نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
کلامت رو عشق خودم من منتظر باز شدن نمایشگاه هستم برم سری جدید نرم افزار های کرک شده رو بخریم ولی خودم برنامی که مینویسیم اصاریتن کلی کرم دارم همه جور طریقه هک برنامه خودم و کرک برنامه رو میبندم ولی خودم برای خریدن نرم افزار های موفت لحظه شماره میکنم ازد این نظر میشی گفت قانون کپی پست تو ایران رایت نشه خیلی ها وضع مالی خوبی ندارن ولی تخصص خوبی دارن تو کامپیوتر بخاطر اینکه طرف تخصص داره ولی پولی نداره نباید پیشرفت کنی و برنامه که یک میلیون تومان هستش رو با 1000 تومان بخره نمیشی گفت اگه این طوری بود قانون کپی پست تو ایران رایت میشود معلوم که هیچ کس به اون صورت پیشرفت نمیکرد و درضمن اگه تو ایران فرهنگ کا با کامپیوتر بود خیلی خوب میشود شما برید هنرستان سیستم های مدرسه رو ببنید ، ببنید یه بچه یه سیستم رو سالم گذاشته دکمه کیبور در امده ، دی وی دی رایتر دزدیده شده حالا به نظر شما وقتی بچه ها به وسیله مدرسه برای خودش هستش برای آموزش خودشون هستش رحم نمیکنن به نظر شما اونها به برنامه های اورجینال رحم میکنن نه وقتی یه سی دی اورجینال میخره خدا تومان و بشکنی اون جا آدم میسوزه ولی وقتی سی دی کپی میخره این خیالیش نیست . چون نرم افزار گران هستش و آسیب ببینی آدم حالیش گرفته میشه ولی وقتی نرم افزار مفت باهش طرف این خیالیش نیست و بخاطر همین سعی میکنه نرم افزار مفت رو تهیه کنه نه نرم افزار پولی رو.
دقیقا افکار متهجری مثل شما توی دولت هستن.