مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
صفحه 53 از 66 اولاول ... 343515253545563 ... آخرآخر
نمایش نتایج 2,081 تا 2,120 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

من یه مدت کار کردم ولی وقتی دیدم Adobe اون رو خرید دیگه دنبالش نکردم و وقتی هم دیدم مایکروسافت Adobe رو خرید، تصمیمم برای برگشت بهش هم منتفی شد! منظورم این نیست که خوب نیست. منظورم اینه که دیگه امنیت نداره و ممکنه کد Spy توی برنامه نهایی Inject کنه (از مایکروسافت بعید نیست). بعلاوه برنامه iOS و Android که توسط محصول مایکروسافت تولید شده باشه، چی از آب در میاد معلوم نیست.

برنامه موبایلاین سایت و یک بررسی کنید و همینجا جواب بدید
    http://tapus.ir/

کاربر دائمی آواتار qartalonline
    محل زندگی
    تبریز

دوستان کم کم دیگه برنامه ها و وظایف رو آماده و مشخص کنید تا به امید خدا از شنبه شروع کنیم.
    از همه دوستان بابت تاخیری که به خاطر امتحانات من پیش امد معذت میخوام از این به بعد با قدرت ادامه میدیم.

کاربر جدید
    محل زندگی
    زاهدان

سلام،من هم کار کردم اخیرا،اگه خواستی کدهاش رو ببینی فرمت .apk رو به zip تبدیل کنی حله.

برنامه ی این هفته چیه؟

محل زندگی
    تبریز

آقای شهرکی الان برنامه چیه؟

امشب داشتم با مدیر این سایت، تلفنی صحبت میکردم و صحبتهایی رو مطرح کردن که اگه منصف باشیم، باید تاحدودی حق رو به ایشون بدیم. اهم صحبتهای ایشون که میشه به نوعی دفاع از سیستم قیمتگذاریشون محسوب کرد، موارد زیر بود:

1- ایشون روی فروش انبوه سیستمشون حساب کردن و طبیعتاً اگه پروژه اختصاصی باشه، قیمت فرق میکنه. اینکه ما توی نهاد میگیم برنامه نویسان با قیمت پایین کار نکنن، مربوط میشه به پروژه های اختصاصی و طبیعتاً انتظار نداریم یکنفر برنامه حسابداری بنویسه و یک میلیون نسخه بخواد بفروشه و حساب کرده زحمتش برای این پروژه، جوری بوده که انتظار 100 میلیون تومان درآمد در یک سال رو ازش داشته و اونوقت بیاد از هر مشتری 100 میلیون تومان بگیره. منظورم اینه که سیستم قیمت گذاری فروش انبوه با پروژه اختصاصی فرق میکنه وگرنه شرکت KONAMI باید برای هر نسخه از بازی PES حداقل 10 هزار دلار قیمت میگذاشت (بماند که مایکروسافت چنین کارهایی میکنه )

2- محصول ایشون، یک محصول ثبت شده ایرانیه که انصافاً کپی برداری و ترجمه فروشگاههای خارجی نبوده و انتظار داشتن ایران نهاد با توجه به هدف و شعارش، از اینگونه محصولات حمایت کنه نه اینکه اونها رو بکوبه!

3- یکی از مهمترین سیاستهای ایران نهاد این بوده و هست و خواهد بود که قرار نیست جلوی هیچ ارگانی قرار بگیریم و در سیاستهای هیچ فرد یا شرکتی دخالت کنیم. بنابراین، منبعد لطفاً اگه هرگونه مشکلی در سیاستهای فرد یا شرکتی دیدین، تقاضا میکنم به این اصل ایران نهاد پایبند باشین و ابتدا با خود اون فرد یا شرکت صحبت کنید و حرفهاش رو بشنوید و بعد تصمیم بگیرین و قضاوت کنید. حتی بعد از اینکه مشخص شد سیاستهاشون بنظر ما اشتباهه، حق نداریم با آبروشون بازی کنیم و سیاه نمایی کنیم. البته سایتهایی مثل پونیشا و پارس کدرز هم از این قاعده مستثنی نیستن و به هیچ کدومشون توهین نمیکنیم و سیاستهای کاریشون در جای خودش محترمه و اگه بنظر ما اشتباهه، بجای اینکه اونها رو بکوبیم، باید اینقدر در ایران نهاد خوب فعالیت کنیم که همه جذب سیاست کاری و اشتغالزایی و درآمدزایی ایران نهاد بشن.

4- قیمتی که این سایت ارائه کرده، قیمت پایه سیستمه (در کمترین حالت امکانات) و برحسب امکاناتی که مشتری ممکنه بخواد اضافه بشه یا براش کدنویسی بشه، ممکنه قیمت تا مرز 1.5 یا 2 میلیون تومان هم برای اون مشتری خاص افزایش پیدا کنه، کمااینکه به گفته ایشون، قیمت قالب اختصاصی 300 هزار تومانه (یعنی چیزی حدود 2 برابر قیمت خود سیستم پایه). فکر نمیکنم این سیستم کاری اشکالی داشته باشه و CMSهای بزرگی مثل ParsCMS هم از همین حالت استفاده میکنن و هرکس، به اندازه ای که امکانات میخواد، پول میده و مزیتش هم اینه که یک نفر با 150 هزار تومان هم میتونه فروشگاه داشته باشه و باز هم تأکید میکنم، این خیلی فرق داره با اینکه یکنفر بیاد بگه من یک فروشگاه میخوام و برام کدنویسی کنید (اختصاصی - حتی با امکانات کم) و بهش قیمت 150 هزار تومان بدیم.

5- از اونجا که ایشون هم ساکن شیراز هستن، امیدوارم این Contact نه چندان دلچسب اولیه، روزنه ای باشه برای ارتباط بیشتر ایران نهاد با ایشون و شرکتشون و تجربه ای که در زمینه فعالیت در حوزه IT در شهر شیراز دارن. صمیمانه از همه دوستان تقاضا دارم بیشتر به دنبال جذب دوستان جدید باشیم تا دشمن تراشی (دشمنها خودشون ما رو پیدا میکنن، ما دیگه دنبالشون نباشیم).

نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    آقای شهرکی الان برنامه چیه؟
    دپارتمان گرافیک ظرف همین هفته قالب PSD سایت اصلی نهاد رو آماده میکنن و تحویلتون داده میشه تا تبدیل به قالب HTML و CSS و... بشه و کدنویسیش رو شروع کنیم. نتایج آزمون شما به کجا رسید؟

راستی، تو همین یکی دو روز هم سیستم اتاق گفتگوی آنلاین نهاد هم با قابلیتهای خوبی مثل درج کلیپ و تشخیص خودکار و Syntax Highlighting برای درج کد و... به لطف زحمتهای آقا مهرداد و با کمی ریزه کاریهای بنده، آماده میشه و میتونید استفاده کنید.

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    امشب داشتم با مدیر این سایت، تلفنی صحبت میکردم و صحبتهایی رو مطرح کردن که اگه منصف باشیم، باید تاحدودی حق رو به ایشون بدیم. اهم صحبتهای ایشون که میشه به نوعی دفاع از سیستم قیمتگذاریشون محسوب کرد، موارد زیر بود:

1- ایشون روی فروش انبوه سیستمشون حساب کردن و طبیعتاً اگه پروژه اختصاصی باشه، قیمت فرق میکنه. اینکه ما توی نهاد میگیم برنامه نویسان با قیمت پایین کار نکنن، مربوط میشه به پروژه های اختصاصی و طبیعتاً انتظار نداریم یکنفر برنامه حسابداری بنویسه و یک میلیون نسخه بخواد بفروشه و حساب کرده زحمتش برای این پروژه، جوری بوده که انتظار 100 میلیون تومان درآمد در یک سال رو ازش داشته و اونوقت بیاد از هر مشتری 100 میلیون تومان بگیره. منظورم اینه که سیستم قیمت گذاری فروش انبوه با پروژه اختصاصی فرق میکنه وگرنه شرکت KONAMI باید برای هر نسخه از بازی PES حداقل 10 هزار دلار قیمت میگذاشت (بماند که مایکروسافت چنین کارهایی میکنه )

2- محصول ایشون، یک محصول ثبت شده ایرانیه که انصافاً کپی برداری و ترجمه فروشگاههای خارجی نبوده و انتظار داشتن ایران نهاد با توجه به هدف و شعارش، از اینگونه محصولات حمایت کنه نه اینکه اونها رو بکوبه!

3- یکی از مهمترین سیاستهای ایران نهاد این بوده و هست و خواهد بود که قرار نیست جلوی هیچ ارگانی قرار بگیریم و در سیاستهای هیچ فرد یا شرکتی دخالت کنیم. بنابراین، منبعد لطفاً اگه هرگونه مشکلی در سیاستهای فرد یا شرکتی دیدین، تقاضا میکنم به این اصل ایران نهاد پایبند باشین و ابتدا با خود اون فرد یا شرکت صحبت کنید و حرفهاش رو بشنوید و بعد تصمیم بگیرین و قضاوت کنید. حتی بعد از اینکه مشخص شد سیاستهاشون بنظر ما اشتباهه، حق نداریم با آبروشون بازی کنیم و سیاه نمایی کنیم. البته سایتهایی مثل پونیشا و پارس کدرز هم از این قاعده مستثنی نیستن و به هیچ کدومشون توهین نمیکنیم و سیاستهای کاریشون در جای خودش محترمه و اگه بنظر ما اشتباهه، بجای اینکه اونها رو بکوبیم، باید اینقدر در ایران نهاد خوب فعالیت کنیم که همه جذب سیاست کاری و اشتغالزایی و درآمدزایی ایران نهاد بشن.

4- قیمتی که این سایت ارائه کرده، قیمت پایه سیستمه (در کمترین حالت امکانات) و برحسب امکاناتی که مشتری ممکنه بخواد اضافه بشه یا براش کدنویسی بشه، ممکنه قیمت تا مرز 1.5 یا 2 میلیون تومان هم برای اون مشتری خاص افزایش پیدا کنه، کمااینکه به گفته ایشون، قیمت قالب اختصاصی 300 هزار تومانه (یعنی چیزی حدود 2 برابر قیمت خود سیستم پایه). فکر نمیکنم این سیستم کاری اشکالی داشته باشه و CMSهای بزرگی مثل ParsCMS هم از همین حالت استفاده میکنن و هرکس، به اندازه ای که امکانات میخواد، پول میده و مزیتش هم اینه که یک نفر با 150 هزار تومان هم میتونه فروشگاه داشته باشه و باز هم تأکید میکنم، این خیلی فرق داره با اینکه یکنفر بیاد بگه من یک فروشگاه میخوام و برام کدنویسی کنید (اختصاصی - حتی با امکانات کم) و بهش قیمت 150 هزار تومان بدیم.

5- از اونجا که ایشون هم ساکن شیراز هستن، امیدوارم این Contact نه چندان دلچسب اولیه، روزنه ای باشه برای ارتباط بیشتر ایران نهاد با ایشون و شرکتشون و تجربه ای که در زمینه فعالیت در حوزه IT در شهر شیراز دارن. صمیمانه از همه دوستان تقاضا دارم بیشتر به دنبال جذب دوستان جدید باشیم تا دشمن تراشی (دشمنها خودشون ما رو پیدا میکنن، ما دیگه دنبالشون نباشیم).
    با سلام خدمت دوستان عزیز ( برنامه نویس )

مدیریت وبسایت لبخند هستم و باعث خوشبختی بنده است که اینجا عضو شدم اما ای کاش اولین پستم را برای استارت در جای دیگه میزدم .

ضمن سپاس از جناب شهرکی بنده و تیمم خوشحال میشیم عضو کوچکی در ایران نهاد باشیم ... حال چه در زمینه برنامه نویسی چه در زمینه های دیگر که از دستمون بر بیات و ما را قابل بدونید .
    آخرین ویرایش به وسیله labkhandshop : یک شنبه 13 بهمن 1392 در 20:58 عصر دلیل: اشتباه تایپی

کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    محل زندگی
    پاسارگاد

سلام
    ببخشید حق عضویت هاچی شد؟زمان اجرا و جمع آوری اون مشخص شده؟چه زمانی؟
    دفتر شیراز چی شد؟

اجازه بدین تا وقتی قطعی نشده، صحبتی نکنم. فقط همینقدر میتونم بگم که هرجور شده همین هفته دفتر شیراز بطور قطع راه اندازی میشه. قوانین و نحوه اخذ حق عضویت و سیستم گزارش میزان مشارکت اعضا در سود و... هم مشخص شده و به محض مستقر شدن در محل شرکت، کارهای آپلود کردن و تست و رفع اشکال سایت اصلی نهاد و درج قوانین و سیستم عضو گیری و... رو شروع میکنم. دپارتمان گرافیک دارن روی طرح PSD قالب نهایی کار میکنن و تا آخر این هفته باید تحویلش بدن تا دپارتمان کدنویسی سمت کلاینت قالب HTML و CSS و JS و... رو آماده کنه.

محل زندگی
    پاسارگاد

اجازه بدین تا وقتی قطعی نشده، صحبتی نکنم.
    هرجور شما صلاح می دونید.اختیار ما هم دست شماست آقای شهرکی

محل زندگی
    تبریز

نتایج آزمون شما به کجا رسید؟
    آزمون در حال برگزاری هستش و سه شنبه یعنی 15 بهمن تموم میشه سعی میکنم حداکثر تا پنجشنبه 17 بهمن نتایج آزمون رو در اختیارتون قرار بدم.

نمرت آزمون دپارتمان PHP در سامانه قرار داده شد

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

والا .. حالا با این صحبت ها یکم دید دوستان نسبت به بنده منفی شد فکر کنم!
    ولی خدا شاهده من قصد توهین و آبرو ریزی و اینا نداشتم ... این که این مسئله رو مطرح کردم فقط یه اعتراض بود و خب حق بدید که از این موارد زیاد دیده شده که بازار کار رو خراب میکنن
    ولی خب از طرفی بنده هم کمی تجربه ی خودم رو قبول دارم که یکم زود قضاوت کردم و اول باید از مدیر سایت دلیل قیمت گذاریشون رو می پرسیدم...
    به خاطر همین پست رو پاک کردم که بحث بیخ پیدا نکنه...
    اگه اشتباه از بنده بوده شخصا از همه عذرخواهی میکنم
    بالاخره هر موقعی سو تفاهم رخ میده دیگه .. اینم از اون سو تفاهم ها بود!

محل زندگی
    Esfahan

کارهای گرافیک قالب سایت نهاد رو داریم با قدرت پیش می بریم .. به خواست خدا تا آخر هفته یه سورپرایز داریم!

با سلام

من sms دادم و ایمیل هم ارسال کردم ولی هنوز چیز خاصی به دستم نرسیده . الان یعین عضو ایران نها شدم ؟ چون هیچ اطلاعیه ایی مبنی بر عضویتم به دستم نرسیده .

ممنون میشم در جریان بزارید منو .

با تشکر

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط kaz3m.b مشاهده تاپیک
    با سلام

من sms دادم و ایمیل هم ارسال کردم ولی هنوز چیز خاصی به دستم نرسیده . الان یعین عضو ایران نها شدم ؟ چون هیچ اطلاعیه ایی مبنی بر عضویتم به دستم نرسیده .

ممنون میشم در جریان بزارید منو .

با تشکر
    شما به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید ، شمارتون رو باید از بلک لیست مخابرات در بیارید تا پیامک های تبلیغاتی به دستتون برسه...

به چه ایمیلی ارسال کردین؟ با چه Subject خاصی؟ ایمیلی به دستم نرسیده.

به همون ایمیلی که تو اس ام اس بود فرستادم براتون .

با موضوع مشخصات برای نهاد فرستادم .

نرسیده. لطفاً دوباره ارسال کنید.

ارسال شد .

با تشکر

سلام.

تو notice وقتی با اوبونتو وارد میشم درست نشون میده اما وقتی با ویندوز وارد میشم یک بکگراند خالی..

مشکل از کجاست؟؟

کاربر دائمی آواتار refugee
    محل زندگی
    root@server

سلام اقای شهرکی ؛

محیط داخلی نهاد رو دیدم . به ظاهر زیبا نبود . و همچنین دسته بندی و ترتیب خاصی نداشت .

پیشنهاد ها و ایده هایی در این زمینه دارم که اگر لایق بدونید براتون ذکر کنم . ( البته هنوز هدف کلی رو نمیدونم شاید پروژه در دست ساخت باشه من خبر ندارم )

موفق باشید

نقل قول نوشته شده توسط refugee مشاهده تاپیک
    سلام اقای شهرکی ؛

محیط داخلی نهاد رو دیدم . به ظاهر زیبا نبود . و همچنین دسته بندی و ترتیب خاصی نداشت .

پیشنهاد ها و ایده هایی در این زمینه دارم که اگر لایق بدونید براتون ذکر کنم . ( البته هنوز هدف کلی رو نمیدونم شاید پروژه در دست ساخت باشه من خبر ندارم )

موفق باشید
    بفرمایید اگه هم صوصی هست به خود اقای شهرکی یا بنده بگید
    یا اگه مربوط به دپارتمان خاصی هست اونجا بگید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    مهرداد جان ، شما بیا یه جاشو درست کن .
    اگر قراره چیزی هماهنگ بشه شما زحمتشو بکش .
    در مورد آزمون هم به پیشنهاد آقا سبحان اینترنتی برگذار شد و اسکریپتشو خودشون نوشتن که البته ضعف هایی داشت .
    بنده در جریان بودم که ایشون مشغله زیادی داشتن بهرحال پیش اومده دیگه.

:)

در ضمن شما هم جزو هیئت مدیره هستید ، پس بهتره شمام یه حرکتی انجام بدید .
    خب
    اول عرض سلام دام خدمت تمامی دوستان
    بالاخره تونستم بعد از 2 هفته مشغله کاری و دانشگاه به اینترنت وصل بشم،لازم دونستم یک سری نکات رو بگم،تا قبل از اینکه اینترنت قطع بشه.
    اصلا قصد ندارم با این صحبت ها کار رو توجیه کنم،اما حقیقتش با صحبت هایی که با اقای شهرکی داشتیم توی پیغام خوصوصی ها و اصفهان،به این نتیجه رسیدیم که خودمون یک سیستم راسته کاره خودمون طراحی کنیم.چون به نظر میومد که سیستم های فعلی جوابگو نیاز های ما نیستند.به همین دلیل من از جناب شیخله خواستم که ازمون رو از حالت فیزییکی(شیراز) دربیاریم و مجازی کنیم.که پس از تایید ایشون برای تقلب هم یک سری راهکار ارائه دادیم که میشد گفت واقعا هم کارا بودند اما با درخواست جناب شهرکی اونهارو مورد استفاده قرار ندادیم.
    این سیستم هم تحت هیچ شرایطی برای گرفتند پول و یا هرچیزی که فکر میکنید و یا صحبتش رو دوستان توی یاهو،برنامه نویس و ... کردند (که انتظار این حرفا رو هم نداشتم)برنامه نویسی نشده،یعنی هدف از این کار که ما خودمون سیستم رو بنویسیم،هدف اقتصادی نبوده.فقط خواستیم برادری خودمون رو ثابت کنیم و همچنین بتونیم جواب زحمات جناب شهرکی که همیشه پاسخگوی سوالات بودن رو هرچند کم بودیم.چرا که اگر خودتون رو جای ایشون قرار بدید و این همه زحمت بکشید و تجریبات رو در اختیار دوستان قرار بدید،و در اخر کسی در راستای کاری که به همه سود میرسونه کمکی نکنه،واقعا کمی دلسرد میشید.
    اما در رابطه با مشکلات سیستم :
    بنده این سیستم رو نوشتم و در تک تک مراحل با اقای شخله هماهنگ بودم(از لحاظ زمان)،3 بار هم سیستم رو خودم به شخصه تست کامل کردم،به اقای شیخله و اقای موحد هم دادم سیستم رو تا تست کنند،اما متاسفانه متوجه اون مشکل نشدیم،تا انینکه اقای نوری گفتند ازمون رو دادن،و من دیتابیس رو چک کردم و دیدم که ثبت نشده.و تونستیم توی همون لحظه مشکل رو حل کنیم.
    به هرحال توی هر سیستمی مشکلاتی هست،سیستم ماهم از این قاعده مستثنی نیست.
    البته منظور این نیست که ما نسبت به مسائل بی توجه بودیم،به شخصه روی تک تک مسائل وقت گذاشتم تا مشکلی پیش نیاد.اما خب به این مسئله(Expire شدن Session) توجه نکردیم ! یعنی اصلا نمیدونستم اینقدر سریع به صورت اتومات از بین میره.
    به هرحال اگر میدونید که سیستم تستا جوابگو نیاز ها هست و میشه بعدا توسط اعضا توسعه داده بشه،خب چرا استفاده نمیکنید ؟ اون سیستمی هم که 100 بار تست شده،قطعا مشکلاتی داشته،حالا چه از لحاظ امنیتی و یا مسائل دیگه،اما به هرحال رفع شدن
    من موندم چرا همش حرف میزنید ؟ نشستین پشت ی میز و همش دارید تایپ میکنید ! بیاید وسط ببینیم چند مرده حلاجین ! این قضیه نهاد 1 ساله که داره طول میکشه،1000 تا برنامه عقب افتاده،الان تازه میاید حرف از بی نظمی میزنید ؟ همه کارای نهاد با نظم بوده الا این کار ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Veteran : پنج شنبه 17 بهمن 1392 در 15:09 عصر

کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    محل زندگی
    آبادان

سلام خدمت دوستان گرامی
    عرض کنم که آقا سبحان کار گروهی همین دیگه آدم باید آستانه ی تحملش رو بالا ببره
    اگر قرار باشه به هرنقدی این طور واکنش نشون بدید که دیگه هیچ!
    سیستم آزمون خوب یا بد برگزار شد شما به جای موضع گرفتن سعی در حل مشکلات در آینده کنید
    و این رو به فال نیک بگیرد که دوستان آزمون رو تست کردن و نقاط قوت و ضعفش رو شناسایی کردن
    پس با شناخت اون ها نقاط قوت رو تقویت و نقاط ضعف رو تصحیح کنید.
    به جای موضع گرفتن و ایراد از سایر بخش ها یکمی سعه صدرتون رو بیشترکنید عزیز.
    راستی چه اشکالی داره اگه فرهنگ معذرت خواهی رو جابندازید؟
    یه معذرت خواهی کوچیک حتی اگر نظرمنتقدین هم نا به جا باشه باورکن جایگاه شما رو بین دوستان بیش از پیش بالا می بره.
    از دوستان هم خواهش دارم درمورد مسائل کوچیک مثل پیامک زدن و ارسال ایمیل و مدارک و غیره و ذالک لطفا خواهشا از پیام خصوصی استفاده کنید تا حجم این تاپیک بیش از این سنگین نشه.
    ممنون از همه دوستان که برای رشد جامعه برنامه نویس قدم برمیدارند.
    یاعلی

به حول و قوه الهی، دفتر ایران نهاد در شیراز از شنبه 19 بهمن 1392 شروع به کار خواهد کرد. این دفتر، محل استقرار دپارتمان آموزش خواهد بود و اعضای محترم ایران نهاد، از هر نقطه از کشور بخصوص شهر شیراز و سایر شهرستانهای استان فارس (بدلیل دسترسی بیشتر) میتوانند در ساعات اداری (8 صبح تا 17 عصر) جهت اخذ مشاوره یا کسب اطلاعات موردنیاز، به این دفتر مراجعه کنند.

نشانی: شیراز - چهارراه سینما سعدی - خیابان قصرالدشت - کوچه 15 - پلاک 14 - طبقه دوم
    تلفن: 2358400-0711

با سلام

می بخشید هنوز ایمیل من دست شما نرسیده ؟

ایمیل من : Kaz3m.b@gmail.com

با تشکر

اطلاعات عضویت رو براتون پیامک کردم. نرسیده؟ براتون مجدداً با پیام خصوصی توی همین سایت میفرستم.

تبریک اول له همه ایران نهادی ها
    تبریک دوم به مهندس شهرکی مدیر دپارتمان آموزش
    تبریک سوم به بچه ها این دپارتمان

کاربر دائمی آواتار meysam1366
    محل زندگی
    ایران/تهران

اطلاعات عضویت رو براتون پیامک کردم. نرسیده؟ براتون مجدداً با پیام خصوصی توی همین سایت میفرستم.
    سلام آقای شهرکی

من هم ایمیل اسم و عکس خدمتتون ارسال کردم ولی هنوز خبری نشده

لطفا رسیدگی کنید

ممنون

محل زندگی
    تبریز

نقل قول نوشته شده توسط meysam1366 مشاهده تاپیک
    سلام آقای شهرکی

من هم ایمیل اسم و عکس خدمتتون ارسال کردم ولی هنوز خبری نشده

لطفا رسیدگی کنید

ممنون
    دوست عزیز لطفا این موارد رو از طریق پیغام خصوصی پیگیری نمایید.

کاربر دائمی آواتار meysam1366
    محل زندگی
    ایران/تهران

نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    دوست عزیز لطفا این موارد رو از طریق پیغام خصوصی پیگیری نمایید.
    سلام دوست عزیز

ممنون از راهنماییتون چشم

محل زندگی
    پاسارگاد

سلام
    من هم بهتون تبریک میگم .خسته نباشید آقای شهرکی
    با اجازه دوستان و شما....
    حالامن مژدگانی میگیرم به شما خبرخوب می دم.:

شما خبر خوب رو بگین، مژدگانی هم محفوظه. حداقلش اینه که میتونید تشریف بیارین دفتر ایران نهاد و پکیج آموزش Yii رو تحویل بگیرین.

نقل قول نوشته شده توسط SONITAJ مشاهده تاپیک
    سلام
    من هم بهتون تبریک میگم .خسته نباشید آقای شهرکی
    با اجازه دوستان و شما....
    حالامن مژدگانی میگیرم به شما خبرخوب می دم.:
    1 سبد کالا اضافه به شما تعلق گرفت دیگه چی ازین بهتر؟ خوب بگید

محل زندگی
    Esfahan

خبر خوب من ( البته بدون مژدگانی ) این که کارای گرافیک سایت نهاد رو تموم کردم و همین دیشب پکیج PSD های سایت نهاد شامل 27 عدد فایل PSD رو تحویل آقای شهرکی دادم که قرار شد تبدیل به کد بشن.
    دوستان هر کس هر گوشه ای از کار رو که می تونه بگیره که تا آخر سال 92 بتونیم سایت نهاد رو به صورت کامل بیاریم بالا و انشاالله به خواست خدا از اول سال 93 دیگه اولین پروژه ی نهاد به صورت رسمی کلید خورده بشه و دیگه دستمون به سایت نهاد بند نباشه...

یا علی مدد.

با سلام

اگر در زمینه تبدیل PSD به کد میتونم کمکی کنم خوشحال میشم . درسته تجربه زیادی ندارم ولی 1 نفر هم 1 نفره .

با تشکر

خیلی ممنون بابت اعلام آمادگیتون جهت همکاری. حقیقتش این مسئولیت بعهده اعضای دپارتمان CSC هست (Client Side Coding)

صفحه 53 از 66 اولاول ... 343515253545563 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار