نقل قول نوشته شده توسط M.Rahi مشاهده تاپیک
سلام، سال نو همگی مبارک باشه
با توجه به تحقیقاتم در مورد این دو فریمورک و مطالعه مستندات هر دوی آنها، فعلا به این نتایج رسیدم که ان شاء الله برای بقیه مثمر ثمر واقع بشه:

1) اول از همه اینکه هر پروژه ای با هردو فریمورک قابل پیاده سازی است.
2) دستورات laravel کوتاه تر و خواناتر است.
3) قابلیت های کش yii بیشتر است.
4) کانفیگ laravel کامل تر و واضح تر است.
5) توضیحات مستندات yii بهتر است.

قطعا موارد دیگه ای هم است اما سعی کردم خلاصه و اصلی ها رو بگم.
به نظر من چون باید بیشتر وقتمون رو روی کاربرد سیستم و بخش تجزیه و تحلیل اون صرف کنیم، laravel کمک میکنه که سریعتر کد بزنیم و تا حدودی سرعت عمل بالاتر بره. همچنین با گذشت زمان، برای توسعه ی پروژه با نگاهی سریع به کدها میتونیم سریع تر دستوراتی که نوشتیم رو یادآوری کنیم.

در مورد کدهای غیر ضروری مثل کار با کلاس File نیز شایان ذکر هست که اینجور کدها درسته یه امکان اضافی هست و شاید مثلا تابع delete به کار بیاد و require و move و ... رو بشه معادل تابع php رو نوشت اما این میتونه به انعطاف پذیری فریم ورک کمک کنه، همونطور که توی وردپرس میشه با چند تابع مختلف یه مقدار رو گرفت.
این در واقع حق انتخاب بیشتری به برنامه نویس میده.
امیدوارم هیچ وقت تعصبی پیش نریم چرا که میشه با دلایل منطقی، نه تنها laravel و yii ، بلکه PHP رو کنار بذاریم و بریم سراغ ASP.

با آرزوی روزهای کامیابی
سلام دوست عزیز
بی شک هر چیزی رو میشه با هر فریم ورک و هر زبونی فراهم کرد. مهم سرعت توسعه، خوانایی کد، قابلیت نگهداری، امنیت و ... هست.
پس با قسمت اول موافقم
با قسمت دوم مخالفم، به نظر YII کوتاهتر هست ولی Laravel ساده تر هست و راحتر میشه یاد گرفتش
با سه موافقم
با چهار مخالفم. کانفیگ هر دو دقیقاً یکی هست. هر دو یه آرایه پی اچ پی رو بر میگردونند، تنها فرقشون اینه لاراول به صورت پیش فرض کانفیگ هر قسمت رو جدا کرده مثل codeigniter که Yii این کارو نکرده ولی میشه توی YII هم اینکار رو کرد بدون نیاز به کدنویسی خاصی.
با پنجم موافقم.
قسمت ششم هم اضافه میکنم. YII 2 هم در راهه که خیلی امکانات خوبی میده + پلاگین های خیلی زیادی واسه YII وجود داره. تقریبا واسه هر کاری یه پلاگین میتونید پیدا کنید به بیان دیگه میتونید به جای برنامه نویسی برید دنبال پلاگین مورد نظرتون بگردید

اما در مورد قسمت کلاس جدا و جدا سازی متد های POST و GET در لاراول
من با هر دوی این موارد موافقم و از نظر مهندسی نرم افزار تایید میشه.

در مورد کلاس جدا برای File باید بگم واسه این مورد میشه پلاگین نصب کرد برای YII هم. به هر حال لاراول هم کلی از قسمت هاش رو از باندل و ... میگیره ولی مزیت کلاس جدا برای File اینه که اگه دو روز دیگه توابعی که پی اچ پی برای اینکار معرفی کرده بد دانسته شده با آپدیت فریم ورک بتونیم از توابع جدید پی اچ پی استفاده کنیم. بهتر از این حالت هم تزریق وابستگی هست که نمیدونم لاراول داره یا نه. بدین صورت که برنامه به صورت خودکار یه کلاسی که از اینترفیس مورد نظر ارث بری کرده رو برای ما ایجاد میکنه. مزیتش این هست که میتونیم از کلاس های مختلف استفاده کنیم. فرضا کلاسی الان داریم که عملیات حذف کردن رو انجام میده. حال با توجه به نیاز های جدید کلاسی رو درست کردیم که فایل ها رو در زمانبدی خاصی پاک میکنه که به سرور فشار نیاد. در اینجا نیاز نیست از نو بریم فایلهامون رو دستکاری کنم و تنها وابستگی رو تغییر میدیم.

در مورد جدا سازی Post و Get در دو متد جدا خوبی این روش اینه که بین دو قسمت کامل جدا سازی انجام شده. در کل از نظر مهندسی به کار بردن دستورات شرطی خوب نیست و تا جایی که میشه نباید به کار برده بشه + راحت میشه RestFul رو پیاده سازی کرد.

درمورد دلایل منطقی برای کنار گذاشتن PHP موافق نیستم. واسه PHP هم فریم ورک به قدرت asp.net mvc هست ولی اگه منظورتون asp.net هست که من دلایلی میارم که اصلاً برای برنامه نویسی مناسب نیست