فکر میکنم بین نمایش طرح ها و مجوز رای گیری یک فاصله یک روزه لازم بود تا اگر طرحی از قلم افتاده قبل از شروع رای گیری درج بشه
فکر میکنم بین نمایش طرح ها و مجوز رای گیری یک فاصله یک روزه لازم بود تا اگر طرحی از قلم افتاده قبل از شروع رای گیری درج بشه
آخرین ویرایش به وسیله Veteran : یک شنبه 17 شهریور 1392 در 11:45 صبح
یعنی واقعا این جمع انقدر سطحش پایینه که باید محدودیت اینجوری بذاریم؟ همیشه داستان های فرهنگ و شعور رو باید از غرب بشنویم؟
البته سبحان جان به شما حق میدم مواردی که توی جامعه دیده شده رو شما داری ازش جلوگیری میکنی ولی الان توی این جمع خودمون(نهاد) امیدوارم طرز فکر ها عوض شده باشه
حالا ایشالا در نظرسنجی بعدی! شما هم همش دنبال نکات منفی و هک آسیب پذیری و... باش![]()
بعد از 2 صفحه مطلب در تاپیک که تاریخ نظرسنجی اعلام شده و به همه هم ازطریق پیامک اطلاع دادیم که اگه طرحی دارن بفرستن؟ اگه سفر شما بجای 10 روز میشد 15 روز، نمیگفتین باید بین نمایش طرحها و مجوز رأی گیری یک فاصله یک هفته ای میگذاشتیم؟ از الآن و از همین شروع کار بهتره همه به جدی بودن زمانبندیهای نهاد عادت کنیم.
چند روزیه دارم دنبال کار میگردم.
از کار فعلیم دیگه خسته شدم نه پول خوب داره نه یادگیری و پیشرفت و آینده ای؛ فقط راحتی و امکاناتش خوبه.
ببینم از این نهاد و اینا الان پول درمیاد یا فعلا باید از جیب هم هزینه کنیم؟![]()
بحث این نیست !یعنی واقعا این جمع انقدر سطحش پایینه که باید محدودیت اینجوری بذاریم؟ همیشه داستان های فرهنگ و شعور رو باید از غرب بشنویم؟
شما که دیدی چه جرو بحث هایی در رابطه با قالب و لوگو داشتیم ؟
دوستان واسه 1 رای دست به هرکاری میزنن !
گفتم که در نظر سنجی بعدی مورد توجه قرار بگیره !
بند کفش هارو باید سفت ببندیم![]()
نه دوست عزیز، اشتباه برداشت نکنید. صحبتم شخصی نبود. اگه احیاناً اهانت شده، عذرخواهی میکنم. منظورم رو کلی گفتم. بهرحال خیلیها بنا به یکسری دلایل شخصی نتونستن طرحشون رو بفرستن یا حتی الآن هم نمیتونن توی نظرسنجی مشارکت کنن ولی این مسئله دلیل نمیشه نهاد بخواد برنامه ریزی و زمانبندیهای خودش رو مطابق با اعضای منفرد، تغییر بده. حالا اگه تصمیم گیری کلی و جمعی و توسط اکثریت اعضا باشه، یه چیزی و میشه درموردش بحث کرد. امیدوارم ناراحت نشده باشین. مجدداً اگه اهانتی در لحن بیان بنده بوده، معذرت میخوام.
جناب شهركي من هم تقاضا دارم اگر ميشه و صلاح بدونيد حداقل اون طرحهايي كه خودتون گفتيد بعد از اتمام ارسال طرحها به دستتون رسيده و خوب هم هستن رو تو نظر سنجي شركت بدين راستش من كه رفتم راي بدم هيچ كدوم از طرحها(لوگوها) رو جالب نديدم البته ببخشيد دوستاني كه طرح دادن ولي واسه يه نهاد كه قراره تو يه كشور توسعه پيدا كنه تو دل برو نيستن از اين لحاظ گفتم.(و نظر شخصي :) )
دوستان الآن دیگه نمیشه. 19 نفر توی رأی گیری شرکت کردن. تکلیف رأی این دوستان چی میشه؟ ضمناً فرصت دیگری هم نداریم. 2 روز دیگه رأی گیری تمام میشه و تازه الآن بخوایم یکسری طرحها اضافه کنیم، بنظرم وجهه جالبی نداره. بهرحال اگه اکثریت دوستان موافق باشن، میشه طرحهای جدید رو هم اضافه کنیم ولی قبلش باید دوستانی که رأی دادن، موافقت خودشون رو طی پیام خصوصی به بنده، اعلام کنن. در اینصورت سیستم رو به نحوی تغییر میدم که با ثبت رأی جدید توسط هر کدوم از اعضا، آراء قبلی همون فرد حذف و آراء جدید ثبت بشه.
لطفاً کسانی که موافق اضافه شدن طرحهای جدید هستن، پیام خصوصی بدن و تاپیک رو بی دلیل شلوغ نکنید.
بيايد همين فرهنگ تشكر كردن رو جا بندازيم تا تاپيك شلوغ نشه و همين تشكر تو اين تاپيك يه اصل باشه كه هر كس تشكر كرد يعني با اون چيزي كه ارائه شده موافقه. از اسپم هم جلو گيري ميشه...
مثلا همين الآن با تشكر هم ميشه موافقت اعلام كرد با جناب شهركي. اينطوري حتي ميشه راي گيري كردمثلا 2 تا تاپيك بذاريم يكي مورد اول و يكي مورد دوم هركي با هركدوم موافقه تشكر كنه.
واسه آمار تشكرهاتونم نگران نباشيد اگه جلوتونو يه جايي گرفتن گفتن چرا آمار تشكر كردنهاي شما زياده من جوابشونو ميدم :)
با تشكر
با سلام و دورد خدمت آقای شهرکی و تمام دوستانی که برای پیشرفت و حمایت از برنامه نویسان تحت وب تلاش میکنند، میخواستم راجب به گرافیک در این پروژه یک صحبتی بکنم اونم اینه که یک تیم برنامه نویسی هر چقدر هم که مجرب باشه توی اجرای رابط کاربری ضعیف عمل میکنه فقط در صورتی که هم برنامه نویس باشند هم گرافیست در این صورت درصد موفقیت این پروژه خیلی بیشتر میشه ولی اینجوری که بنده کارهای گرافیکی رو مشاهده کردم دوستان فقط جهت حمایت از پروژه و به قول خودمون خواستن یک کاری کرده باشند که تیم پشتش خالی نباشه و هممون حتی دوستانی که طرح هارو زدن میدونیم که این کارا برای یک تیم که به امید خدا شاید در آینده مسئولیت پروژه خارج از ایران رو بر عهده بگیره کافی نیست ، بنابراین نباید توی اینجور مسائل عجله کرد چون بعدا دچار مشکل خیلی بزرگی از جمله تغییر لوگو میشید که این کار به روی سابقه و شناخت لوگو بسیار اثر گذاره برای همین من از آقای شهرکی و دیگر دوستانی که در راس این کار هستد تقاظا میکنم فرصت بیشتری به دوستان بدند تا بتونند ایده های خودشون رو اجرا کنند و برای اینکه پروژه به تعلیق نیافته میتونیم با یک فونت معمولی کارو شروع کنیم اکثر خدمات رسانی ها معروف وب همینجوری بودن از اول که یک تیم گرافیکی مجزا همراه خودشون نداشتن به مرور زمان این اتفاق افتاده پس نباید این موضوع رو دست کم بگیرم ، همون طوری که آقای شهرکی توضیح دادن 90% مشتری ها به ظاهر قضیه کار دارن شما هر چقدر هم برای این دوستان مفهوم علمی رو توضیح بدی اونا فقط انتظاری هایی که از شما دارن رو قبول میکنن نه چیز دیگه بنابراین لطفا در ضمینه انتخاب لوگو یا لوگوتایپ دست نگه دارید !
موفق باشید
---------------------------------------------------------------
علیرضا بشیری
دوستان محترم، لطفاً مجدداً در نظرسنجی شرکت کنید. طرحهای جدید اضافه شد.
من نمیدونم این بحث لوگو تا کی میخواد ادامه پیدا کنه ... ولی یه جوری پیش بریم که تا نشست تهران یه کاری پیش برده باشیم ... حالا یا ثبت نهاد - لوگو و یا وبسایت نهاد و...
روز خوش.
راستش من خودم زیاد موافق تمدید زمان و ورود طرحهای جدید نبودم (بخاطر تمام شدن زمان مقرر) ولی با توجه به اصرار دوستان و پیامهای خصوصی زیادی که اکثراً موافقت خودشون رو اعلام کرده بودن، طرحهای جدید رو اضافه کردم و مجدداً تقاضا میکنم که همه دوستان با مشارکت در نظرسنجی، در انتخاب بهترین طرح همکاری لازم رو داشته باشن.
اگه این پست
مورد توجه قرار میگرفت ما الان نزدیک به 2 هفته جلو بودیم.اما متاسفانه ........
من هم طرح خودم رو ارسال کردم...
طرحهای جدید در نظرسنجی درج میشن ولی کسانی که قبلاً رأی دادن، نمیتونن دیگه مجدداً رأی بدن و درنتیجه این طرحها هرچی دیرتر ارسال بشن، شانس کمتری برای برنده شدن دارن ولی بهرحال فرصت اینو خواهند داشت که بخت خودشون رو آزمایش کنن. فکر کنم این روش منطقی باشه.
امروز 20 م هستش. امیدوارم مثل همه کارهامون تاخیر نداشته باشیم و طبق گفته جناب شهرکی 20 شهریور نتایج نظرسنجی اعلام بشه
نظرسنجی در موعد مقرر تمام شد و نتایج رو در همون لینک نظرسنجی میتونید مشاهده کنید.
من به لوگو شماره دو رای دادم یعنی 0 رای آورد ؟
مهندس یک چک کن حد اقل رای من و ثبت کن دلم خوش باشه
به نظرم لوگو خیلی خوشگل و کد شده و هکری هست که اگه بالای سربرگ ها بخوره خیلی قشنگ میشه در هر صورت رقابت های انتخاباتی تبدیل شدهبه رفاقت ها
لوگوی که 13 رای آورده شبیه لوگو شبکه قم یا نور هست !!!
qom.jpg
سلام
من کاملا موافق ساماندهی اوضاع و احوال حرفه برنامه نویسی هستم ......... باید با استفاده از راهکار های حقوقی و صنفی حتی دولت را هم تحت فشار قرار بدیم و با جدیت حقوق خودمون را مطالبه کنیم .... مگه ما کمتر از بقیه صنوف مثل عکاسی ، چه و چه و غیره هستیم می تونیم یه وکیل خوب برای نهادمون انتخاب کنیم و از طریق دادگاه دولت را تحت فشار قرار بدیم و همچنیم با استفاده از رایزنی با وزرای مربوطه که فکر می کنم همکاری کنند من خوش بین هستم ....
در ضمن هرکس یا ارگانی که تا به حالا متصدی اور این حرفه و صنف بود ... باید بگم که به معنای واقعی کلمه ....زده.
من به طور حتم و صد درصد پایه هستم .
به نظر من بعد از ثبت نهاد و انجام تمامی امور ، یکی که دست به قلمش خوبه یک نامه ای به دفتر آقای روحانی بفرسته تا ببینیم چی میشه شاید جواب داد!!
الان دقیقا چی شده
چرا کسی کاری انجام نمیده !
منتظر قالب هستیم ؟ یا دلیله دیگه ایی داره![]()
من هم نیز منتظرم ببینم چرا وایسادیم![]()
با سلام
دوستان اول باید یک سایت راه بندازیم بعد کار های دیگرو انجام بدهیم ..
هر چند آزمایشی که دوستان نظرات منتقل کنن تو اون سایت ، توی این تایپک با این حجم از نظرات نمیشه ..
من انشاالله بتونم یک جا برای دفتر ایجاد میکنم .. برای هماهنگی بیشتر هم باید یک شماره تلفن در نظر بگیریم ..
تا بتونیم جلسات با حضور اعضاء در جلسات عمومی داشته باشیم
درگير يكسري كارهاي ثبت شركت هستم ولي تو اين فاصله، دوستاني كه طرحشون امتياز بيشتر رو آورده لطفاً فايل PSD اون رو برام ارسال كنن تا قالب و لوگو با حجم كم و بصورت Responsive طراحي بشه و بلافاصله بعدش براي كدنويسي تصميم گيري كنيم و كار برنامه نويسي سايت شروع بشه.