یاد یه ضرب المثل دزفولی افتادم که مناسب حال من و شما بود متاسفانه ترجمه فارسی نداره! (جا همبون مشکه گره مشک همبونه بگره)چیزی خنده داره؟![]()
اتفاقا درک مطلبم خوبه فقط سریع Replay میزنم!شما ظاهرا بدون اینکه مطالب رو درک کنید سریع Reply میزنیدد...
ببین برادر من. شما Qt رو با جاوا مقایسه میکنید جاوا یک زبانه با ++C مقایسه میشه Qt یک فریمورک هست و باید با فریمورک های جاوا مثل Spring مقایسه بشه. این قیاس غلط شما باعث میشه که بگید با جلو اومدن Qt جاوا میمیره! جاوا زبان است و فریمورک های خودش را دارد که اهداف خودشان را دارند و چیزی قرار نیست بمیرد والسلام
بله جاوا با این مشکلات و مهندسی معکوس و ... مواجه هست ولی قرار نیست بمیره.جاوا هم که فعلا با مشکلات کندی اجرا در نرم افزارهای بزرگ و مسائل امنیتی رو به روست
اتفاقا خودم از این بابت ضربه خورم چند ماه پیش بعد از خدمت اومدم دیدم دات نت کن فیکون شده و ازش چیزی یادم نمیاد کمی با Qt کار کرده بودم ولی فعلا ترجیح دادم تحت وب رو با PHP یاد بگیرم و از مایکروسافت لعنتی تبری و بیزاری بجویم! بعدش دوباره Qt رو ریکاوری میکنم و ابدا سراغ مایکروسافت نمیرم...نمیخوام وقتمو هدر بدم با زبان های مایکروسافتی دو سال WPF - Silverlight یاد گرفتم حالا که میخوام ازش استفاده ببرم
طرح مهاجرت به لینوکس هم خیلی خوبه و الان تازه چین میخواد اون رو اجرا کنه...