نقل قول نوشته شده توسط WebConsole مشاهده تاپیک
با سلام و دورد خدمت آقای شهرکی و تمام دوستانی که برای پیشرفت و حمایت از برنامه نویسان تحت وب تلاش میکنند، میخواستم راجب به گرافیک در این پروژه یک صحبتی بکنم اونم اینه که یک تیم برنامه نویسی هر چقدر هم که مجرب باشه توی اجرای رابط کاربری ضعیف عمل میکنه فقط در صورتی که هم برنامه نویس باشند هم گرافیست در این صورت درصد موفقیت این پروژه خیلی بیشتر میشه ولی اینجوری که بنده کارهای گرافیکی رو مشاهده کردم دوستان فقط جهت حمایت از پروژه و به قول خودمون خواستن یک کاری کرده باشند که تیم پشتش خالی نباشه و هممون حتی دوستانی که طرح هارو زدن میدونیم که این کارا برای یک تیم که به امید خدا شاید در آینده مسئولیت پروژه خارج از ایران رو بر عهده بگیره کافی نیست ، بنابراین نباید توی اینجور مسائل عجله کرد چون بعدا دچار مشکل خیلی بزرگی از جمله تغییر لوگو میشید که این کار به روی سابقه و شناخت لوگو بسیار اثر گذاره برای همین من از آقای شهرکی و دیگر دوستانی که در راس این کار هستد تقاظا میکنم فرصت بیشتری به دوستان بدند تا بتونند ایده های خودشون رو اجرا کنند و برای اینکه پروژه به تعلیق نیافته میتونیم با یک فونت معمولی کارو شروع کنیم اکثر خدمات رسانی ها معروف وب همینجوری بودن از اول که یک تیم گرافیکی مجزا همراه خودشون نداشتن به مرور زمان این اتفاق افتاده پس نباید این موضوع رو دست کم بگیرم ، همون طوری که آقای شهرکی توضیح دادن 90% مشتری ها به ظاهر قضیه کار دارن شما هر چقدر هم برای این دوستان مفهوم علمی رو توضیح بدی اونا فقط انتظاری هایی که از شما دارن رو قبول میکنن نه چیز دیگه بنابراین لطفا در ضمینه انتخاب لوگو یا لوگوتایپ دست نگه دارید !

موفق باشید
---------------------------------------------------------------
علیرضا بشیری
من تمامی سخنان آقای بشیری را به طور جدی تایید می کنم .... اصلا برای لوگو عجله نکنید لوگو باید زیبا و با معنی باشه .... لازم نیست حتما خودمون طراحی کنیم می تونیم از دوستان گرافیکی کمک بگیریم