از بقیه حرفاتون که من زیاد سر در نیاوردمبرادری خودش رو ثابت کنه هم یه جمله عامیانه است زیاد فلسفی و ریاضی اش نکنید بابا نخواستیم چیزی رو با فرمول ثابت کنیم. یعنی همون دلایلی که موجب شده Qt جا نیفته از بین بره..
اما فکر نمی کنم Qt بخواد از بین بره وقتی گوگل که یکی از بزرگترین شرکت ها ی دنیاست میاد گوگل ارث رو با qt مینویسه فکر نمی کنم سراغ چیزی بره که زود از بین بره یا اسکایپ
کیوت فقط کار با جنبه های گرافیکی و کامپوننت های بصری C ++ رو راحت کرده و گرنه همون C++ هستش
به نظر من پایتون و Qt و C++ زبان هایی هستند که به خاطر کراس پلتفورم بودنشون مورد استقبال واقع میشن
حالا شما فرض کن دولت ها بخوان به جای ویندوز مایکروسافت برن سراغ این زبان ها () شبیه همون طرح مهاجرت به لینوکس خودمون) انموقع فاتحه زبان های دات نت خونده میشه
جاوا هم که فعلا با مشکلات کندی اجرا در نرم افزارهای بزرگ و مسائل امنیتی رو به روست
باز تا نظر دوستان چی باشه واقعا Qt داره نابود میشه ؟ من تازه میخوام شروع کنم یادگیریشو این هایی هم که نوشتم در واقع تجربیات من از وب گردی و استفاده از نظرات دوستان این سایت و دیگر انجمن های فارسیه
نمیخوام وقتمو هدر بدم با زبان های مایکروسافتی دو سال WPF - Silverlight یاد گرفتم حالا که میخوام ازش استفاده ببرم خود مایکروسافت داره میگه طرح توسعه این زبونها رو متوقف کرده و صرفا از شپشتیبانی میکنه![]()