نقل قول نوشته شده توسط shahriyar3 مشاهده تاپیک

ضمن اینکه من دیگه وقت ادامه دادن به این بحث و ندارم حالا متاسف میشی واسه خودت خوشحال میشی یا هر چی دیگه بدون که کسائی که توی این کار هستند مثل من داریم از این راه پول در میاریم و زندگی میکنیم
شاید شما هنوز چتر حمایت خانوادت بالای سرت باز هست و هنوز به سنی نرسیدی که بخوای مستقل بشی ولی شاید بعدا یه روز وارد بازار شدی متوجه اهمیت قضیه شدی!!
اره مسله اینکه این دوستمون AbiriAmir فقت برای تفریح دارە برنامه نویسی میکنه. از همون قدیم که گفتن از ماس که برم ماس. چند وقت پیش با یه دوستم که تو یه شرکت برنامه نویس ارشده با هم حرف میزدیم، گفت که میخواستیم یه برنامه نویس استخدام کنیم وقتی که برنامه نویسهای عزیز برای مساحبه می اومدن و حقوق درخواستی رو میپرسیدم اکسرا نرخشون ٥٠٠ تا ٦٠٠ هزار بود. منم اون وقت پیش خودم میگفتم اخه کی با این قیمتها حازره بره کار برنامه نویسی کنه تا اینکه خودم این هفته خواستم از جایی که الان دارم کار میکنم دربیام و برم یه جایی دیگه کار کنم. چند روزه دارم میرم واسه مساحبه مسلن برای یه برنامه نویس دات نت انتزار دارن WinForm, WPF, ASP.NET, ASP.NET MVC, WCF, Silverlight, Design Pattern, TDD, TFS, JavaScript, JQuery ... رو بلد باشی ولی وقتی که حقوقی بلای ١،٠٠٠،٠٠٠ تومن درخاست کنی همه میگن این درتوانه ما نیست. خوب معلومه وقتی که همه دارن میگن ما با ٥٠٠ هزار تومن حازریم کار کنیم و یا با ٥٠ هزار تومن سایت تراحی میکنیم دیگه کسی حازر نیس پول بده حالا از همون شرکت برنامه نویسی بگیر تا همون مشتری که هیچی حالیش نیس.