلف کشور تشکیل داد! یعنی الان شما 7 نفرید با من میشید 8 نفر!! هر کسی در شهر محل سکونت خودش اگر دوستی آشنایی داره که در برنامه نویسی و کار گروهی مهارت داره ولو اینکه عضو سایت نیست به تیم دعوت کنه، تا یه تیم کوچیک در شهرستان زیر نظر تیم اصلی کارهایی که تعیین میشه رو انجام بدن! در نهایت بعد از چند وقت کار گروهی در گروه های کوچک تر اعضای تیم می تونند برای پروژه های عظیم در یه شرکت بزرگ اصلی جمع شن و کار های بزرگ انجام بدن!

این نظر منه! به هر حال از لایق بدونید دوست دارم که عضوی از تیم شما باشم!

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    ارومیه

برای شروع یه تیم هفت هشت نفره خوب جواب نمیده.
    اول باید تعداد اعضای گروه از پنج نفر بیشتر نشه.
    یعنی به نظر من بهتره اول دو گروه چهار یا پنج نفره بشن و بعدا با هم ترکیب بشن.
    و برای عضو گیری هم باید همین کار رو انجام بدیم و عضوهای جدید رو توی یه گروه کوچک چهار یا پنج نفره آموزش بدیم و بعدش اونا رو به یه گروه با تعداد بیشتر مثلا 10 نفره ببریم و اونجا کار گروهی رو بهتر یاد بگیرن.
    اینطوری کم کم میتونیم یه گروه بیست سی نفری تشکیل بدیم که بعد از این باید به صورت شرکتی کار کرد. چون تعداد زیاد رو فقط به صورت شرکتی میشه مدیریت کرد.
    در این گروه های کوچک که داریم باید حتما یک نفر با تجربه ی کار گروهی باشه تا کمک کنه بقیه ی اعضای گروه کار گروهی رو یاد بگیرن.
    برای شروع هم لازم نیست پروژه های بزرگ انجام بدیم. پروژه های ساده که حتی به تنهایی هم میشه انجامشون داد میتونن مفیدتر باشن، چون اینجا هدف فقط یادگیری چگونگی کار گروهیه نه انجام یه پروژه ی بزرگ.

کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران

سلام
    بذارید یه نگاه مثبت به نتایج بحث ها داشته باشیم.
    فرض کنید نتیجه این بحث ها بشه تشکیل یه گروه،یه تیم و در نهایت یک شرکت،و در نهایت این شرکت برای حفظ بقای خودش یک روزی باید به صورت مجزا کار کنه.
    حالا دیگه یک شرکت وجود داره که در رقابت با شرکت های دیگه داره فعالیت میکنه.یعنی مثل بقیه شرکت ها و شاید امتیاز ی هم نسبت به بقیه نداشته باشه.چون در شرکت های با ماهیت اولیه و مشخص ،چارچوب مشخصه و افراد با مصاحبه و محک علمی پذیرفته شدن.
    نهایتا منظورم اینه که: چه بسا این بحث ها منتج به جمع شدن افرادی _که از طریق این تاپیک با هم آشنا شدن_ بشه و این افراد برای حفظ منافع خود و گروه باید سوای ازدیگران به کار خود ادامه بدهند.پس چه تفاوتی بین این مجموعه و شرکت هایی که از قبل کار میکردند -و چه بسا آنها هم بخواهند ایرانی متحول داشته باشند_وجود داره؟!
    به نظر من اگه مدیران محترم سایت تدبیری بیاندیشند و به مجموعه ی کاربران که روزانه تعداد زیادی پست در این سایت قرار میدهند انسجام ببخشند،و با ایجاد چند تالار عمومی و مدیریت شده گروهی فکر و استعداد افراد رو به سمت مشخصی هدایت کنند،تفاوت مد نظر به وجود خواهد آمد.
    مثلا تالاری به عنوان "ایجاد یک مرورگر سریع و امن با نام مشخص" ایجاد شود.
    کاربرانی که تمایل به شرکت در فعالیت مربوطه را دارند،در گروه های مشخص تقسیم شوند.به فرض یک گروه وظیفه آموزش مبتدیان در مورد این موضوع خاص رو بر عهده داشته باشند.یک گروه نظریه پردازی و طرح کلی رو مطرح کنه،یک گروه به عنوان افراد حرفه ای و آموزش دیده به پیاده سازی برنامه مبادرت بورزه و ...
    البته برای پیشگیری از به وجود اومدن شلوغی و مختل شدن کار،و همچنین برای ایجاد انگیزه برای افراد مبتدی و تازه کار سایت ،ورود و عضو شدن در مجموعه مد نظر رو بهتره مشروط به داشتن شرایط حداقل_ از جمله،سابقه فعالیت در سایت،تعداد تشکر ها،حضور مسمتر در سایت و ... _بکنند.
    اینطور میشه که حداقل افراد شرکت کننده در مجموعه از حاصل کار استفاده خواهند کرد و کم کم استفاده از اون نرم افزار همه گیر خواهد شد.
    آخرین ویرایش به وسیله barnamenevisforme : سه شنبه 14 شهریور 1391 در 15:45 عصر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بوشهر

با سلام اين نوع تايپيكها تو اين فرم زيادن ولي هيچ وقت منتج به نتيجه نمي شن مطمئن باشيد

نقل قول نوشته شده توسط Yasersadegh مشاهده تاپیک
    بالاخره تموم شد!!!
    سلام و خسته نباشید به همه دوستان و اساتید گرامی و آقا نیما موسس این تاپیک و شرکت آینده
    2 ساعته نشستم همه این پستها رو از اول خوندم!
    خیلی خلاصه عرض می کنم:
    در باره حرفهایی که در مورد ایران و ایرانی جماعت زده شد خوب تا حدود زیادی قبول دارم
    این که تویه ایران نمیشد کار نرم افزاری کرد فبول دارم، نرم افزارت رو کپی می کنن قبول دارم، اینکه کار گروهی سخته تویه ایران قبول دارم
    ولی به قول آقا نیما(موسس) کی و کی!!! باید این مشکلات حل بشه!؟؟؟
    مگه نه اینکه از یه جایی بالاخره باید یه نفر شروع کنه!؟
    مگه نمیشه اون یه جایی، این جا و اون یه نفر آقا نیما باشه!؟؟؟
    من هم با اینکه تکراریه ولی بازهم میگم که مگه بیل گیتس و این اینگلیسیها و آمریکایها چیشون از بیشتره که اونا سیستم عامل داشه باشن ما نداشته باشیم!!!!؟
    بله درسته!! همونی که الان همتون فکر میکنیدشون از مابیشتره!!
    درسته! برنامه نویس با انگیزه از ما خیلی بیشتر دارن!!
    طبق آخرین پستهای آقا نیما 6 یا 7 نفر برنامه نویس با انگیزه پیدا شده از بین این همه برنامه نویس!!
    چی؟ پول از ما بیشتر دارن!!؟
    بله خب پولم دارن!! ولی خب ماهم داریم!! به قول آقا نیما هستن شرکتهای زیادی که حاضرن اسپانسر این جور تیمها بشن! ولی باید وقت گذاشت و گشت و پیدا کرد!!
    آقا نیما من هم هستم! یعنی من هم یک چنین هدفی دارم که یه شرکتی بزنم و دوستانی رو جمع کنیم و یه کارایی کنیم و بعدم در N سال آینده پوز شرکتهایی چون ..... رو بزنیم!! و ایمان دارم که میشه!!

ولی به نظر من و برخی از دوستان باید از پله اول شروع کرد و پله پله رفت بالا! یعنی اینکه بخواهیم از اول یه تیم 50 ، 100 نفره تشکیل بدیم و پروژه های عظیم و ملی انجام بدیم، یکم نشدنیه!!

بازم به نظر من باید چند تیم و نمایندگی در شهر های مختلف کشور تشکیل داد! یعنی الان شما 7 نفرید با من میشید 8 نفر!! هر کسی در شهر محل سکونت خودش اگر دوستی آشنایی داره که در برنامه نویسی و کار گروهی مهارت داره ولو اینکه عضو سایت نیست به تیم دعوت کنه، تا یه تیم کوچیک در شهرستان زیر نظر تیم اصلی کارهایی که تعیین میشه رو انجام بدن! در نهایت بعد از چند وقت کار گروهی در گروه های کوچک تر اعضای تیم می تونند برای پروژه های عظیم در یه شرکت بزرگ اصلی جمع شن و کار های بزرگ انجام بدن!

این نظر منه! به هر حال از لایق بدونید دوست دارم که عضوی از تیم شما باشم!
    سلام دوست عزیز....
    یه دنیا ممنون به خاطر حمایتی که از این تیم کردی...
    خوش اومدی...
    با حرف هات کاملا موافقم،میتونیم تیم های کوچک رو تو شهرستان یا حتی استان ها قرار بدیم و از طریق همین سایت همه با هم ارتباط داشته باشیم و مدیران و اعضا این سایت ما رو راهنمایی کنند...
    به هر حال یه دنیا ممنون که موافقت کردی....
    موفق باشی....

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_9009 مشاهده تاپیک
    با سلام اين نوع تايپيكها تو اين فرم زيادن ولي هيچ وقت منتج به نتيجه نمي شن مطمئن باشيد
    دوست عزیز خواهشا پست هایی نزنید که باعث بشه اعضا از این کار ناامید بشن،این نظر شخصی خود شما هست،به نظر من این تیم بالاخره به یه جا میرسه،شما هم خواستید عضو تیم بشید،با قدمتون رو چشم،ما در خدمت هستیم،خیلی خوشحال میشم شما هم به جمع ما بپیوندید...
    موفق باشید....

نقل قول نوشته شده توسط yashar_sb_sb مشاهده تاپیک
    برای شروع یه تیم هفت هشت نفره خوب جواب نمیده.
    اول باید تعداد اعضای گروه از پنج نفر بیشتر نشه.
    یعنی به نظر من بهتره اول دو گروه چهار یا پنج نفره بشن و بعدا با هم ترکیب بشن.
    و برای عضو گیری هم باید همین کار رو انجام بدیم و عضوهای جدید رو توی یه گروه کوچک چهار یا پنج نفره آموزش بدیم و بعدش اونا رو به یه گروه با تعداد بیشتر مثلا 10 نفره ببریم و اونجا کار گروهی رو بهتر یاد بگیرن.
    اینطوری کم کم میتونیم یه گروه بیست سی نفری تشکیل بدیم که بعد از این باید به صورت شرکتی کار کرد. چون تعداد زیاد رو فقط به صورت شرکتی میشه مدیریت کرد.
    در این گروه های کوچک که داریم باید حتما یک نفر با تجربه ی کار گروهی باشه تا کمک کنه بقیه ی اعضای گروه کار گروهی رو یاد بگیرن.
    برای شروع هم لازم نیست پروژه های بزرگ انجام بدیم. پروژه های ساده که حتی به تنهایی هم میشه انجامشون داد میتونن مفیدتر باشن، چون اینجا هدف فقط یادگیری چگونگی کار گروهیه نه انجام یه پروژه ی بزرگ.
    ممنون یاشار جان....
    درسته اول باید جدا از هم کار کنیم،به گفته دوست عزیزمون Yasersadegh عزیز اون دسته از دوستانی که همشهری هستند میتونند با هم کار کنند و از طریق همین سایت همه با هم در ارتباط باشیم و انشاالله در آینده ای نه چندان دور تاسیس یه شرکت رو بدیم،حالا با کمک اسپانسر یا شاید خودمون،هیچ بعید نیست....
    به هر حال ممون از نظرت....

نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisforme مشاهده تاپیک
    سلام
    بذارید یه نگاه مثبت به نتایج بحث ها داشته باشیم.
    فرض کنید نتیجه این بحث ها بشه تشکیل یه گروه،یه تیم و در نهایت یک شرکت،و در نهایت این شرکت برای حفظ بقای خودش یک روزی باید به صورت مجزا کار کنه.
    حالا دیگه یک شرکت وجود داره که در رقابت با شرکت های دیگه داره فعالیت میکنه.یعنی مثل بقیه شرکت ها و شاید امتیاز ی هم نسبت به بقیه نداشته باشه.چون در شرکت های با ماهیت اولیه و مشخص ،چارچوب مشخصه و افراد با مصاحبه و محک علمی پذیرفته شدن.
    نهایتا منظورم اینه که: چه بسا این بحث ها منتج به جمع شدن افرادی _که از طریق این تاپیک با هم آشنا شدن_ بشه و این افراد برای حفظ منافع خود و گروه باید سوای ازدیگران به کار خود ادامه بدهند.پس چه تفاوتی بین این مجموعه و شرکت هایی که از قبل کار میکردند -و چه بسا آنها هم بخواهند ایرانی متحول داشته باشند_وجود داره؟!
    به نظر من اگه مدیران محترم سایت تدبیری بیاندیشند و به مجموعه ی کاربران که روزانه تعداد زیادی پست در این سایت قرار میدهند انسجام ببخشند،و با ایجاد چند تالار عمومی و مدیریت شده گروهی فکر و استعداد افراد رو به سمت مشخصی هدایت کنند،تفاوت مد نظر به وجود خواهد آمد.
    مثلا تالاری به عنوان "ایجاد یک مرورگر سریع و امن با نام مشخص" ایجاد شود.
    کاربرانی که تمایل به شرکت در فعالیت مربوطه را دارند،در گروه های مشخص تقسیم شوند.به فرض یک گروه وظیفه آموزش مبتدیان در مورد این موضوع خاص رو بر عهده داشته باشند.یک گروه نظریه پردازی و طرح کلی رو مطرح کنه،یک گروه به عنوان افراد حرفه ای و آموزش دیده به پیاده سازی برنامه مبادرت بورزه و ...
    البته برای پیشگیری از به وجود اومدن شلوغی و مختل شدن کار،و همچنین برای ایجاد انگیزه برای افراد مبتدی و تازه کار سایت ،ورود و عضو شدن در مجموعه مد نظر رو بهتره مشروط به داشتن شرایط حداقل_ از جمله،سابقه فعالیت در سایت،تعداد تشکر ها،حضور مسمتر در سایت و ... _بکنند.
    اینطور میشه که حداقل افراد شرکت کننده در مجموعه از حاصل کار استفاده خواهند کرد و کم کم استفاده از اون نرم افزار همه گیر خواهد شد.
    درخواست ما هم از مدیران سایت همینه،اگه یه بخشی رو اختصاص بدن به پروژه های گروهی و هر تیمی(شاید بعضی از دوستان بخوان جدا تیم بدن)بتونه اعضا خودشو کنترل کنه خیلی عالی میشه،البته امیدوارم مدیران با این نظر موافقت کنند...
    به هرحال ممنون از نظری که دادی barnamenevisforme عزیز....

خب دوستان عزیز...
    تا الان 7 نفز برای عضویت در تیم پیام داد،اگه دوستانی که مایل به همکاری هستند ولی هنوز ایمیلشون رو پیام ندادن،لطف کنند این کار رو انجام بدن...
    فعلا تیم یه خورده نیاز به آشنایی داره،امیدوارم که admin محترم سایت با درخواست ما موافقت کنند تا ما هرچه سریعتر کارمون رو شروع کنیم....
    من در قسمت گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد تاپیک میزنم،امیدوارم که دوستان اونجا هم نظراتشون رو بیان کنند....
    ممنون از همگی دوستان...
    این هم از لینک

با سلام مجدد خدمت تمامی دوستان برنامه نویس

اولین گام و مهمترین گام تخصیص مکان,لوگوی مناسب برای شرکت و شناخت و آنالیز افراده شرکته.حتی فراهم نمودن PC هم مهم نیست چون افراد میتونن با لپتاپاشون شبکه شن و برنامه بنویسن.

دومین گام که به نظر من از اول انجام بدین اینه که به موسسات بزرگ بلاخص دولتی برین و پیشنهاد پروژه بدید(مخصوصا شهرهای کوچک) مثلا هنوز داروخانه های ما سیستم یکپارچه ندارن,بانکها هنوز سیستم های لمسی رو نداره,ثبت احوال هنوز PaperLess نداره,آموزش پرورش سیستم حضور و غیاب کارتی نداره,آتش نشانی هنوز سیستم اعلام آتش نداره,تاکسی رانی هنوز سیستم تلفن گویا نداره,خیلی از برنامه ها هنوز تحت داس هستن و ...

سومین گام زمان بندی برنامه هاست,یعنی کسی تو شرکت بیکار نباشه,مدیر باید کارها و استانداردها رو تدوین و به همه اعلام کنه,مثلا بعد از مشخص شدن Table های پایگاه,SP و Quary و کلاسهای کار رو مشخص(با نام) و بین افراد پخش کنه تا برنامه نویسها و پایگاه داده سازان به فیلد های یکسان کار کنن.غیر از اون هر پروژه که یه مرحله میره جلو نفرات قبلی رو پروژه بعدی تمرکز کنن(بیکار نباشن)

اما نکات :
    1.افراد شرکت حداقل در یک زبان برنامه نویسی تخصص داشته باشند(به نظر من C و اسمبلی بهترینه چون دید و درک آدمو بالا میبره)
    2.افراد در تخصص خودشون جزء بهترین ها باشن
    3.شرکت پشتیبانی قوی ای داشته باشه.
    4.پروژه از اول طبق استاندارد پیش بره تا تو پشتیبانی دچار مشکل نشین.
    5.افراد در گفتن ایده هاشون راحت باشن حتی آبدارچی
    6.تمرکز افراد رو کار جدید و خلاق باشه نه روال قدیمی و سرد گذشته(مثلا من شاید تا الان 1000تا نرم افزار ایرانی دیدم(تو همه زمینه ها) اما یکیشون وضعیت آب و هوا رو نشون نمیداد,الان که همه اینترنت دارن مخصوصا شرکت ها چرا این آپشن رو نمیزاریم؟!!یا ما خیلی در دیزاین تغییر نمیدیم و بیشتر نرم افزارها شبیه همه)
    7.تمامی افراد توجیه شده باشن(تو بعضی پروژه ها حتی شاید ضرر هم کنین)
    8.مشتری مداری(CRM) خیلی مهمه
    9.و دهها نکته دیگه

من خیلی دوست دارم همکاری کنم اما یه مشکل عمده دارم :
    من کار میکنم و این باعث میشه نتونم در سفر باشم یا یه کار دیگرو شروع کنم,ترک شرکتم برای کار تو یه شرکت نوپای دیگه ریسکه و عملا تا وقتی بنا نشه هیچکسی از کار جاری خودش استعفا نمیده.

اما مهمترین نکته تو ساخت نرم افزارهای جدید خلاقیته,مثلا سبک برنامه نویسی و دیزاین من اندرویدی هست, با همون امکانات,یعنی شما قادرین با لمس صفحه برگ بزنین(یا کلیک و درگ موس به اطراف),ویجت,تم و ... دانلود کنید,امکان انجام فرامین صوتی و آنالیز صورت و دستان رو داره(مثلا با اشاره "بیا" با دست فرم جدید باز میشه و با اشاره "برو" با دست فرم جاری بسته میشه),امکان نمایش آب و هوا و باتری و به همراه هزاران فابلیت دیگه

نکته : این سبک دیزاین ثبت شده و ساخت فرمهایی شبیه برنامه من پیگرد قانونی داره,پس لطفا اگه خواستین از روش ایده بگیرید نه دقیقا شبیه اونو بسازید.

موفق باشین
    بایت بایت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg f1.jpg‏ (21.2 کیلوبایت, 61 دیدار)

Youuness جان نمیتونم چطور باید ازت تشکر کنم،به خاطر این همه راهنمایی...؟
    امیدوارم بتونم جبران کنم...
    فقط مشکل اینجاست که ما یه بخش اختصاصی نداریم،من تو بخش نظرات گفتم ولی متاسفانه تا الا جواب نگرفتم،امیدوارم که این مشکل حل بشه....
    بقیه مشکلات با راهنمایی های شما آسون میشه...
    امیدوارم که همیشه و در همه جا موفق باشید....
    بازهم ممنون...

دوستان عزیز،خواهشا شما هم نظرات خودتونو در مورد ایجاد بخش پروژه های گروهی در این لینک بیان کنید....

نیما جان ، یه سایت (فروم) اختصاصی هم خیلی کمک می کنه.
    می تونی دقیقا عین همین سای برنامه نویس رو درست کنی ، کار سختی نیست ولی اگه سوالی داشتی خوشحال می شم بتونم کمک کنم.

راستی جناب Youuness جان یه سوال ازت داشتم :

با WPF کار میکنی؟چون فکر نمی کردم با ویژال استدیو بشه همچین چیزی درست کرد!

در هرصورت منم باشما موافقم، و در ضمن من بیشتر سبک ios و کلا مکینتاش رو بیشتر دوست دارم ، البته ویستا هم بد نیست!

123.PNG

محل زندگی

سلام
    اگر با طرح کلی ایجاد تالار پروژه های مدیریت شده در سایت موافقت بشه و کاربرانی که مایلند روی پروژه کار کنند من یه پیشنهاد برای تامین منابع مالی دارم .
    اینکه در ابتدا و شروع یک پروژه کاربران داوطلب انجام اون رو آغاز میکنند و بعد از اینکه پروژه قابل ارائه بود،ورود افراد جدید برای شرکت در پروژه منوط به پرداخت مبلغ خاصی باشه.به مرور زمان و با اضافه شدن کاربران داوطلب،هزینه پرداخت شده توسط افراد قدیمی تر به اونها باز میگرده و شرکت اونها در پروژه شروع به سود دهی میکنه.اینطور نه تنها منابع مالی برای ادامه پروژه تامین میشه،بلکه افراد هم در این بین تا حدودی به حقوق خود دست میابند.

توجه:اگر در این موضوع بحث از مبلغ به میون آوردم منظورم این نیست که کلیه کاربران سایت برای ثبت نام باید مبلغی بپردازند،بلکه در مورد افرادی هست که داوطلبند به ادامه انجام یک پروژه بپیوندند.
    من این روش رو در بعضی سایت ها دیدم که کاربران برای استفاده از موقعیت ها و تجربیات خاص باید مبلغی رو بپردازند.
    از مزیت های این طرح:
    1-هر کدام از افرادی که تا کنون تجربه کار گروهی و یا کار کردن در یک شرکت را نداشته اند به راحتی و با طی دوره های آموزشی میتوانند وارد محیط شوند و علاوه بر کسب تجربه،تا حدودی به تامین نیاز های مالی خود بپردازند.
    2-بعد از طی چند مدت سایت برنامه نویس شاهد آن خواهد بود که خرو جی های کاربردی و هدفمند دارد .این موضوع میتواند بر محبوبیت این سایت بیفزاید.

شرکت هرمی که نمی خواد بزنه بنده خدا!

یه راهه خوب(البته اگه به فکر مسائل مالی افتادید!) :
    کاربران می تونن به میزان فعالیتشون در پروژه به درصد ، درآخر اون سهمشون رو بگریرن! البتهبرا پروژه های تجاری!
    اینکار هم مشکلات خاص خودش رو داره دیگه!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC

سلام دوستان
    این تایپبک حسابی وقت و ذهن همه رو مشغول کرده
    یه پیشنهاد داشتم تا جایی که می دونم با توجه به اینکه سیستم عامل win8 تازه وارد بازار شده و هنوز نرم افزار های مناسب برای تبلت و گوشی های ویندوز فون داغ هست و نرم افزار های خیلی کمی برای این گجت ها وجود داره
    می تونم با استفاده از WPF نرم افزارهای لمسی بنویسیم
    مطمئنن هم می تونیم تو نرم افزارهای فارسی کار کنیم و بازی و یا نرم افزارهایی به زبان en
    من خودم الان دارم یه برنامه برای تبلت win8 می نویسم به نظر من که بازار از 6و7 ماه دیگه میره سمت WPF و silverLight
    راستی جهت اطلاع دوستانی که کمتر با WPF آشنایی دارم عرض کنم WPF برنامه نویسی هست شبیه WinAPP با این فرق که طراحی با XAML هست و کلی امکانات داره برای طراحی ...... + Event Touch

جهت اطلاع دوستانی که کمتر با WPF آشنایی دارم عرض کنم WPF برنامه نویسی هست شبیه WinAPP با این فرق که طراحی با XAML هست و کلی امکانات داره برای طراحی ...... + Event Touch
    خیلی امکانات رو هم نداره!

برای موفقیت باید نوآوری داشت ، همونطور که دوستان قبل از من گفتن.

الان دیگه نوشتن برنامه برای اندروید و ویندوز8 کار سختی نیست!

در ضمن در جواب دوست عزیز Boy_nn :
    مهم نیست با چه زبانی می نویسید! و اینکه کدوم زبان بهترینه ! مهم اینه که برنامه ی شما بهترین باشه!

می تونی دقیقا عین همین سای برنامه نویس رو درست کنی ، کار سختی نیست ولی اگه سوالی داشتی خوشحال می شم بتونم کمک کنم.

در هرصورت منم باشما موافقم، و در ضمن من بیشتر سبک ios و کلا مکینتاش رو بیشتر دوست دارم ، البته ویستا هم بد نیست!

123.PNG
    ممنون احسان عزیز....
    به خدا من اصلا وقتش رو ندارم،دارم سر پروژه های دیگه کار میکنم،خیلی دوست دارم پروژه های در حال حاضر رو تموم کنم،با جدیت سر این مسئله کار کنم....
    به نظر من این سایت خیلی میتونه کمک کنه،البته اگه مدیران محترم یه گوشه چشمی به ما داشته باشند....

یه راهه خوب(البته اگه به فکر مسائل مالی افتادید!) :
    کاربران می تونن به میزان فعالیتشون در پروژه به درصد ، درآخر اون سهمشون رو بگریرن! البتهبرا پروژه های تجاری!
    احسان حان،نظر شما درست ولی چند نفر حاضرند یه شرکت برپا کنیم...؟

محل زندگی

سلام
    نظرات من دیگه تموم شده ،ولی صلاح ندیدم این موضوع رو روشن نکنم.
    پیشنهاد بنده کاملا با موضوعی که جناب ehsan7007 مطرح فرمودن متفاوته.به چند دلیل :
    1-در مجموعه مورد نظر شخص با تلاش خودش به چیزی میرسه،نه با تبلیغ و عضو گیری و ...
    2-تعداد اعضای شرکت کننده در یک پروژه محدوده.
    با این نظرتون موافقم.ولی این واسه پایان کاره.
    در ضمن مبلغی هم که طرف در ابتدا میپردازه ،به ازای اون آموزش دریافت میکنه،و با روند پروژه آشنا میشه.از همه مهمتر بخشی از source برنامه که قبلا بقیه روی اون کار میکردن در اختیار میگیره،و به همین خاطر بود که من این نظر رو دادم.
    یعنی افراد تازه وارد برای بدست آوردن بخشی از برنامه هزینه ای رو باید بپردازند.
    آخرین ویرایش به وسیله barnamenevisforme : چهارشنبه 15 شهریور 1391 در 00:10 صبح

دوستان عزیز،خوهشا برید به قسمت نظرات برید،نظر بدید،تا شاید مدیران سایت یه فکری به حال ما بکنند،خواهشا برید نظر بدید...
    لینک

123.PNG
    تمامی این نرم افزار از طریق خود سی شارپ ساخته شده,کلاسهاش کلاسهای پایه + توسعه داده شده هست و هیچ قسمتش با WPF نیست برعکس نسخه قبلی نرم افزارهام که با WPF بود. 98% برنامه قابلیت شخصی سازی داره و حتی آیکون ها با تغییر فایل Dll کنار برنامه قابل تغییره
    در کل من چهار ورژن برای ساخت برنامهام دارم,سری B که نسخه قبل بود,سری E سری عکس های گذاشته شده هست,سری P و سری U
    b->Basic
    E->Exprience
    P->Power
    U->Ultimate

موفق باشین
    بایت بایت
    آخرین ویرایش به وسیله Y_Safaiee : سه شنبه 14 شهریور 1391 در 23:58 عصر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC

خیلی امکانات رو هم نداره!
    مطمئنن ماکروسافت کلی برای پیشرفت wpf برنامه داره

ولی شما درست میگی امکانات WinApp توی برخی زمینه ها از WPF بیشتره

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

خوب، واقعیت اینه که خیلی وقته دوست دارم یه همچین فضایی رو حتی به همین میزان در ایران ببینم. نظرم اینه که یه وقتی بگذاریم تا همدیگه رو ببینیم. بسته به تعداد نفرات هم میشه یک اتاق کنفرانس ساده ترتیب داد هم میشه یه سالن مناسب تدارک دید. مکان و پذیرایی و امکانات از من، یه جای توپ دارم برای این قضیه. میتونم یه سمینار چند روزه رو برای دوستان ترتیب بدم که بصورت رسمی تشریف بیارند و دقیقتر و تخصصی تر راجع به مسائل مختلف بحث و تبادل نظر بشه و در آخر هم به یک نتیجه گیری کلی برسیم و اولین پروژه اعضا رو استارت بزنیم.

از دوستان خواهش می کنم نظرات شون رو اعلام کنند تا تصمیم گیری نهایی در این مورد صورت بگیره و من ترتیب کار ها رو بدم و یک اسمی هم برای این گروه و کنفرانس می گذاریم تا بصورت دوره ای برگزار بشه. یه چیزی مثل Defcon یا ... .

فقط گروه باید افراد یا شرکت هایی باشند که حداقل شرایط زیر رو بتونند رعایت کنند:

1. دارا بودن تخصص و تجربه کافی
    2. آمادگی جهت کسب دانش و تجربه بیشتر
    3. آمادگی بحث و تبادل نظر طبق اصول اخلاقی و عدم جبهه گیری و احترام به نظرات دیگر اعضا
    4. توانایی شرکت در پروژه ها بدون چشم داشت مالی اولیه (سود پروژه ها بعد از بازدهی میان اعضا تقسیم می شوند ولی ابتدا و اصل امر قضیه مالی نباید باشه)
    5. توانایی یا پذیرش شرایط کار گروهی

در بعضی از موارد در صورت لزوم بروشور و مقاله قبل از کنفرانس تقدیم اعضا میشه که با فضا و قواعد آشنا بشوند تا روند بحث و تبادل نظر بصورت درست پیش رفته و بازدهی داشته باشد.

خیلی عالیه،فوق العاده است،فقط دوستانی که با شرایط زیر موافقند نظرات خودشونو اعلام کنند تا بریم یه مرحله بعدی،اگه بخوایم step By step کار کنیم بهتر به نتیجه میرسیم،آشنایی افراد هم خیلی مهمه...
    نقل قول نوشته شده توسط ≡ ALEX ≡ مشاهده تاپیک
    1. دارا بودن تخصص و تجربه کافی
    2. آمادگی جهت کسب دانش و تجربه بیشتر
    3. آمادگی بحث و تبادل نظر طبق اصول اخلاقی و عدم جبهه گیری و احترام به نظرات دیگر اعضا
    4. توانایی شرکت در پروژه ها بدون چشم داشت مالی اولیه (سود پروژه ها بعد از بازدهی میان اعضا تقسیم می شوند ولی ابتدا و اصل امر قضیه مالی نباید باشه)
    5. توانایی یا پذیرش شرایط کار گروهی
    این شرایط رو خود من به شخصه قبول دارم...
    ممنون ALex عزیز...

با سلام مجدد

من دوست دارم شرکت کنم حداقل مزیتش اینه ک کیک و ساندیس مفتی(رایگان) میخورم !!!

اما جدا از شوخی حداقل مزیتش اینه که دور هم جمع میشیم,با هم,با نظرات,طرز تفکر,اندیشه و میزان دانش هم آشنا میشیم

اما مسئله اینه کجا و کی؟

آیا دوستان میتونن بیان یا نه,مثلا طرف از کیش بخواد بیاد مثلا گنبدکاووس ستمه.نمیشه بیاد و زمانشم جوری باشه که خدشه ای تو کار نداشته باشه

اما در کل فکر جالبیه و اگه جای خوب و زمان خوب باشه من حتما میام

به نظر من هر ماه یه بار یا دو ماه یه بار همدیگر رو ملاقات کنیم عالیه...
    تا چند سال آینده شاید خودمون با هم دیگه یه شزکت تاسیس کردیم،هیچ چیز بعید نیست،با داشتن چنین دوستانی به دور از باور نیست(جدی گفتم)...
    کسی میدونه الکامپ کی برگزار میشه....؟(شاید یه بهونه ای بشه که همه دور هم جمع بشیم).
    من منتظرم...
    از همه دوستان هم ممنون....
    فکر میکردم این تاپیک جواب بده،ولی هیچ وقت فکرش رو هم نمکردم که با چنین دوستانی آشنا بشم....
    به هر حال خیلی خوشحالم....
    موفق باشید....
    آخرین ویرایش به وسیله nima.sh : چهارشنبه 15 شهریور 1391 در 07:32 صبح

کاربر دائمی
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC

سلام دوستان
    منم میام
    ولی خدایی نمایشگاه هم جا شد نمی دونم چرا چند ساله هر نمایشگاه رفتم حالم به هم خورده
    ولی در هر صورت منم هستم
    دوستان از ایتدای این بحث حرفهای جالبی زدن من که کلی استفاده کردم ولی به نظر من بهترینش این بوده که تغییر باید از خودمون شروع کنیم
    بله فرهنگ ما فرهنگ کار تیمی نیست وکلی ایراد داریم ولی نشون دادیم اگه بخواهیم می تونیم
    اگه هر کسی یه تکون کوچولو به خودش بده می تونیم یه تیم خوب جمع خور کنیم و حرفهایی برای گفتن داشته باشیم

صفحه 4 از 11 اولاول ... 23456 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 38
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1386, 09:31 صبح
  2. یه نگاه به این کد بکنین
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 00:20 صبح
  3. اطلاعات کلی در مورد SQL حجم جداول، حداقل سخت افزار
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1383, 21:35 عصر