صفحه 7 از 9 اولاول ... 56789 آخرآخر
نمایش نتایج 241 تا 280 از 341

نام تاپیک: Yii vs Laravel

کاربر دائمی
    محل زندگی
    اراک

نقل قول: Yii vs Laravel

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    خوب Yii از این نظر خیلی منعطف تر و بهتر عمل کرده (بنظر من).
    خیلی زود قضاوت کردید
    بطور پیشفرض توی Yii نسخه 1.1 از BluePrint CSS و توی نسخه 2 از Bootstrap برای قالب استفاده شده و موتور قالب خاصی به کار نرفته هرچند به راحتی میتونه با Smarty و RainTPL و Twig و... ادغام بشه
    شما استفاده از یک کتابخونه css رو مزیت فریمورک میدونید؟؟؟
    لاراول هم اونجاهایی که html تولید میکنه، در صورت نیاز از شیوه نامه های bootsrtap استفاده کرده
    همونطور که گفتید yii موتور قالب داخلی نداره. ضمنا لاراول هم میتونه با دیگر موتورهای قالب کار کنه
    پس میبینید که yii جایی بهتر عمل نکرده و حتی به قول خودتون کم هم آورده تا اینجا

و اما ادامه

1- تم (Theme)
    توی فایل تنظیمات میتونیم تم رو انتخاب کنیم (توی Yii هر تم میتونه فایلهای ویوی خاص خودش رو داشته باشه و به راحتی با تغییر یک پارامتر توی فایل تنظیمات، میشه تم رو عوض کرد)
    و
    نقل قول نوشته شده توسط bestirani2 مشاهده تاپیک
    در کل تا اینجا به نظرم دو فریم ورک برابرند ولی Yii چون از Theme پشتیبانی میکنه در این بخش پیروز میدان هست.
    به قول خودتون: کدهای لاراول رو بسپارید به اهلش!، نه تنها لاراول از تم ها پشتیبانی میکنه، بلکه میتونید چند مسیر رو برای جستجو ویوها مشخص کنید

'paths' => array(__DIR__.'/../views', __DIR__.'/../theme1', __DIR__.'/../theme2'),

که برای رندر کردن یک ویو یا لیوت درون مسیرهای بالا سرچ رو انجام میده و برای عوض کردن تم هم کافیه نام پوشه تم جدید رو به جای پوشه تم پیشفرض بگذاریم

2- فایلهای Layout
    توی هر کنترلر (یا کنترلر والد یعنی protected/components/Controller.php) میتونیم یک فیلد public بگذاریم که مشخص میکنه از چه layout خاصی باید استفاده بشه
    مشخص کردن لیوت در کنترلر

class UserController extends BaseController {
    protected $layout = 'layouts.master';
    ...
    }

ضمناً امکان تنظیم کردن layout بصورت جداگانه برای هر اکشن هم وجود داره.

public function index()
    {
    $this->layout = 'layouts.guest';
    }

و حتی میتوان نام مستعار برای ماژول ها و یا تم ها نسبت داد که ویو را متناسب با نوع مازول و ... لود کرد

View::make('moduleName::viewName');

کمی بنظر ممکنه پیچیده بیاد ولی دقت کنید: این یک فایل HTML ساده است! یعنی فایلهای Layout در Yii یک قالب ساده HTML هستن که محتوای خروجی viewها رو میتونید در محل دلخواه با دستور زیر نمایش بدین
    مگر در لاراول لیوت html غیر ساده هست؟!
    در لاراول میتونید به جای یک content$، چند به اصطلاح متغیر داشت، حالا به چه درد میخورند؟، مثلا بدون عوض کردن لیوت میشه منوها رو کم یا زیاد یا عوض کرد، فوتر، کپی رایت و هر جایی از صفحه رو، با این نکته که موتور بلید روی همه قسمت ها پردازش انجام میده! و صرفا متغیر php خام نیستند مثل yii!

3- فایلهای View

در لاراول از داخل ویو ها هم امکان ست کردن لیوت وجود داره، ضمن اینکه ویو میتونه به تمام قسمت های تعریف شده در لیوت دسترسی داشته و تغییر هم اعمال کنه که توی مورد قبل گفته شد

@extends('layouts.master')

@section('head')
    ....
    @stop

@section('content')
    ...
    @stop

@section('footer')
    ...
    @stop

ویو ها چنانچه دارای پسوند ساده php باشند، بدون بلید و اگر دارای پسوند blade.php باشند با موتور بلید رندر میشند
    برای رندر کردن فقط از نام ویو یا لیوت استفاده میشه و چنانچه ویو داخل پوشه ای بود، نام پوشه با یک نقطه قبل از نام ویو میاد
    لاراول تمام مسیرهای تنظیم شده برای ویوها رو میگرده، همچنین مسیر تم رو، میشه از نامهای مستعار هم در آدرس دهی ویو ها استفاده کرد

View::make('index');
    View::make('content.index');
    View::make('content.crud.index');
    View::make('alias::index');

4- استفاده فایلهای Layout از هم (Layoutهای واسط)

فراخوان ویو دیگه و یا ارسال پارامتر به ویو و فراخوانی
    (توضیحات همانند پست شما)

@include('viewName')
    //or
    @include('viewName', array('some'=>'data'))

5- ارتباط بین Viewها با هم

(توضیحات همانند پست شما)

$view = View::make('user.login');

6- ارسال پارامتر به ویو توسط کنترلر

روش اول توسط کنترلر و اکشن

class UserController extends BaseController {
    protected $layout = 'layouts.master';

public function showProfile()
    {
    $this->layout->content = View::make('user.profile');
    }
    }

روش دوم ارسال برای خود ویو
    x$ در ویو ایجاد میشود

View::make('index', array('x' => 'ali'));

روش سوم ارسال برای خود ویو
    تعداد with ها نا محدود

View::make('index')
    ->with('x', 'ali')
    ->with('some', 'date');

روش چهارم ارسال برای خود ویو

View::make('index')
    ->withX('ali')
    ->withSome('date');

روش پنجم به اشتراک گذاشتن داده ها در تمام ویوها

View::share('name', 'Steve');

روش ششم ارسال یک ویو به یک ویو دیگه به عنوان زیر-ویو

View::make('mainView')->nest('variable', 'childView', $data);

شاید بگین هنوز به این چیزها نرسیده بودیم و باز من جلو جلو جواب دادم ولی خواستم همین اول کار بگم وارد این مبحث نشین چون لاراول رسماً کم میاره. برای مثال معادل همین امکانات رو خوشحال میشم بدونم لاراول چطوری پیاده سازی میکنه.
    امیدوارم به جوابتون رسیده باشید!
    حالا خودتون بگید، لاراول کم آورده یا یی! البته من علاقه دارم به لاراول، ولی عاشق تعصبیش نیستم!
    هر کس که نگاه تعصبی نداشته باشه، گواهی میده که لاراول اینجا هم سرتر هست

اگر چه ساختارهای کنترلی و ناظرهای ویو و ... هنوز مونده که اونا رو هم خواهم گفت
    آخرین ویرایش به وسیله rezakho : پنج شنبه 29 اسفند 1392 در 17:41 عصر دلیل: اشتباه های تایپی

دوست عزیز، خیلی از این امکانات بخاطر موتور قالب Blade هست که Yii هم بطور توکار از Twig پشتیبانی میکنه و میشه درصورت نیاز ازش استفاده کرد ولی بدون موتور قالب هم خیلی از این امکانات رو داره. برای مثال به راحتی میشه با Clips بخشهای مختلف سایت رو به نحوی طراحی کرد که کاربر بتونه محل چیدمان بخشهای صفحه رو خودش تنظیم کنه و به راحتی بتونیم هر بخش رو در محلی که کاربر انتخاب کرده نشون بدیم. اما درمورد روشهای ارسال مقادیر که لاراول طبق گفته شما 6 روش ارائه کرده، دلیلی برای این کار وجود نداره چون اگه بخوایم برای یک ویو بفرستیم، این روش کافیه:
    $this->render('user/view', array('id'=>5));

و اگه بخوایم برای همه ویوها قابل استفاده بشه، باز این روش کافیه:

$this->id = 5;
    $this->render('site/index');

و توی همه ویوهای فرعی و... هم با this->id$ بهش دسترسی داریم. قبلاً هم گفتم اینکه یک فریمورک چند راه برای رسیدن به یک نتیجه ارائه بده مزیت نیست! مثلاً برای انجام روش ششم که شما اشاره کردین، اینطوری مینویسیم:

// in controller
    $this->render('index', array('id'=>5));
    // in index.php view
    echo $id;
    $this->renderPartial('view', artay('id'=>$id));
    // in view.php view
    echo $id;

// OR

// in controller
    $this->id= 5;
    $this->render('index');
    // in index.php view
    echo $this->id;
    $this->renderPartial('view');
    // in view.php view
    echo $this->id;

ببینید چقدر ساده و با وحدت رویه همه جا عمل میشه! دیگه نیازی نیست کاربر with و withX و nest و share و make و چه میدونم include و section و stop و extends و اسامی مستعار و تنظیم مسیر و... رو بخواد یاد بگیره و به خاطر بسپره. امروزه دنیا داره به سمت ساده تر شدن کدها (البته سادگی اصولی نه اینکه صرفاً کوتاه شدن کد منظورمون باشه) پیش میره. اون جاهایی که لاراول کدهای بهینه تری داشت من قبول کردم که بهتر از Yii عمل کرده ولی در این مورد امیدوارم قبول کنید که Yii ساختار قابل درک تری داره.
    ضمناً اینکه گفتین متغیرها توی Yii صرفاً متغیر ساده هستن! هم بخاطر اینه که وقتی از موتور قالب استفاده نکنیم، درستش همینه و متغیر، متغیره و تفسیر و توضیح نداره ولی اگه از موتور قالب استفاده کنیم (حالا هرچی میخواد باشه)، اونوقته که بحث تفسیرها میاد وسط و اینجا Yii هم چیزی کم نداره چون اصلاً مربوط به Yii و لاراول نیست و این کار، وظیفه موتورهای قالبه که متغیرها رو تفسیر کنن. تمام امکاناتی که گفتین (حلقه و...) رو Yii هم توی موتورهای قالب پشتیبانی میکنه.
    یک نکته دیگه اینکه همین استفاده از موتور قالب و فعال بودنش بطور پیشفرض هم یکی از دلایل Performance پایینتر لاراول نسبت به Yii هست و بین اینهمه موتور قالب هم سر Performance دعواست. برای مثال Smarty موتور قالب فوق العاده قدرتمندیه ولی RainTPL خیلی محبوبتره بخاطر اینکه با 5 تا function همه کارهایی که توی 90٪ پروژه ها لازمه رو انجام میده و سازندگانش اون رو پیچیده و سنگین و کند نکردنش. کسی هم که امکانات زیاد موردنظرش باشه میره سراغ همون اسمارتی. Twig هم که موتور پیشفرض و رسمی Yii هست (ولی برخلاف لاراول بطور پیشفرض فعال نیست)، از نظر Performance و امکانات در حد وسط بین اسمارتی و RainTPL قرار داره.
    امیدوارم به جوابتون رسیده باشد!
    اگر چه ساختارهای کنترلی و ناظرهای ویو و ... هنوز مونده که اونا رو هم خواهم گفت
    بله به جوابم رسیدم: لاراول خیلی ضعیف تر از Yii در این مورد عمل کرده (ازنظر فنی میگم نه حجم دستورات و امکانات غیر ضروری).
    اگه ساختارهای کنترلی و ناظرها و... هم مربوط به موتور قالب Blade هست ازشون صرفنظر کنید چون بحث ما امکانات فریمورکهاست نه موتورهای قالب.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    اراک

دوست عزیز، خیلی از این امکانات بخاطر موتور قالب Blade هست
    بلید چیز جدایی از لاراول نیست، اگرچه یک موتور قالب هست، ولی جزو هسته لاراول هست

ببینید چقدر ساده و با وحدت رویه همه جا عمل میشه! دیگه نیازی نیست کاربر with و withX و nest و share و make و چه میدونم include و section و stop و extends و اسامی مستعار و تنظیم مسیر و... رو بخواد یاد بگیره و به خاطر بسپره
    سادگی از منظر شما اینه؟!
    فرق اساسی لاراول با یی میدونید چیه؟
    اینه که لاراول با کدهای روان و قابل فهمتر از یی، به برنامه نویس این امکان رو میده که به جای درگیر شدن با خود فریمورک، به روش حل بهتر مسئله فکر کنه.

یک نکته دیگه اینکه همین استفاده از موتور قالب و فعال بودنش بطور پیشفرض هم یکی از دلایل Performance پایینتر لاراول نسبت به Yii هست
    جالبه که یی توی مقایسه پرفورمنس ها بدون کش هیچی نیست! ولی وقتی فریمورک دیگه ای از کش صحبت کنه، شما سریع موضع میگیرید؟! بلید از کش استفاده میکنه و حتی کدهای خام Php رو هم مجدد اجرا نمیکنه در ویوها بر خلاف یی!، اونوقت چطور و بر اساس کدوم استدلال! مدعی میشید باعث پایین اومدن کارایی هست؟؟؟

بله به جوابم رسیدم: لاراول خیلی ضعیف تر از Yii در این مورد عمل کرده (ازنظر فنی میگم نه حجم دستورات و امکانات غیر ضروری).
    نظر شما برای خودتون هست و محترم، صلاح کار خویش خسروان دانند!

اگه ساختارهای کنترلی و ناظرها و... هم مربوط به موتور قالب Blade هست ازشون صرفنظر کنید چون بحث ما امکانات فریمورکهاست نه موتورهای قالب.
    نه، چرا صرف نظر کنم! بلید جزو هسته لاراول هست و گفتنش خالی از لطف نیست
    اینم جالبه که شما و دوستان یی کارتون، بیشتر مواردی که در یی وجود نداره رو غیر ضروری، غیر اصولی، اضافه، سخت!!! و ... میدونید و الان هم که میگید جزو فریمورک نیست! صرف نظر کن!

نقل قول نوشته شده توسط rezakho مشاهده تاپیک
    به قول خودتون: کدهای لاراول رو بسپارید به اهلش!، نه تنها لاراول از تم ها پشتیبانی میکنه، بلکه میتونید چند مسیر رو برای جستجو ویوها مشخص کنید
    این مورد که شما گفتید مربوط میشه به تنظیم فولدر ویو که از طریق فایل view.php داخل فولدر کانفیگ انجام میدید که Yii هم همچین کاری رو میتونید داخل تنظیمات انجام بدید و با بحث Theme فرق میکنه.
    البته در صورتی که بشه تنظیمش رو داینامیک عوض کرد که احتمالا بشه میشه راحت یه تابع برای تغییر Theme نوشت که لاراول انجام نداده متاسفانه.

در مورد ساختار هم بگم هر کاری داخل لاراول انجام بشه اینور هم انجام میشه ولی به نحوه ساده تر.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    اراک

این مورد که شما گفتید مربوط میشه به تنظیم فولدر ویو که از طریق فایل view.php داخل فولدر کانفیگ انجام میدید که Yii هم همچین کاری رو میتونید داخل تنظیمات انجام بدید و با بحث Theme فرق میکنه.
    شما فقط با اسمش مشکل داری؟ مگه کارش فرق میکنه عزیزم
    البته در صورتی که بشه تنظیمش رو داینامیک عوض کرد که احتمالا بشه میشه راحت یه تابع برای تغییر Theme نوشت که لاراول انجام نداده متاسفانه.
    شما مثل اینکه عادت داری بدون اطلاع نظر بدی!
    محض اطلاع

Config::set('view.paths', '../theme');

در مورد ساختار هم بگم هر کاری داخل لاراول انجام بشه اینور هم انجام میشه ولی به نحوه ساده تر.
    هر کاری رو هر جایی میشه انجام داد، ولی این جملتون:"ولی به نحوه ساده تر" واقعا جالب بود!!!

فرق اساسی لاراول با یی میدونید چیه؟
    اینه که لاراول با کدهای روان و قابل فهمتر از یی، به برنامه نویس این امکان رو میده که به جای درگیر شدن با خود فریمورک، به روش حل بهتر مسئله فکر کنه.
    خیلی جالبه. تمام امکاناتی که گفتین لاراول توی بحث Layoutها و ویوها داره رو Yii کلاً با حداکثر 3 متد در اختیار کاربر گذاشته و اونوقت لاراول که کلی مفاهیم رو باید برای استفاده مناسب از موتور قالبش یاد بگیریم، کدهاش قابل فهمتره و امکان میده بجای درگیر شدن با خود فریمورک، به روش حل بهتر مسئله فکر کنه؟! این حرفتون رو به حساب شوخی اول سال میگذارم و امیدوارم بهش معتقد نباشین و قصدتون مزاح بوده باشه چون حداقل درمورد ویوها و کار با قالب، لاراول درمقابل سادگی کار Yii هیچ حرفی برای گفتن نداره.
    جالبه که یی توی مقایسه پرفورمنس ها بدون کش هیچی نیست! ولی وقتی فریمورک دیگه ای از کش صحبت کنه، شما سریع موضع میگیرید؟! بلید از کش استفاده میکنه و حتی کدهای خام Php رو هم مجدد اجرا نمیکنه در ویوها بر خلاف یی!، اونوقت چطور و بر اساس کدوم استدلال! مدعی میشید باعث پایین اومدن کارایی هست؟؟؟
    هیچکس نگفت کش خوب نیست. حرفهایی که یک کاربر میزنه رو در جواب یک کاربر دیگه پاسخ ندین. هرچند ایشون گفتن کش کردن کدهای قالبی که کد PHP باشه کاربرد خاصی نداره که حرفشون هم صحیحه چون کدها پویاست و اینکه بخوایم چک کنیم ببینیم همون خروجی قبلی تولید میشه یا نه هم بهرحال نیازمند تفسیر کدهاست و درنتیجه کش کردن کد پویا واقعاً بیمعناست. اما بد نیست بدونید Yii بدون کش هم از لاراول سریعتره اما با کش خیلی سریعتره. لطفاً بدون دانش و غیرعلمی صحبت نکنید. اینکه گفتین حتی کدهای خام PHP رو هم مجدد اجرا نمیکنه رو از کجا درآوردین؟ از کجا میدونه همون خروجی قبلی داره تولید میشه (حتماً میدونید که یک کد PHP حتی بدون تغییر سورس هم میتونه نتایج مختلفی تولید کنه - فرض کنید جایی توی قالب، Timestamp رو echo کردیم). حالا از کجا میخواد بدونه این کد خروجی متفاوت با محتوای کش تولید میکنه؟ نباید پردازش کنه تا این رو بفهمه؟!
    اما حالا که صحبت کش کردن قالب شد بد نیست بدونید Yii چندین مدل کش داره:
    کش نتایج کوئریهای دیتابیس
    کش بخشی از صفحه (ویو)
    کش کل صفحه (ویو)
    ...
    حالا لاراول توی بحث کش ویو چی داره که Yii نداره و اینقدر شما بخاطرش دارین سروصدا میکنین؟
    نه، چرا صرف نظر کنم! بلید جزو هسته لاراول هست و گفتنش خالی از لطف نیست
    اشکالی نداره. شما امکانات موتور قالب رو بگین، من هم معادل همونها رو بدون موتور قالب میگم ببینیم درک کدوم کد راحتتره، قضاوت هم با خوانندگان این تاپیک. بعد در انتها نحوه پیاده سازی همونها رو با موتور قالب Twig یا Smarty یا RainTPL توی Yii میگم ببینید کدهای لاراول رسماً باعث شرمندگی میشن یا نه (حداقل در این مورد تجربه کافی دارم و توی فارومهای انگلیسی خیلی بحث کردیم).
    اینم جالبه که شما و دوستان یی کارتون، بیشتر مواردی که در یی وجود نداره رو غیر ضروری، غیر اصولی، اضافه، سخت!!! و ... میدونید و الان هم که میگید جزو فریمورک نیست! صرف نظر کن!
    کسی نگفت موتور قالب توی Yii وجود نداره. گفتیم بطور پیشفرض فعال نیست (ولی میشه به راحتی فعالش کرد) چون خیلی از پروژه ها به موتور قالب احتیاج ندارن و اگه بخواین بگین موتور قالب باعث کاهش Performance نمیشه دیگه رسماً به دانش پایه برنامه نویسیتون شک میکنم. اون مواردی رو هم که من گفتم غیرضروریه (مثل کلاس File توی لاراول)، میتونید از هر کسی که برنامه نویسی حالیشه (نه کدنویسی) بپرسین و بخواین استدلالی که گذاشتم رو بخونه و اگه حرفم رو تأیید نکرد، حق با شماست و من اشتباه کردم که گفتم ضروری نیست!
    -----
    پی نوشت: من رفتم واسه تحویل سال سر سفره باشم، بقیه بحثها باشه واسه سال جدید! سال نوی همه پیشاپیش مبارک.

بله دوست عزیز، بحث Theme با مسیردهی Viewها فرق میکنه. دقت کنید که توی Theme میتونید به راحتی فایلهای CSS و JS و... رو جداگانه برای هر Theme توی پوشه خودش بگذارین و بین پروژه ها، Theme های مختلف رو مورد استفاده مجدد قرار بدین و هر بخشی از پروژه از یک Theme اختصاصی استفاده کنه.
    دوست عزیز، ایشون گفتن: «که احتمالاً بشه». پست رو کامل بخونید بعد دیگران رو متهم به نظر دادن بدون اطلاع کنید.
    هر کاری رو هر جایی میشه انجام داد، ولی این جملتون:"ولی به نحوه ساده تر" واقعا جالب بود!!!
    توی پست قبلی گفتم، تعریف ما و شما از سادگی خیلی فرق میکنه.

عزیز بحث اسم نیست. به هر حال همشون با php نوشته شده و هر کاری طبیعتا میتونند انجام بدند. فریم ورک باید ابزاری فراهم کنه که این کار راحت انجام بشه
    خودتون بگید؟ واسه عوض کردن تم چند تا ویو رو پاس بدید به کانفیگ بهتره یا بگید تم عوض بشه؟ خود Yii هم میشه با تغییر همون path، قالب رو عوض کرد ولی برای راحتی منو شما اومده این امکان رو فراهم کرده + داخل تم امکانات دیگه ای هم فراهم شده و تغییر ادرس پچ ویو است.

خوب بخونید نوشتم که احتمالاً میشه چون طبیعیش هم این هست که احتمال بالا بشه ولی چون اطلاع نداشتم شرطی گفتم جمله رو

حتی کدهای خام Php رو هم مجدد اجرا نمیکنه
    مگه امکان داره؟ اینطوری اگه ورودی ها فرق کنه نتیجه یکسان نمایش داده میشه؟! احتمالاً شما یک اکشن یا کنترل رو کش میکنید که در این صورت دیگه نیازی به پی اچ پی نیست ولی مشکل اینه با تغییر اطلاعات دیتابیس و ورودی صفحه تغییر نمیکنه که خوشبختانه YII در این مورد خیلی خوب عمل کرده. میشه کش رو طوری تعیین کرد تا در صورت تغییر دیتابیس یا ورودی، از نو ایجاد بشه از طرفی نسبت به کاربر هم میتونه حساس باشه مثلاً برای کاربران مهمان یه کش رو نشان بده ولی برای هر عضو یه کش جدا. این برای وقتی که اطلاعات کاربر توی صفحه میاد عالی هست. از طرفی حتی میتونیم داخل ویو تنظیم کنیم که کجا باید کش بشه و کجا نشه.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

اون مواردی رو هم که من گفتم غیرضروریه (مثل کلاس File توی لاراول)
    دقیقا؛کاملا غیر ضروری هستند ! چه کاریه وقتی یک کارو میشه با یک فراخوانی یک تابع از خود PHP انجام داد،ما بیایم اونرو دوباره در یک متد قرار بدیم ؟

مثلا این تابع

File::delete($filename);

public function delete($paths)
    {
    $paths = is_array($paths) ? $paths : func_get_args();

$success = true;

foreach ($paths as $path) { if ( ! @unlink($path)) $success = false; }

return $success;
    }

خوده این متد هم داره از تابع unlink استفاده میکنه
    خب ؟؟ چرا بیایم لقمه رو دوره سرمون بچرخونیم !!!!! و بزاریم توی یک متد !!!
    فکر کنم حافظه هم بیخود مصرف میشه
    ما قراره کارمون راحتتر بشه !
    مثلا برای دسترسی به بانک و اجرای دستورات از ORM استفاده کنیم
    و .....
    ولی نه به این صورت که یک تابع رو بیایم توی یک متد قرار بدیم !
    ====
    File::requireOnce($some_php_file);

public function requireOnce($file)
    {
    require_once $file;
    }

واااای خدایا مرسی،اگر این متد نبود،من چطور میتونستم یک فایل رو require_once کنم،خدایا شکرت،که Laravel خلق شد و این متد رو در اختیار ما گذاشتن
    و ....

/**
    * Move a file to a new location.
    *
    * @param string $path
    * @param string $target
    * @return bool
    */
    public function move($path, $target)
    {
    return rename($path, $target);
    }

/**
    * Copy a file to a new location.
    *
    * @param string $path
    * @param string $target
    * @return bool
    */
    public function copy($path, $target)
    {
    return copy($path, $target);
    }

/**
    * Extract the file extension from a file path.
    *
    * @param string $path
    * @return string
    */
    public function extension($path)
    {
    return pathinfo($path, PATHINFO_EXTENSION);
    }

/**
    * Get the file type of a given file.
    *
    * @param string $path
    * @return string
    */
    public function type($path)
    {
    return filetype($path);
    }

/**
    * Get the file size of a given file.
    *
    * @param string $path
    * @return int
    */
    public function size($path)
    {
    return filesize($path);
    }

آخرین ویرایش به وسیله Veteran : جمعه 01 فروردین 1393 در 00:40 صبح

آقای شهرکی تا حالا با این فکر کردید یه تاپیک جامع مقایسه بین تمام فریم ورک ها بزنید؟ از هر بخش میتونید کاربران حرفه ایش رو دعوت کنید تا بیاند. اینطوری افرادی که تازه میخواند تازه یه فریم ورک رو انتخاب کنند به راحتی میتونند فریم ورک مورد نظر رو انتخاب کنند در پایان هم میشه به یک جمع بندی رسید و در پست اول آپدیت کنید.
    به نظر من YII واسه سرعت توسعه، وب 2 و پرفورمنس خوبه
    لاراول به خاطر سادگی ای که داره. بیشتر کاربران CodeIgniter اومدند سمتش. مثل CodeIgniter ساده است و مفاهیم پیچیده نداره در حین حال قدرتمنده و طبیعی هست که واسه حفظ سادگی، کمتر از YII مهندسی هست.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    اراک

ضمن تشکر از همه دوستان، اگر کسی بخواد بین یی و لاراول یکی رو انتخاب کنه، این تاپیک راهنمایی خوبه بوده و حتی نکات خوبی درباره مفاهیم کلی فریمورک در خودش داره
    بنده دیگه علاقه ای به ادامه و پست مطلب ندارم، دوستان خودشون در صورت تمایل، میتونند تاپیک رو ادامه بدند
    برای همه آرزوی موفقیت و ترفیع سطح دانش رو دارم
    موفق و پیروز باشید
    :)

خوب پس اگه موافق باشین از اینجا به بعد من روی امکانات Yii متمرکز میشم و شما معادل اونها رو در لاراول توضیح بدین. فقط اگه اشکالی نداشته باشه، این مسئله باشه واسه بعد از تعطیلات عید که وقتم آزاد بشه چون درحال بازبینی پکیج آموزشی PHP هستم.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : شنبه 02 فروردین 1393 در 11:41 صبح دلیل: تکمیل توضیحات

سلام، سال نو همگی مبارک باشه
    با توجه به تحقیقاتم در مورد این دو فریمورک و مطالعه مستندات هر دوی آنها، فعلا به این نتایج رسیدم که ان شاء الله برای بقیه مثمر ثمر واقع بشه:

1) اول از همه اینکه هر پروژه ای با هردو فریمورک قابل پیاده سازی است.
    2) دستورات laravel کوتاه تر و خواناتر است.
    3) قابلیت های کش yii بیشتر است.
    4) کانفیگ laravel کامل تر و واضح تر است.
    5) توضیحات مستندات yii بهتر است.

قطعا موارد دیگه ای هم است اما سعی کردم خلاصه و اصلی ها رو بگم.
    به نظر من چون باید بیشتر وقتمون رو روی کاربرد سیستم و بخش تجزیه و تحلیل اون صرف کنیم، laravel کمک میکنه که سریعتر کد بزنیم و تا حدودی سرعت عمل بالاتر بره. همچنین با گذشت زمان، برای توسعه ی پروژه با نگاهی سریع به کدها میتونیم سریع تر دستوراتی که نوشتیم رو یادآوری کنیم.

در مورد کدهای غیر ضروری مثل کار با کلاس File نیز شایان ذکر هست که اینجور کدها درسته یه امکان اضافی هست و شاید مثلا تابع delete به کار بیاد و require و move و ... رو بشه معادل تابع php رو نوشت اما این میتونه به انعطاف پذیری فریم ورک کمک کنه، همونطور که توی وردپرس میشه با چند تابع مختلف یه مقدار رو گرفت.
    این در واقع حق انتخاب بیشتری به برنامه نویس میده.
    امیدوارم هیچ وقت تعصبی پیش نریم چرا که میشه با دلایل منطقی، نه تنها laravel و yii ، بلکه PHP رو کنار بذاریم و بریم سراغ ASP.

با آرزوی روزهای کامیابی

خوب به امید خدا بعد از تعطیلات عید دوباره به این تاپیک سر بزنید چون قراره از اینجا به بعد من روی نقاط قوت Yii انگشت بگذارم و ببینیم لاراول چطور اونها رو مدیریت کرده تا این تاپیک کاملتر بشه.

نقل قول نوشته شده توسط M.Rahi مشاهده تاپیک
    سلام، سال نو همگی مبارک باشه
    با توجه به تحقیقاتم در مورد این دو فریمورک و مطالعه مستندات هر دوی آنها، فعلا به این نتایج رسیدم که ان شاء الله برای بقیه مثمر ثمر واقع بشه:

1) اول از همه اینکه هر پروژه ای با هردو فریمورک قابل پیاده سازی است.
    2) دستورات laravel کوتاه تر و خواناتر است.
    3) قابلیت های کش yii بیشتر است.
    4) کانفیگ laravel کامل تر و واضح تر است.
    5) توضیحات مستندات yii بهتر است.

قطعا موارد دیگه ای هم است اما سعی کردم خلاصه و اصلی ها رو بگم.
    به نظر من چون باید بیشتر وقتمون رو روی کاربرد سیستم و بخش تجزیه و تحلیل اون صرف کنیم، laravel کمک میکنه که سریعتر کد بزنیم و تا حدودی سرعت عمل بالاتر بره. همچنین با گذشت زمان، برای توسعه ی پروژه با نگاهی سریع به کدها میتونیم سریع تر دستوراتی که نوشتیم رو یادآوری کنیم.

در مورد کدهای غیر ضروری مثل کار با کلاس File نیز شایان ذکر هست که اینجور کدها درسته یه امکان اضافی هست و شاید مثلا تابع delete به کار بیاد و require و move و ... رو بشه معادل تابع php رو نوشت اما این میتونه به انعطاف پذیری فریم ورک کمک کنه، همونطور که توی وردپرس میشه با چند تابع مختلف یه مقدار رو گرفت.
    این در واقع حق انتخاب بیشتری به برنامه نویس میده.
    امیدوارم هیچ وقت تعصبی پیش نریم چرا که میشه با دلایل منطقی، نه تنها laravel و yii ، بلکه PHP رو کنار بذاریم و بریم سراغ ASP.

با آرزوی روزهای کامیابی
    سلام دوست عزیز
    بی شک هر چیزی رو میشه با هر فریم ورک و هر زبونی فراهم کرد. مهم سرعت توسعه، خوانایی کد، قابلیت نگهداری، امنیت و ... هست.
    پس با قسمت اول موافقم
    با قسمت دوم مخالفم، به نظر YII کوتاهتر هست ولی Laravel ساده تر هست و راحتر میشه یاد گرفتش
    با سه موافقم
    با چهار مخالفم. کانفیگ هر دو دقیقاً یکی هست. هر دو یه آرایه پی اچ پی رو بر میگردونند، تنها فرقشون اینه لاراول به صورت پیش فرض کانفیگ هر قسمت رو جدا کرده مثل codeigniter که Yii این کارو نکرده ولی میشه توی YII هم اینکار رو کرد بدون نیاز به کدنویسی خاصی.
    با پنجم موافقم.
    قسمت ششم هم اضافه میکنم. YII 2 هم در راهه که خیلی امکانات خوبی میده + پلاگین های خیلی زیادی واسه YII وجود داره. تقریبا واسه هر کاری یه پلاگین میتونید پیدا کنید به بیان دیگه میتونید به جای برنامه نویسی برید دنبال پلاگین مورد نظرتون بگردید

اما در مورد قسمت کلاس جدا و جدا سازی متد های POST و GET در لاراول
    من با هر دوی این موارد موافقم و از نظر مهندسی نرم افزار تایید میشه.

در مورد کلاس جدا برای File باید بگم واسه این مورد میشه پلاگین نصب کرد برای YII هم. به هر حال لاراول هم کلی از قسمت هاش رو از باندل و ... میگیره ولی مزیت کلاس جدا برای File اینه که اگه دو روز دیگه توابعی که پی اچ پی برای اینکار معرفی کرده بد دانسته شده با آپدیت فریم ورک بتونیم از توابع جدید پی اچ پی استفاده کنیم. بهتر از این حالت هم تزریق وابستگی هست که نمیدونم لاراول داره یا نه. بدین صورت که برنامه به صورت خودکار یه کلاسی که از اینترفیس مورد نظر ارث بری کرده رو برای ما ایجاد میکنه. مزیتش این هست که میتونیم از کلاس های مختلف استفاده کنیم. فرضا کلاسی الان داریم که عملیات حذف کردن رو انجام میده. حال با توجه به نیاز های جدید کلاسی رو درست کردیم که فایل ها رو در زمانبدی خاصی پاک میکنه که به سرور فشار نیاد. در اینجا نیاز نیست از نو بریم فایلهامون رو دستکاری کنم و تنها وابستگی رو تغییر میدیم.

در مورد جدا سازی Post و Get در دو متد جدا خوبی این روش اینه که بین دو قسمت کامل جدا سازی انجام شده. در کل از نظر مهندسی به کار بردن دستورات شرطی خوب نیست و تا جایی که میشه نباید به کار برده بشه + راحت میشه RestFul رو پیاده سازی کرد.

درمورد دلایل منطقی برای کنار گذاشتن PHP موافق نیستم. واسه PHP هم فریم ورک به قدرت asp.net mvc هست ولی اگه منظورتون asp.net هست که من دلایلی میارم که اصلاً برای برنامه نویسی مناسب نیست

واسه PHP هم فریم ورک به قدرت asp.net mvc هست ولی اگه منظورتون asp.net هست که من دلایلی میارم که اصلاً برای برنامه نویسی مناسب نیست
    بله منظورم همون asp.net mvc بود. در مورد php و asp خیلی تحقیق کردم و هرکی دلایلی میاورد که تصمیم گیری رو سخت میکرد!
    آخرین بار توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال، با برنامه نویس سایت راسخون کلی در این مورد صحبت کردیم و گفت:
    "من حدودا 8 سال با php کار کردم و تقریبا اکثر فریمورک ها مثل (zend,codeigniter,cakephp,...) را امتحان کردم و در آخر تصمیم گرفتم با asp کار کنم چون این زبان توسط یک شرکت بزرگ و حرفه ای پشتیبانی میشه که برنامه نویسای مجربی داره و کار کردن باهاش سخت نیست. و الان حدود 3 سال هست که با asp کار میکنم و خیلی راضی ام."

با حرفش موافقم.

بهتره توی این تاپیک نظرات شخصیمون رو که کدوم فریمورک رو میخوایم انتخاب کنیم و از کدوم بیشتر خوشمون میاد، درج نکنیم و بگذاریم این تاپیک همون حالت مقایسه ای خودش رو حفظ کنه و هر کسی برحسب نیاز خودش و بدون اینکه ما بهش سمت و سو بدیم، تصمیم بگیره. برای مثال بحث جداکردن Get و Post که اشاره کردین رو Yii هم داره (Yii::app()->request->getQuery و Yii::app()->request->getPost در نسخه 1.1 و Request::get و Request::post در نسخه 2).
    درمورد اینکه ASP.NET حتی با MVC از PHP بهتره هم من شخصاً موافق نیستم چون Microsoft هرچقدر هم که بزرگ باشه (که بنظرم نیست و این مسئله از حفره های امنیتی محصولاتش مشخصه و این شرکت رو فقط یک حباب بزرگ میدونم)، باز هم توی پشتیبانی خوب عمل نمیکنه و فرضاً اگه شما یک باگ رو گزارش کنید، تا وقتی که شرکتی به بزرگی گوگل نباشین، اصلاً ایمیل شما خونده نمیشه (میتونید تست کنید). درهرصورت باز هم تأکید میکنم نظرات شخصی رو در این تاپیک وارد نکنید.

کانفیگ هر دو دقیقاً یکی هست. هر دو یه آرایه پی اچ پی رو بر میگردونند، تنها فرقشون اینه لاراول به صورت پیش فرض کانفیگ هر قسمت رو جدا کرده مثل codeigniter که Yii این کارو نکرده ولی میشه توی YII هم اینکار رو کرد بدون نیاز به کدنویسی خاصی.
    من حتی با یک کد ساده توی متد init کلاس کنترلر در Yii اومدم توی یک پروژه خاص، امکان بازنویسی تنظیمات سایت (Yii::app()->params) رو به مدیر دادم و هرکدوم رو که بخواد میتونه تغییر بده (بدون اینکه فایل تنظیمات دست بخوره) و توی دیتابیس ذخیره میشه و هر تنظیمی که نسخه معادل توی دیتابیس داشته باشه، با نسخه دیتابیس بازنویسی میشه.

جداکردن Get و Post که اشاره کردین رو Yii هم داره
    منظورم از جدا کردن این بود

class UserController extends BaseController
    {
    public function getIndex()
    {
    //
    }

public function postUpdate()
    {
    //
    }
    }

که توی YII باید با if اینکارو کنیم.

من حتی با یک کد ساده توی متد init کلاس کنترلر در Yii اومدم توی یک پروژه خاص، امکان بازنویسی تنظیمات سایت (Yii::app()->params) رو به مدیر دادم و هرکدوم رو که بخواد میتونه تغییر بده (بدون اینکه فایل تنظیمات دست بخوره) و توی دیتابیس ذخیره میشه و هر تنظیمی که نسخه معادل توی دیتابیس داشته باشه، با نسخه دیتابیس بازنویسی میشه.
    لاراول هم میشه. در کل به نظر من هیچ فرق نداره تنظیمات این دو فریم ورک از نظر من کاملاً شبیه هم هستند و هیچ کدومشون حرفی برای گفتن نسبت به دیگری نداره.

نقل قول نوشته شده توسط M.Rahi مشاهده تاپیک
    بله منظورم همون asp.net mvc بود. در مورد php و asp خیلی تحقیق کردم و هرکی دلایلی میاورد که تصمیم گیری رو سخت میکرد!
    آخرین بار توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال، با برنامه نویس سایت راسخون کلی در این مورد صحبت کردیم و گفت:
    "من حدودا 8 سال با php کار کردم و تقریبا اکثر فریمورک ها مثل (zend,codeigniter,cakephp,...) را امتحان کردم و در آخر تصمیم گرفتم با asp کار کنم چون این زبان توسط یک شرکت بزرگ و حرفه ای پشتیبانی میشه که برنامه نویسای مجربی داره و کار کردن باهاش سخت نیست. و الان حدود 3 سال هست که با asp کار میکنم و خیلی راضی ام."

با حرفش موافقم.
    امتحان کردن خیلی فرق داره با اینکه عمیقاً کار کنید. من الان با هر سه تا فریم ورک YII، سیمفونی و asp.net mvc کار میکنم. اگه بخواید ترتیبی که ترجیح میدم رو بدونید بگید که پیغام خصوصی بگم.
    صرفاً اینکه یه برنامه نویس سایت ... گفته دلیل خوبی نیست. مطمئن باشید از بلاگفا هم بپرسید میگه asp.net mvc چون هر دو سایت دات نتی هستند ولی کلی سایت ایرانی بزرگ هست که با پی اچ پی هست که از اونها هم بپرسید میگند پی اچ پی که طبیعی هم هست.
    در مورد پشتیبانی هم فریم ورکی مثل سیمفونی یا همون زند هست که یک شرکت مطرح پشتش هست. به فرض مثال سیمفونی به صورت منظم هر شش ماه یه بار آپدیت میشه. احتمالاً با asp وب فرم کار کرده نه asp.net mvc چون از نظر سختی کار کردن تقریبا همشون شبیه هم هستند ولی راجب وب فرم بگید قبول دارم راحتره ولی کلی معایب داره. شاید واسه پروژه دانشجویی و پروژه های خیلی کوچیک مناسب باشه ولی برای اکثر پروژه ها نه.
    الان پی اچ پی هم فریم ورک هایی داره که اگه از asp.net mvc جلوتر نباشند، عقبتر هم نیستند.

به نظرم ادامه پیدا کنه بهتره.به شرط و شروطها . مباحث دلایل شخصی تجربه های شخصی کلا تو تاپیک دیگه مطرح نشه.شاید استفاده از توابع فایل تو لاراول نیازی نباشه ولی آسون کردن مسخره کردن نداره که. و اینکه تاپیکهای که دوستان میزنن جامعتر بشه. جای سوالاتیکه ممکنه تو ذهن ایجاد بکنه ویا توضیحات بیشتر بهتره. در کل ما فرض رو بر این میذاریم که برنامه نویسای دیگه خودشون تفاوت ها و انتخاب ها رو احساس و برگزینند.هیچ یک از این دو فریم ورک کم نمیارن شاید از لحاظ بعضی موارد و سیاستهای کلی توسعه و مدیریتی فرق بکنن. سادگی نوع استفاده و خیلی چیزهای دیگه. به هر حال کسایی معتقد به لاراول هستند کسای دیگه به Yii . این دلیل قانع کننده برای ماست نه نظرات و تجربه های شخصی و نه حتی دلایل متعدد قانع کننده سازنده های این فریم ورکها. موفق باشید.

کاربر تازه وارد آواتار Amir_f
    محل زندگی
    مشهد

خوب به امید خدا بعد از تعطیلات عید دوباره به این تاپیک سر بزنید چون قراره از اینجا به بعد من روی نقاط قوت Yii انگشت بگذارم و ببینیم لاراول چطور اونها رو مدیریت کرده تا این تاپیک کاملتر بشه.
    جناب شهرکی لطفا بحث رو ادامه بدین ، بنده به شخصه دوست دارم در مورد امکانات دو فریمورک بیشتر بدونم

با سپاس

تاپیک حتماً بعد از تعطیلات ادامه پیدا میکنه. دارم توی اوقات فراغتم، امکانات Yii رو دسته بندی میکنم تا کم کم بریم سراغشون. مشابه همین تاپیک برای مقایسه سایر فریمورکها هم مدنظر دارم که ایجاد بشه.

کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    محل زندگی
    مشهد

ضمن تشکر از همه دوستان، اگر کسی بخواد بین یی و لاراول یکی رو انتخاب کنه، این تاپیک راهنمایی خوبه بوده و حتی نکات خوبی درباره مفاهیم کلی فریمورک در خودش داره
    بنده دیگه علاقه ای به ادامه و پست مطلب ندارم، دوستان خودشون در صورت تمایل، میتونند تاپیک رو ادامه بدند
    برای همه آرزوی موفقیت و ترفیع سطح دانش رو دارم
    موفق و پیروز باشید
    :)
    بنده لحظه ی اولی که واکنش دوستان رو نسبت به Laravel دیدم قطع امید کردم. اینجا کسی قرار نیست فریمورکی که مدت هاست داره باهاش کار میکنه رو کنار بگذاره. حتی اگر قبول هم بکنه که رقیب بهتر عمل کرده. این تاپیک برای افرادی خوبه که قراره از ابتدا تصمیم به انتخاب یک فریمورک بگیرن.
    ممنون که تا اینجا این تاپیک رو پیش بردید. اطلاعات خیلی خوبی بود.
    دوستانی که علاقه مند هستند میتونند از این لینک اطلاعات بیشتر کسب کنند. البته کامل نیست

نقل قول نوشته شده توسط metal gear solid 4 مشاهده تاپیک
    بنده لحظه ی اولی که واکنش دوستان رو نسبت به Laravel دیدم قطع امید کردم. اینجا کسی قرار نیست فریمورکی که مدت هاست داره باهاش کار میکنه رو کنار بگذاره. حتی اگر قبول هم بکنه که رقیب بهتر عمل کرده. این تاپیک برای افرادی خوبه که قراره از ابتدا تصمیم به انتخاب یک فریمورک بگیرن.
    ممنون که تا اینجا این تاپیک رو پیش بردید. اطلاعات خیلی خوبی بود.
    دوستانی که علاقه مند هستند میتونند از این لینک اطلاعات بیشتر کسب کنند. البته کامل نیست
    باید فریم ورک جدید حرفی برای گفتن داشته باشه که فریم ورک قبلی رو ول کنیم.
    البته باید دید هدف فریم ورک چیه؟ به نظر من YII و لاراول دو هدف متفاوت دارند و کسی که YII رو کار میکنه به دلیل سرعت بالاش، پشتیبانی قوی از وب 2 و این گونه موارد هست.

البته Yii به جز سرعت بالا و سازگاری خیلی خوب و نسبتاً کامل با استانداردهای Web 2، امتیازهای دیگری هم داره که بعد از تعطیلات عید به اونها میپردازیم و خوشحال میشم برای تکمیل شدن این تاپیک، دوستانی که با لاراول کار میکنن، تاپیک رو ادامه بدن و جوابها رو در قالب نسخه معادل اون امکانات در لاراول، بیان کنن.

محل زندگی
    مشهد

باید فریم ورک جدید حرفی برای گفتن داشته باشه که فریم ورک قبلی رو ول کنیم.
    البته باید دید هدف فریم ورک چیه؟ به نظر من YII و لاراول دو هدف متفاوت دارند و کسی که YII رو کار میکنه به دلیل سرعت بالاش، پشتیبانی قوی از وب 2 و این گونه موارد هست.
    دقیقاً معضل همینه که نمیشه فهموند فریمورک جدید حرفی برای گفتن داره. چون نمیخاید بپذیرید.
    از ابتدای کار تا به الان هر جا که لاراول امکانات بیشتری ارائه میده. فرمودید چیز خاصی نیست. نیاز نیست. پیچیدست. Yii2 هم اینارو داره!! و آخرش میرسید که حالا با تمامی این اوصاف پلاگین هم براش هست. همینطوری پیش میرید و میگید حرفی برای گفتن نیست.

** ضمناً خوشحال میشم استانداردهای وب 2 رو بیان کنید. خیلی کنجکاو شدم بدونم Yii چطور این استانداردهارو برآورده میکنه که سایر فریمورک نمیتونن!!
    آخرین ویرایش به وسیله metal gear solid 4 : سه شنبه 05 فروردین 1393 در 13:08 عصر

منم با حرف metal gear solid 4 کاملا موافقم. آقای شهرکی و دوستان چنان موضع گرفتن در مورد Yii که انگار خدا آفریده این فریم ورک رو. بابا جان هر دوی فریم ورک ها عالین. هیچ کسی هم نمیتونه بگه این بده اون خوبه.yii اگر چه خیلی عالیه ولی واقعا یادگیریش بسیار زمان بره . برای پروژه هایی که بخوایید به مرور زمان روی توسعش وقت بزارید به صرفه نیست. لاراول در عین سادگیش بسیار پر کاربرده ولی هیچ یک از ما لاراول کارا مثل دوستانی که با yii کار میکنن اصلا تعصبی نیستیم. کلا دوستان yii کار با مباحثی که لاراول در امکاناتش گذشته مشکل دارن و ادعا میکنن اگه فرد برنامه نویس باشه اینا چیزی نیستند. بلی این حرف رو منم تصدیق میکنم ولی چه کسی مادرزادی برنامه نویس بوده؟ هیچ کس همه ما از صفر شروع کردیم. تو برنامه نویسی سوتی هایی دادیم که خدا عالمه. پس این دید برنامه نویسا و دوستان هستش که با توجه به امکانات و توانمندیهای فریم ورک ها انتخاب میکنن.
    جبهه گیری مسخره کردن. اضافه دونستن همه اینا کارای بچگانست. یه خورده واقع بین باشیم و در مورد خصوصیات و امکانات بحث کنیم نه جنگ کنیم و نه جبهه گیری کنیم.نه تعصب به خرج بدیم که خداییش تا الان فقط دوستان yii کار انجام دادن.
    من با rezakho تماس گرفتم اصلا راضی نمیشن بحث رو ادامه بدن فقط به این کارای بچه گانه ای که دوستان انجام میدن.
    خوب آقا جان اصلا yii خداست. شما برنده شدید و این فریم ورک عالیه و لاراول آشغال. شما رو به خیر و ما رو به سلامت ببینیم این تعصب شما رو به جا میروسونه

دقیقاً معضل همینه که نمیشه فهموند فریمورک جدید حرفی برای گفتن داره. چون نمیخاید بپذیرید.
    از ابتدای کار تا به الان هر جا که لاراول امکانات بیشتری ارائه میده. فرمودید چیز خاصی نیست. نیاز نیست. پیچیدست. Yii2 هم اینارو داره!! و آخرش میرسید که حالا با تمامی این اوصاف پلاگین هم براش هست. همینطوری پیش میرید و میگید حرفی برای گفتن نیست.
    بنده از اخرهای تاپیک اومدم و تا حالا چیزی رو رد نکردم یا بگم با پلاگین هم میشه.
    الان یه نگاه کوتاه به کل تاپیک کردم
    موارد زیر خوب هستند که YII نداره، البته این موارد از سیمفونی اومدند و ابتکار لاراول نیست. بنده خودم با اینکه مدت خیلی زیادی YII کار میکردم، در حال حاضر دارم سیمفونی هم کنارش کار میکنم. همینطور asp.net mvc. همینطور که میبینید نه به زبون خاصی تعصب دارم و نه فریم ورک خاصی.

توی لاراول مسیر ها رو میشه بدون اکشن و کنترولر مدیریت کرد
    میشه مسیرهای تو در تو تعریف کرد
    میشه روت ها رو گروه بندی کرد
    در لاراول امکان نام دادن به روت ها برای راحت تر کردن مسیر دهی و یا تولید url ها وجود داره
    Route Model Binding
    ایجاد یک listener برای کوئری ها که مثل ایونت روی تمام کوئری ها اعمال و اجرا میشه

مواردی که توی YII 2 بود رو هم نادیده گرفتم. به هر حال نسخه الفاش اومده و تا چند وقت دیگه فاینالش هم میاد.

البته Yii به جز سرعت بالا و سازگاری خیلی خوب و نسبتاً کامل با استانداردهای Web 2، امتیازهای دیگری هم داره که بعد از تعطیلات عید به اونها میپردازیم و خوشحال میشم برای تکمیل شدن این تاپیک، دوستانی که با لاراول کار میکنن، تاپیک رو ادامه بدن و جوابها رو در قالب نسخه معادل اون امکانات در لاراول، بیان کنن.
    البته من عمده امتیازات رو گفتم. امتیازات دیگه ای هم به صورت پیشفرض مثل breadcrumb، منو و ... داره که فکر کنم لاراول به صورت پیشفرض نداره و باید با باندل بیاد که صادقانه حساب کنید مزیتی به حساب نمیاد.

همه ما قصدمون انتخاب درست و به جای فریم ورک هستش نه ادعاها و تجربیات شخصی. همیشه ما فرض رو روی پیشفرض ها میزاریم تا مقایسه ها بدون مشکل و تعصب و جار و جنجال انجام بشه. همه کاراها رو تو هر فریم ورک و حتی بدون اون هم میشه انجام داد شرط اینه که ما خودمون بدونیم چقدر میتونیم توانمندیهامون رو در اون به اجرا بزاریم. Zend همه میدونن خفن ترین فریم ورک دنیاست. چقدر از برنامه نویسا ازش استفاده میکنن. معلومه یه تعدادی ولی صد در صد نیستن اونا با همه دردسر و سختی هایی که داره باهاش راحتن. یه کسایی با Yii یه کسایی با laravel. این ادعا رو هیچ بنی بشری نمیتونه نقض کنه.
    ما هم میگیم شاید البته لاراول از یه لحاظی ممکنه به yii نرسه ولی ما به راحتی میتونیم روش مانور بدیم. شاید البته Yii قدرتمندترین قوی ترین فوق العاده ترین فریم ورک باشه ولی مغز یه انسان نیستش که.
    بلاخره اون هم زیر دست برنامه نویسه. یه مواردی رو ممکنه yii کارا دوست داشته باشن فریم ورک براشون انجام بده یه کارایی رو نه. دقیقا برعکس همین برای لاراول هستش. هیچ کس نمیتونه ادعا بکنه یک فریم ورک چقدر عالیه. این خود برنامه نویس هستش که قدرت خلاقیتش رو تو اون فریم ورک عرضه میکنه و فریم ورک کمکش میکنه.
    ممکنه الان برای ما لاراول عالی باشه فردا پس فردا ببینیم نه yii بهتره مسلما با yii کار میکنیم. هیچ تعصبی بهش نداریم. ولی کسایی که با yii کار میکنن عمرا اگه به روی خودشون بیارن زمانی که مجبور باشن با لاراول یا هر فریم ورک دیگه ای کار کنن.

تعصب بیجا . الکی و بچه گانه از ما بعیده خداییش.
    وقتی لاراول در مورد یه چیزی کمبودی داره ما به راحتی قبول میکنیم ولی وقتی در مورد yii پیش بیاد جنگ و دعوا و تعصب های بچگانه و قانع کننده ها شروع میشه.

** ضمناً خوشحال میشم استانداردهای وب 2 رو بیان کنید. خیلی کنجکاو شدم بدونم Yii چطور این استانداردهارو برآورده میکنه که سایر فریمورک نمیتونن!!
    نتونستم معنی نداره. من به پشتیبانی بهتر از وب 2 اشاره کردم نه اینکه بقیه به کل نتونند.
    به عنوان مثال تمام قسمت های فریم ورک به صورت آژاکس هست. صفحه بندی، دیتا گرید و ....
    با همون ابزار خود YII یه CRUD رو درست کنید میبینید از فیلتر کردن و مرتب سازی، صفحه بندی و ... همگی آژاکس هستند و نیازی به تغییر صفحه ندارند.
    از طرفی تمام Helper ها که استفاده میکنیم به صورت توکار از آژاکس پشتیبانی میکنند.

به عنوان نمونه

<div id="data">
    <?php $this->renderPartial('_ajaxContent', array('myValue'=>$myValue)); ?>
    </div>

<?php echo CHtml::ajaxButton ("Update data",
    CController::createUrl('helloWorld/UpdateAjax'),
    array('update' => '#data'));
    ?>

اگه معادلش رو توی لاراول دارید بگید.

نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    آقای شهرکی و دوستان چنان موضع گرفتن در مورد Yii که انگار خدا آفریده این فریم ورک رو.
    خیلی جالبه. من درمورد Yii موضع گرفتم؟ چند مورد از امکاناتی که توی لاراول بود و توی Yii نبود رو مثال بزنم که توی همین تاپیک صادقانه گفتم لاراول بهتر عمل کرده؟ اما وقتی یه چیزی مثل کلاس File رو میاین بعنوان امکانات بیان میکنید که واقعاً هیچ چیزی نداره، انتظار نداشته باشین چون Yii چنین کاری نکرده و تنها دلیلش هم بیهوده بودنشه، باز هم بیام بگم اینجا هم لاراول یکسری امکانات داره که Yii نداره. برای مثال، خودتون بگین کدوم کد زیر بهتره:
    foreach($files as $file) { @unlink($file); }

class File {
    ...
    public static function delete($paths)
    {
    $paths = is_array($paths) ? $paths : func_get_args();
    $success = true;
    foreach ($paths as $path) { if ( ! @unlink($path)) $success = false; }
    return $success;
    }
    ...
    }
    // Usage
    File::delete($file1, $file2, $file3);

یا مثلاً این دو کد رو مقایسه کنید:
    require_once $file;

class File {
    ...
    public static function requireOnce($file)
    {
    require_once $file;
    }
    ...
    }
    // Usage
    File::requireOnce($file);

وقتی یک قابلیت واقعاً لازم و ضروری نیست، دلیلی نداره که حتماً پیاده سازیش کنیم چون میخوایم بگیم که روش منحصربفرد خودمون رو داریم و بعد توی روش منحصربفرد! خودمون، باز بیایم از همون توابع خود PHP که به راحتی کار رو انجام میدادن استفاده کنیم. اینکه یک تابع رو توی یک تابع دیگه صدا بزنیم برای اینکه همه توابع رو توی یک کلاس جمع کنیم، وقتی سودمنده که بخوایم یک کار پیچیده انجام بدیم نه کاری مثل تغییر نام فایل که یک خط کد PHP بیشتر نیست.
    حالا هم طوری نشده، اجازه بدین بعد از تعطیلات، با امکاناتی که توی Yii هست در خدمت دوستان عزیز لاراول کار هستیم. امیدوارم دوباره این رو جبهه گیری فرض نکنید چون قصدم اینه که این تاپیک پربارتر بشه و نقاط و ضعف و قوت هر دو فریمورک مشخص بشه و یکطرفه نباشه که فرضاً مدام یکسری امکانات از لاراول رو بکشیم بیرون و بگیم توی Yii هست یا نه. مطمئناً Yii یا هر فریمورک دیگری هم حرفهای زیادی برای گفتن داره که روشن شدنشون میتونه توی گرفتن تصمیم صحیح به کسانی که قصد انتخاب دارن، کمک کنه. از جناب rezakho هم تقاضا دارم با توجه به اینکه استارتر تاپیک بودن و عنوان Yii vs Laravel رو انتخاب کردن و توی هر دو تالار Yii و Laravel پست گذاشتن، پا پس نکشن و معادلهای لاراول رو بیان کنن تا یکوقت کسانی که تازه میخوان فریمورک انتخاب کنن، فکر نکنن لاراول معادل اون چیزهایی که بنده مطرح خواهم کرد رو نداره. وقتی تاپیک مقایسه ای ایجاد میکنید، تا آخر باید پای مقایسه بایستین و این قبیل بچه بازیها (عذر میخوام) که فلانی با تعصب حرف میزنه و... رو بگذارین کنار.
    قابلیت از لاراول معرفی کردین، معادلش رو در Yii اگه بود گفتیم و اگه نبود گفتیم لاراول خوب عمل کرده یا اگه قابلیت مهمی نبوده، گفتیم که مهم نیست (و اعلام کردیم که نظر شخصیمونه). حالا که نوبت به امکانات Yii رسیده، اونهم درحالی که از ابتدا اعلام کردم بودم که بعد از شما، نوبت ما خواهد بود، حق ندارید میدون رو ترک کنید. البته باز هم تأکید میکنم Yii و Laravel هر دو فریمورکهای خوب و قدرتمندی هستن و هرکدوم نقاط ضعف و قوت خاص خودشون رو دارن و قصد جنگ و دعوا نداریم و فقط میخوایم یک مقایسه جامع بین اونها داشته باشیم. شاید بعدها این تاپیک یک مرجع مقایسه خوب برای خیلی از افراد شد.

در مورد حرفی که گفتید: وقتی یک قابلیت واقعاً لازم و ضروری نیست، دلیلی نداره که حتماً پیاده سازیش کنیم.
    باید بگم که بلی موقعی میتونین شما این حرف رو بزنید که خودتون فریم ورک منتشر کنید. این توابع هم الکی همینطوری تو فریم ورک قرار داده نشده. درخواست دادن دلیل اوردن توسعه دهنده ها هم مشورت کردن. مطمئن باشید که دلایلی بوده هیمنطوری نبوده.
    در مورد پا پس کشیدن راستش قبل از اینکه شما بعد از تعطیلات رو بحثش رو بکشید ایشون گفتن که ادامه نمیدم.

اولاً اگه میگین درخواست دادن و دلیل آوردن، لطفاً مستند صحبت کنید. سند این درخواستها رو مطرح کنید (لینک صفحه مربوطه در سایت لاراول - اگه هست) و ثانیاً حتی اگه اینطور باشه هم باز باعث نمیشه قابلیت بی فایده ای صرفاً بخاطر اینکه چند نفر از جامعه چند صد هزار نفری کاربران، درخواست داده باشن، قرار بگیره. این مسئله بخصوص در مواقعی که فریمورک، تیم توسعه بزرگی نداره (تأکید میکنم قصدم تخریب و اهانت به لاراول نیست) و یک یا دو نفره داره جلو میره، بیشتر خودش رو نشون میده. منظورم اینه که توی اینجور پروژه هاست که بیشتر قابلیتها بر اساس سلایق شخصی قرار میگیره (نه همه). درمورد پا پس کشیدن هم بگذارین خود جناب rezakho (اسمشون رو نمیدونم) جواب بدن چون بنده در 2 اسفند سال قبل گفتم که قراره بعداً امکانات Yii رو مطرح کنم (لینک).

محل زندگی
    مشهد

نتونستم معنی نداره. من به پشتیبانی بهتر از وب 2 اشاره کردم نه اینکه بقیه به کل نتونند.
    به عنوان مثال تمام قسمت های فریم ورک به صورت آژاکس هست. صفحه بندی، دیتا گرید و ....
    با همون ابزار خود YII یه CRUD رو درست کنید میبینید از فیلتر کردن و مرتب سازی، صفحه بندی و ... همگی آژاکس هستند و نیازی به تغییر صفحه ندارند.
    از طرفی تمام Helper ها که استفاده میکنیم به صورت توکار از آژاکس پشتیبانی میکنند.

به عنوان نمونه

<div id="data">
    <?php $this->renderPartial('_ajaxContent', array('myValue'=>$myValue)); ?>
    </div>

<?php echo CHtml::ajaxButton ("Update data",
    CController::createUrl('helloWorld/UpdateAjax'),
    array('update' => '#data'));
    ?>

اگه معادلش رو توی لاراول دارید بگید.
    شما وب 2 رو در همین حد خلاصه کردید. حتماً پیشنهاد میکنم وب 2 رو از تمامی لحاظ بررسی کنید.
    اگر واقعاً با همین وضعیت به استانداردهای وب 2 میرسید. خسته نباشیدی بزرگ خدمتتون عرض میکنم!!

شما وب 2 رو در همین حد خلاصه کردید. حتماً پیشنهاد میکنم وب 2 رو از تمامی لحاظ بررسی کنید.
    اگر واقعاً با همین وضعیت به استانداردهای وب 2 میرسید. خسته نباشیدی بزرگ خدمتتون عرض میکنم!!
    ...به عنوان نمونه...
    جناب MGS4، شما واقعاً پستها رو بطور کامل میخونید؟ این بعنوان نمونه رو ندیدین؟! علی الحساب معادل همین رو توی لاراول مطرح کنید تا بعداً به بقیه امکانات وب 2 رسیدگی کنیم!

این فقط یه بخش کوچکش هست که احتمال زیاد توی لاراول نیست. قدرت خیلی زیادی توی وب 2 داره که آقای شهری طبق گفته خودشون بعد از عید کامل توضیح میده.
    فکر میکنم معادلش رو هم نداشته باشید. چون سیمفونی نداره. ولی نمیدونم لاراول اورده یا نه. به نظرم این موارد خیلی نیاز هست. البته اینطور نیست قابل پیاده سازی نباشه. هر دو فریم ورک هر چیزی رو میتونند پیاده سازی کنند. به عنوان مثال خود من کلی امکانات وب 2 رو واسه سیمفونی نوشتم که حتی از YII هم بیشتره هست و کلی موارد دیگه که بتونم یه پروژه رو سریع ببندم. واسه YII هم کلی قسمت های مختلف نوشته بودم که سرعتم رو ببره بالا.
    راستی من اومدم لاراول رو یه تستی روی لوکال بکنم. برام جالب بود که پروژه ای که میاور بالا کاملاً خالی بود و هیچ امکاناتی نداشت. معمولا فریم ورک ها بخش ها مورد نیاز مثل لاگین و ... رو به صورت پیش فرض قرار میدند.

این فقط یه بخش کوچکش هست که احتمال زیاد توی لاراول نیست. قدرت خیلی زیادی توی وب 2 داره که آقای شهری طبق گفته خودشون بعد از عید کامل توضیح میده.
    فکر میکنم معادلش رو هم نداشته باشید. چون سیمفونی نداره. ولی نمیدونم لاراول اورده یا نه. به نظرم این موارد خیلی نیاز هست. البته اینطور نیست قابل پیاده سازی نباشه. هر دو فریم ورک هر چیزی رو میتونند پیاده سازی کنند. به عنوان مثال خود من کلی امکانات وب 2 رو واسه سیمفونی نوشتم که حتی از YII هم بیشتره هست و کلی موارد دیگه که بتونم یه پروژه رو سریع ببندم. واسه YII هم کلی قسمت های مختلف نوشته بودم که سرعتم رو ببره بالا.
    راستی من اومدم لاراول رو یه تستی روی لوکال بکنم. برام جالب بود که پروژه ای که میاور بالا کاملاً خالی بود و هیچ امکاناتی نداشت. معمولا فریم ورک ها بخش ها مورد نیاز مثل لاگین و ... رو به صورت پیش فرض قرار میدند.
    اینکه سمفونی نداره دلیل بر این ادعایی که میکنید نیست. به هر حال. در مورد تستی که انجام دادید فکر میکنم CMS رو با فریم ورک اشتباه گرفتید. از شما بعیده. هر فریم ورکی سیاست خودش رو داره قرار نیست چون yii داره بقیه هم داشته باشن. خودم به شخصه از این موردش خیلی خوشم میاد. برای شما جذاب نیست خوب از yii استفاده میکنید. هر کسی سلیقه و عقیده ای داره که قابل احترامه

صفحه 7 از 9 اولاول ... 56789 آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. حرفه ای: ایجاد بخش Yii Framework
    نوشته شده توسط sanay_esh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 23:32 عصر
  2. آموزش: Yii Framework - قسمت دوم
    نوشته شده توسط milanFan در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1391, 13:31 عصر
  3. Yii Framework
    نوشته شده توسط JavaDeveloper در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 18:32 عصر
  4. حرفه ای: Yii Framework راه اندازی UnitPHP جهت تست Unit ها
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 12:38 عصر
  5. Yii Framework چیست؟
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 12:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •