نقل قول نوشته شده توسط shahriyar3 مشاهده تاپیک
AbiriAmir عزیز

چقدر آدم بی منطقی هستی !!
من در تهران هستم برای اجاره یک دفتر کار در تهران هزینه ای زیادی می پردازم . کرایه ای که برای طی کردن سیر تا دفتر بصورت روزانه پرداخت میکنم خیلی بیشتر از جا های دیگست.
هزینه زندگی من اینجا خیلی بیشتر از شهر های دیگست . و هم چنین 1000 تا مورد دیگه هست که با شهر های دیگه خیلی تفاوت دارن هزینه هاش.
ولی وقتی که من میزارم یک برنامه خوب و تحویل مشتری هام بدم برابر وقتی هست که شما میزاری . یعنی مثلا اگر من 1 ماه وقت بزارم شما هم یک ماه وقت بزاری تازه اینجا من ضرر کردم.
تازه این مقایسه با شهر های ایران بود. شما همین مقایسه رو با شمال و جنوب تهران بکن که چقدر اجاره ها متفاوته
حالا اینم هیچی
مشکل اصلی اینه که , کسائی که تو خونه هستن و خرجشون از جیب بابا مامان در میاد غصه ندارن 50 تومان هم اضافی بره تو جیبشون
یارو بیکاره تو خونه نشسته خرجش و کس دیگه ای میده 100 تومان هم اضافه در بیاره به کسی بر نمیخوره!!
بعدم از اینا گذشته الان یه کارگر واسه یه روز کار 8 تا 12 ساعت کامل بین 40 تا 80 هزار تومان پول میگیره (شایدم بیشتر) , اون کسی که برای یک ماه کار , نه اصلا برای یک هفته کار 100-200 میگیره یعنی داره کارگری میکنه برنامه نویسی نمیکنه
دوست من حرف شما قابل قبوله اما طبق قیمتی که هر ساله سازمان نظام صنفی رایانه کشور منتشر می کنه نگاهی بندازین بد نیست.
برای کارهای مختلف یک قیمت پایه وجود داره بعد با توجه به شهر و تخصص و تحصیلا و سابقه ضریب می خوره
یعنی منی که مثلا تکنسین شبکه هستم طبق اون نرخ با یک تکنسین شبکه همتراز من در تهران یا شهر دیگه قیمت کارم متفاوته نگاهی بندازین بهش خیلی جالبه اما کسی نیست رعایت کنه
موفق وموید باشید