مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
صفحه 27 از 66 اولاول ... 17252627282937 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,041 تا 1,080 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

فکر میکنم بین نمایش طرح ها و مجوز رای گیری یک فاصله یک روزه لازم بود تا اگر طرحی از قلم افتاده قبل از شروع رای گیری درج بشه

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    یک نظرسنجی خیلی ساده ولی کارآمد درست کردم برای انتخاب لوگو و قالب سایت. لطفاً دوستان بعد از مطالعه کامل توضیحات طرحها، نظر خودشون رو اعلام کنن. امکان انتخاب بیش از یک طرح هم وجود داره و درصورتی که چند طرح رأی نزدیک بیارن، به مرحله دوم منتقل میشن. دقت کنید که واردکردن شماره تلفنی که باهاش توی سامانه پیامک نهاد عضو شدین، لازمه. لینک: http://inahadpoll.barnamenevis.ir
    خب من شماره چندتا از دوستان رو دارم و 99.99% در نهاد ثبت نام کردن
    پس برم با شماره اونا رای بدم
    محسن داداش با شمارت رای دادم
    ====
    اینجوری که نمیشه !
    حداقل به افراد یک کد میدادین که نشه سوء استفاده کرد
    آخرین ویرایش به وسیله Veteran : یک شنبه 17 شهریور 1392 در 11:45 صبح

کاربر دائمی آواتار vira1368
    محل زندگی
    اهواز

نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    ====
    اینجوری که نمیشه !
    یعنی واقعا این جمع انقدر سطحش پایینه که باید محدودیت اینجوری بذاریم؟ همیشه داستان های فرهنگ و شعور رو باید از غرب بشنویم؟
    البته سبحان جان به شما حق میدم مواردی که توی جامعه دیده شده رو شما داری ازش جلوگیری میکنی ولی الان توی این جمع خودمون(نهاد) امیدوارم طرز فکر ها عوض شده باشه

حالا ایشالا در نظرسنجی بعدی! شما هم همش دنبال نکات منفی و هک آسیب پذیری و... باش

نقل قول نوشته شده توسط shpegah مشاهده تاپیک
    فکر میکنم بین نمایش طرح ها و مجوز رای گیری یک فاصله یک روزه لازم بود تا اگر طرحی از قلم افتاده قبل از شروع رای گیری درج بشه
    بعد از 2 صفحه مطلب در تاپیک که تاریخ نظرسنجی اعلام شده و به همه هم ازطریق پیامک اطلاع دادیم که اگه طرحی دارن بفرستن؟ اگه سفر شما بجای 10 روز میشد 15 روز، نمیگفتین باید بین نمایش طرحها و مجوز رأی گیری یک فاصله یک هفته ای میگذاشتیم؟ از الآن و از همین شروع کار بهتره همه به جدی بودن زمانبندیهای نهاد عادت کنیم.

چند روزیه دارم دنبال کار میگردم.
    از کار فعلیم دیگه خسته شدم نه پول خوب داره نه یادگیری و پیشرفت و آینده ای؛ فقط راحتی و امکاناتش خوبه.
    ببینم از این نهاد و اینا الان پول درمیاد یا فعلا باید از جیب هم هزینه کنیم؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

یعنی واقعا این جمع انقدر سطحش پایینه که باید محدودیت اینجوری بذاریم؟ همیشه داستان های فرهنگ و شعور رو باید از غرب بشنویم؟
    بحث این نیست !
    شما که دیدی چه جرو بحث هایی در رابطه با قالب و لوگو داشتیم ؟
    دوستان واسه 1 رای دست به هرکاری میزنن !
    حالا ایشالا در نظرسنجی بعدی! شما هم همش دنبال نکات منفی و هک آسیب پذیری و... باش

گفتم که در نظر سنجی بعدی مورد توجه قرار بگیره !
    بند کفش هارو باید سفت ببندیم

بعد از 2 صفحه مطلب در تاپیک که تاریخ نظرسنجی اعلام شده و به همه هم ازطریق پیامک اطلاع دادیم که اگه طرحی دارن بفرستن؟ اگه سفر شما بجای 10 روز میشد 15 روز، نمیگفتین باید بین نمایش طرحها و مجوز رأی گیری یک فاصله یک هفته ای میگذاشتیم؟ از الآن و از همین شروع کار بهتره همه به جدی بودن زمانبندیهای نهاد عادت کنیم.
    من نظرمو شخصی بیان نکردم که جواب شخصی دادید فقط دیدم طرحهای قبلی دوستان دیگه هم هیچ کدام تونظر سنجی نیست

نه دوست عزیز، اشتباه برداشت نکنید. صحبتم شخصی نبود. اگه احیاناً اهانت شده، عذرخواهی میکنم. منظورم رو کلی گفتم. بهرحال خیلیها بنا به یکسری دلایل شخصی نتونستن طرحشون رو بفرستن یا حتی الآن هم نمیتونن توی نظرسنجی مشارکت کنن ولی این مسئله دلیل نمیشه نهاد بخواد برنامه ریزی و زمانبندیهای خودش رو مطابق با اعضای منفرد، تغییر بده. حالا اگه تصمیم گیری کلی و جمعی و توسط اکثریت اعضا باشه، یه چیزی و میشه درموردش بحث کرد. امیدوارم ناراحت نشده باشین. مجدداً اگه اهانتی در لحن بیان بنده بوده، معذرت میخوام.

نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    ====
    اینجوری که نمیشه !
    با شماره من؟منکه خودم دیروز رأی دادم

جناب شهركي من هم تقاضا دارم اگر ميشه و صلاح بدونيد حداقل اون طرحهايي كه خودتون گفتيد بعد از اتمام ارسال طرحها به دستتون رسيده و خوب هم هستن رو تو نظر سنجي شركت بدين راستش من كه رفتم راي بدم هيچ كدوم از طرحها(لوگوها) رو جالب نديدم البته ببخشيد دوستاني كه طرح دادن ولي واسه يه نهاد كه قراره تو يه كشور توسعه پيدا كنه تو دل برو نيستن از اين لحاظ گفتم.(و نظر شخصي :) )

دوستان الآن دیگه نمیشه. 19 نفر توی رأی گیری شرکت کردن. تکلیف رأی این دوستان چی میشه؟ ضمناً فرصت دیگری هم نداریم. 2 روز دیگه رأی گیری تمام میشه و تازه الآن بخوایم یکسری طرحها اضافه کنیم، بنظرم وجهه جالبی نداره. بهرحال اگه اکثریت دوستان موافق باشن، میشه طرحهای جدید رو هم اضافه کنیم ولی قبلش باید دوستانی که رأی دادن، موافقت خودشون رو طی پیام خصوصی به بنده، اعلام کنن. در اینصورت سیستم رو به نحوی تغییر میدم که با ثبت رأی جدید توسط هر کدوم از اعضا، آراء قبلی همون فرد حذف و آراء جدید ثبت بشه.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

دوستان الآن دیگه نمیشه. 19 نفر توی رأی گیری شرکت کردن. تکلیف رأی این دوستان چی میشه؟ ضمناً فرصت دیگری هم نداریم. 2 روز دیگه رأی گیری تمام میشه و تازه الآن بخوایم یکسری طرحها اضافه کنیم، بنظرم وجهه جالبی نداره. بهرحال اگه اکثریت دوستان موافق باشن، میشه طرحهای جدید رو هم اضافه کنیم ولی قبلش باید دوستانی که رأی دادن، موافقت خودشون رو طی پیام خصوصی به بنده، اعلام کنن. در اینصورت سیستم رو به نحوی تغییر میدم که با ثبت رأی جدید توسط هر کدوم از اعضا، آراء قبلی همون فرد حذف و آراء جدید ثبت بشه.
    می گم یک طرح خوب انتخاب بشه اما کمی بیشتر طول بکشه بهتره تا یک طرح نه خیلی خوب اما سریع انتخاب بشه.

لطفاً کسانی که موافق اضافه شدن طرحهای جدید هستن، پیام خصوصی بدن و تاپیک رو بی دلیل شلوغ نکنید.

بيايد همين فرهنگ تشكر كردن رو جا بندازيم تا تاپيك شلوغ نشه و همين تشكر تو اين تاپيك يه اصل باشه كه هر كس تشكر كرد يعني با اون چيزي كه ارائه شده موافقه. از اسپم هم جلو گيري ميشه...
    مثلا همين الآن با تشكر هم ميشه موافقت اعلام كرد با جناب شهركي. اينطوري حتي ميشه راي گيري كردمثلا 2 تا تاپيك بذاريم يكي مورد اول و يكي مورد دوم هركي با هركدوم موافقه تشكر كنه.
    واسه آمار تشكرهاتونم نگران نباشيد اگه جلوتونو يه جايي گرفتن گفتن چرا آمار تشكر كردنهاي شما زياده من جوابشونو ميدم :)
    با تشكر

کاربر تازه وارد آواتار WebConsole
    محل زندگی
    البرز - تهران

با سلام و دورد خدمت آقای شهرکی و تمام دوستانی که برای پیشرفت و حمایت از برنامه نویسان تحت وب تلاش میکنند، میخواستم راجب به گرافیک در این پروژه یک صحبتی بکنم اونم اینه که یک تیم برنامه نویسی هر چقدر هم که مجرب باشه توی اجرای رابط کاربری ضعیف عمل میکنه فقط در صورتی که هم برنامه نویس باشند هم گرافیست در این صورت درصد موفقیت این پروژه خیلی بیشتر میشه ولی اینجوری که بنده کارهای گرافیکی رو مشاهده کردم دوستان فقط جهت حمایت از پروژه و به قول خودمون خواستن یک کاری کرده باشند که تیم پشتش خالی نباشه و هممون حتی دوستانی که طرح هارو زدن میدونیم که این کارا برای یک تیم که به امید خدا شاید در آینده مسئولیت پروژه خارج از ایران رو بر عهده بگیره کافی نیست ، بنابراین نباید توی اینجور مسائل عجله کرد چون بعدا دچار مشکل خیلی بزرگی از جمله تغییر لوگو میشید که این کار به روی سابقه و شناخت لوگو بسیار اثر گذاره برای همین من از آقای شهرکی و دیگر دوستانی که در راس این کار هستد تقاظا میکنم فرصت بیشتری به دوستان بدند تا بتونند ایده های خودشون رو اجرا کنند و برای اینکه پروژه به تعلیق نیافته میتونیم با یک فونت معمولی کارو شروع کنیم اکثر خدمات رسانی ها معروف وب همینجوری بودن از اول که یک تیم گرافیکی مجزا همراه خودشون نداشتن به مرور زمان این اتفاق افتاده پس نباید این موضوع رو دست کم بگیرم ، همون طوری که آقای شهرکی توضیح دادن 90% مشتری ها به ظاهر قضیه کار دارن شما هر چقدر هم برای این دوستان مفهوم علمی رو توضیح بدی اونا فقط انتظاری هایی که از شما دارن رو قبول میکنن نه چیز دیگه بنابراین لطفا در ضمینه انتخاب لوگو یا لوگوتایپ دست نگه دارید !

موفق باشید
    ---------------------------------------------------------------
    علیرضا بشیری

دوستان محترم، لطفاً مجدداً در نظرسنجی شرکت کنید. طرحهای جدید اضافه شد.

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

من نمیدونم این بحث لوگو تا کی میخواد ادامه پیدا کنه ... ولی یه جوری پیش بریم که تا نشست تهران یه کاری پیش برده باشیم ... حالا یا ثبت نهاد - لوگو و یا وبسایت نهاد و...

روز خوش.

راستش من خودم زیاد موافق تمدید زمان و ورود طرحهای جدید نبودم (بخاطر تمام شدن زمان مقرر) ولی با توجه به اصرار دوستان و پیامهای خصوصی زیادی که اکثراً موافقت خودشون رو اعلام کرده بودن، طرحهای جدید رو اضافه کردم و مجدداً تقاضا میکنم که همه دوستان با مشارکت در نظرسنجی، در انتخاب بهترین طرح همکاری لازم رو داشته باشن.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

نقل قول نوشته شده توسط Variant مشاهده تاپیک
    من نمیدونم این بحث لوگو تا کی میخواد ادامه پیدا کنه ... ولی یه جوری پیش بریم که تا نشست تهران یه کاری پیش برده باشیم ... حالا یا ثبت نهاد - لوگو و یا وبسایت نهاد و...

روز خوش.
    اگه این پست
    مورد توجه قرار میگرفت ما الان نزدیک به 2 هفته جلو بودیم.اما متاسفانه ........

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

من هم طرح خودم رو ارسال کردم...

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

نقل قول نوشته شده توسط amin7x مشاهده تاپیک
    من هم طرح خودم رو ارسال کردم...
    آقا امین دیگه واقعا خیلی دیره :( الان شما نگاه کنید چند وقته تو این قسمت موندیم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    آقا امین دیگه واقعا خیلی دیره :( الان شما نگاه کنید چند وقته تو این قسمت موندیم
    حق دارید ولی من اصلا وقت نداشتم درگیر مسابقات ملی مهارت بودم.
    الان هم فکر کنم یه چندتا طرح اضافه شده به خواطر همین فرستادم.

ویرایش : الان دیدم آقای شهرکی لطف کردند و طرح من رو در نظرسنجی گذاشتند.

طرحهای جدید در نظرسنجی درج میشن ولی کسانی که قبلاً رأی دادن، نمیتونن دیگه مجدداً رأی بدن و درنتیجه این طرحها هرچی دیرتر ارسال بشن، شانس کمتری برای برنده شدن دارن ولی بهرحال فرصت اینو خواهند داشت که بخت خودشون رو آزمایش کنن. فکر کنم این روش منطقی باشه.

کاربر دائمی آواتار colors
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

امروز 20 م هستش. امیدوارم مثل همه کارهامون تاخیر نداشته باشیم و طبق گفته جناب شهرکی 20 شهریور نتایج نظرسنجی اعلام بشه

نظرسنجی در موعد مقرر تمام شد و نتایج رو در همون لینک نظرسنجی میتونید مشاهده کنید.

من به لوگو شماره دو رای دادم یعنی 0 رای آورد ؟
    مهندس یک چک کن حد اقل رای من و ثبت کن دلم خوش باشه
    به نظرم لوگو خیلی خوشگل و کد شده و هکری هست که اگه بالای سربرگ ها بخوره خیلی قشنگ میشه در هر صورت رقابت های انتخاباتی تبدیل شدهبه رفاقت ها

کاربر دائمی آواتار engmmrj
    محل زندگی
    تهران

لوگوی که 13 رای آورده شبیه لوگو شبکه قم یا نور هست !!!
    qom.jpg

نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    qom.jpg
    ای بابا من چرا چیزی نمیبینم؟
    --------------------------------------
    رای گیری مشخص شده تصمیم بعدی چیه؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

qom.jpg
    بسم الله الرحمن الرحیم
    ===
    اقای شهرکی برنامه بعدی به امید خدا برنامه نویسی سایت هست دیگه ؟
    سامان قالب رو جلدی اماده کن که باید قبل از نشست تهران سایت بالا بیادااا

نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    من به لوگو شماره دو رای دادم یعنی 0 رای آورد ؟
    مهندس یک چک کن حد اقل رای من و ثبت کن دلم خوش باشه
    به نظرم لوگو خیلی خوشگل و کد شده و هکری هست که اگه بالای سربرگ ها بخوره خیلی قشنگ میشه در هر صورت رقابت های انتخاباتی تبدیل شدهبه رفاقت ها
    رأی گیریهای اولیه بخاطر تغییرات در کدنویسی و منطق رأی گیری، حذف شد و طی یک پست از همه دوستان خواسته بودم دوباره شرکت کنن. شاید بخاطر همین مسئله رأی شما دیده نشده. حالا اگه رأی شما هم ثبت بشه باز هم میشه 1 رأی که تأثیری توی نتایج ایجاد نمیکنه.

qom.jpg

واقعاً این دو طرح با هم شبیه هستن؟ تازه بفرض که باشن، دقیقاً که یکی نیستن که کسی بخواد ایراد بگیره.

سلام
    من کاملا موافق ساماندهی اوضاع و احوال حرفه برنامه نویسی هستم ......... باید با استفاده از راهکار های حقوقی و صنفی حتی دولت را هم تحت فشار قرار بدیم و با جدیت حقوق خودمون را مطالبه کنیم .... مگه ما کمتر از بقیه صنوف مثل عکاسی ، چه و چه و غیره هستیم می تونیم یه وکیل خوب برای نهادمون انتخاب کنیم و از طریق دادگاه دولت را تحت فشار قرار بدیم و همچنیم با استفاده از رایزنی با وزرای مربوطه که فکر می کنم همکاری کنند من خوش بین هستم ....
    در ضمن هرکس یا ارگانی که تا به حالا متصدی اور این حرفه و صنف بود ... باید بگم که به معنای واقعی کلمه ....زده.
    من به طور حتم و صد درصد پایه هستم .

نقل قول نوشته شده توسط WebConsole مشاهده تاپیک
    با سلام و دورد خدمت آقای شهرکی و تمام دوستانی که برای پیشرفت و حمایت از برنامه نویسان تحت وب تلاش میکنند، میخواستم راجب به گرافیک در این پروژه یک صحبتی بکنم اونم اینه که یک تیم برنامه نویسی هر چقدر هم که مجرب باشه توی اجرای رابط کاربری ضعیف عمل میکنه فقط در صورتی که هم برنامه نویس باشند هم گرافیست در این صورت درصد موفقیت این پروژه خیلی بیشتر میشه ولی اینجوری که بنده کارهای گرافیکی رو مشاهده کردم دوستان فقط جهت حمایت از پروژه و به قول خودمون خواستن یک کاری کرده باشند که تیم پشتش خالی نباشه و هممون حتی دوستانی که طرح هارو زدن میدونیم که این کارا برای یک تیم که به امید خدا شاید در آینده مسئولیت پروژه خارج از ایران رو بر عهده بگیره کافی نیست ، بنابراین نباید توی اینجور مسائل عجله کرد چون بعدا دچار مشکل خیلی بزرگی از جمله تغییر لوگو میشید که این کار به روی سابقه و شناخت لوگو بسیار اثر گذاره برای همین من از آقای شهرکی و دیگر دوستانی که در راس این کار هستد تقاظا میکنم فرصت بیشتری به دوستان بدند تا بتونند ایده های خودشون رو اجرا کنند و برای اینکه پروژه به تعلیق نیافته میتونیم با یک فونت معمولی کارو شروع کنیم اکثر خدمات رسانی ها معروف وب همینجوری بودن از اول که یک تیم گرافیکی مجزا همراه خودشون نداشتن به مرور زمان این اتفاق افتاده پس نباید این موضوع رو دست کم بگیرم ، همون طوری که آقای شهرکی توضیح دادن 90% مشتری ها به ظاهر قضیه کار دارن شما هر چقدر هم برای این دوستان مفهوم علمی رو توضیح بدی اونا فقط انتظاری هایی که از شما دارن رو قبول میکنن نه چیز دیگه بنابراین لطفا در ضمینه انتخاب لوگو یا لوگوتایپ دست نگه دارید !

موفق باشید
    ---------------------------------------------------------------
    علیرضا بشیری
    من تمامی سخنان آقای بشیری را به طور جدی تایید می کنم .... اصلا برای لوگو عجله نکنید لوگو باید زیبا و با معنی باشه .... لازم نیست حتما خودمون طراحی کنیم می تونیم از دوستان گرافیکی کمک بگیریم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

به نظر من بعد از ثبت نهاد و انجام تمامی امور ، یکی که دست به قلمش خوبه یک نامه ای به دفتر آقای روحانی بفرسته تا ببینیم چی میشه شاید جواب داد!!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

الان دقیقا چی شده
    چرا کسی کاری انجام نمیده !
    منتظر قالب هستیم ؟ یا دلیله دیگه ایی داره

من هم نیز منتظرم ببینم چرا وایسادیم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم

با سلام
    دوستان اول باید یک سایت راه بندازیم بعد کار های دیگرو انجام بدهیم ..
    هر چند آزمایشی که دوستان نظرات منتقل کنن تو اون سایت ، توی این تایپک با این حجم از نظرات نمیشه ..
    من انشاالله بتونم یک جا برای دفتر ایجاد میکنم .. برای هماهنگی بیشتر هم باید یک شماره تلفن در نظر بگیریم ..
    تا بتونیم جلسات با حضور اعضاء در جلسات عمومی داشته باشیم

درگير يكسري كارهاي ثبت شركت هستم ولي تو اين فاصله، دوستاني كه طرحشون امتياز بيشتر رو آورده لطفاً فايل PSD اون رو برام ارسال كنن تا قالب و لوگو با حجم كم و بصورت Responsive طراحي بشه و بلافاصله بعدش براي كدنويسي تصميم گيري كنيم و كار برنامه نويسي سايت شروع بشه.

درگير يكسري كارهاي ثبت شركت هستم

جناب شهركي اگه ميشه يه توضيح مختصري هم واسه ما درباره ي اين كه كار ثبت نهاد به كجا رسيده بديد ممنون ميشيم.
    ما هم خوشحال ميشيم بدونيم.

صفحه 27 از 66 اولاول ... 17252627282937 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

برچسب های این تاپیک