سلام دوست عزیز
میشه روشن کنید «مقدار عملیات اون توی اون مقدار زمان» دقیقا یعنی چی؟
منظورم اینه که , مهم پردازش این مقدار نیست بلکه چیزی که کارو سخت میکنه انجام اون توی یه مدت زمان محدود مثل 1 ثانیه هست

خب حالا میشه شما بفرمایید چرا بشر درحال حاضر توان تست کردن تمام این 2 به توان 128 حالت رو نداره؟
راستش من اطلاعات زیادی در زمینه سخت افزار پردازشگرها ندارم و همین شاید باعث بشه جوابم درست در نیاد پس لطفا خودتون جواب این سوالو بدید! اما باز با استباط خودم میگم : فکر نکنم توان تست کردن رو نداشته باشه ,بلکه بدلیل مدت زمان زیادی که صرف تست کردن و مقایسه این مقدار میشه اونقدر زیاده که به صرفه نیست ! (چون از این روش برای هک کردن رمزهای عبور استفاده میشه و یه هکر قرار نیست 100 سال منتظر بشینه!)
فقط خواهشا به این دقت کنید, ما قرار نیست اینجا چیزیو مقایسه کنیم .

آیا شما میتونید این عملیات رو 2 به توان 128 بار انجام بدید؟ جواب صریح بدید؛ بله یا خیر؟
اره میشه ولی نه توی 1 ثانیه!

اما این خیلی فرق داره با اینکه بگیم میخوایم از 1 تا 2 به توان 128 بشماریم.
اینو قبول دارم . از اول هم هدف من شمارش اون با پردازشگر ها نبوده . باید یه راه دیگه هم وجود داشته باشه . همیشه یه راه دیگه هم هست , قبلا هم عرض کردم برای این کار میشه از هرچیزی که سیکل تکرار ثابت داره استفاده کرد . هرچیزی مثل اندازه گیری تعداد گردش الکترون ها در اتم و یا هرچیزی که سیکل تکرار ثابت داشته باشه در یک مدت زمان ثابت اندازه گیری بشه . گفتم هنوز نمیدونم چطوری اما حتما باید راهی باشه و حداقل مطمئنم که راهی هست ولی چطوریشو نمیدونم