نوشته شده توسط
freeman99
منکه هیچوقت خودم رو در برابر اینطور آدمهای ثروتمند و ظاهرا موفق نمی بازم هیچ حسرتی به حالشون نمیخورم، با اینکه آدم ثروتمندی نیستم و در واقع با معیارهای امروز از نظر درآمد و توان مالی ضعیف بحساب میام، ولی از زندگیم راضیم. انتخاب و هدف من چیز دیگری بوده، هرچند از پول و ثروت هم بدم نمیاد و اگر همزمان و بدون لطمه زدن به چیزهای دیگری که برام مهمتر هستن بشه هیچ اشکالی نداره که خیلی هم خوبه.
این افراد برام هیچ بت و الگویی نیستن. چه بسا خودم رو برتر از اونها ببینم. هیچوقت در مقابلشون کم نمیارم از نظر درونی و کرامت نفس!
من نیازی ندارم دوتا بچه بیزینسمن برام هدف و موفقیت رو در زندگی تعریف کنن! چون خودم با عقل و هوش و وجدان خودم اینا رو برای خودم تعریف کردم و در این زمینه دنباله رو دیگران نیستم و در برابرشون احساس کم داشتن و حقیر بودن نمیکنم.
از این جار و جنجال و فرهنگ و تفکر کلیشه ای توده ها خوشم نمیاد که آی بدو پولدار شو از اینا یاد بگیر الگوبرداری کن وگرنه عمرت بر فناست! میدونم چقدر دروغ ها یا چیزهای نگفته در این مسائل هست.
البته میدونم اکثریت مردم هدف اصلیشون در زندگی پوله، و اونا رو سرزنش هم نمیکنم و نمیگم که بیاید هدف خودتون رو عوض کنید لزوما و طور دیگری فکر کنید، ولی میخوام بگم افراد متفاوتی هم وجود دارن و میتونن وجود داشته باشن. بعضی وقتا هم کسانی پتانسیل درونی دارن اما چون نمیدونن و کسی راهنماییشون نکرده و امکان های مناسب در اختیارشون نبوده، مجبور میشن دنبال همون چیزهای کلیشه ای و القای اجتماع و اکثریت مردم برن. چه بسا این افراد اگر این حرفا رو بشنون حداقل مقداری متعادل تر بشن و اینطوری از زندگی خودشون لذت بیشتری ببرن تا اینکه دنبال چیزهایی بدوند بخاطر اینکه همه همون کار رو میکنن و بخاطر اینکه ظاهرا چیزهای دیگری بعنوان هدف و موفقیت قابل تعریف و شناخت نیست!
زیاد از این مطالب میذارن و مثلا 50 تا اینطور راجع به سرگذشت و کلمات قصار آدمهای ثروتمند و بیزینسمن های موفق باشه، یکیش شاید راجع به دانشمندان و محققان و مخترعان و آدمهای خاصی (مثل همون ریچارد استالمن کبیر!) باشه که این همه علم و فناوری و آزادی رو در اختیار همگان گذاشتن. البته تجارت و پول سازی و اقتصاد هم این وسط در انتشار و فراهم کردن دسترسی برای همگان نقش خودش رو داره نمیشه منکر شد. من آدم منصف و واقع بینی هستم سعی میکنم همهء جنبه های قضایا و همهء واقعیت ها رو ببینم و بیان و تایید کنم.