امیدوارم جسارت نشه،مقصود بنده دوستان نیستن،ولی واقعا شما فکرمیکنید ما در ایران یک عالمه برنامه نویس داریم؟؟؟

خیر.ما یک عالمه کپی کننده کد داریم.نه برنامه نویس.این یک.
شما دارید اصل و پایه فناوری اطلاعات که از بین بردن مرزهای جغرافیایی هست رو با این تفکر زیرپا میذارید.با تفکر شبه کمونیستی که بیایم یه دیوار دور خودمون بکشیم و همه چیز رو خودمون بسازیم،در بهترین شرایط میشیم کره شمالی!!کلا ما زبان و سیستم عامل بومی(چقدر از این کلمه بدم میاد!

) داشته باشیم که چی بشه؟اگر فقط یک دلیل داشتید،من اولین نفریم که به عنوان آبدارچی گروه آماده خدمتم!دوست خوبم،این تکنولوژی متعلق به تحریم کنندگان هست.تمام راهی که شما میخواید پلن کنید رو اونا 20سال پیش رفتن!اگر شما فرضا میخواید 100میلیون تومان هزینه کنید،اونا 100میلیارد دلار هزینه کردن.این دو.
اون شریفم بقول معروف خلاف بزرگش

یه توزیع ناقص لینوکس بود که عملا در هیچ جا بکار نرفت.ببینید،سیستم عاملی که توسط یه دنیا توسعه داده شده و در شخصی سازی نظیر نداره رو ما نتونستیم حداقل بین دانشگاه که هیچ،مدارسمونم جا بندازیم.شما فکر میکنید که چیزی بهتر از اون میتونید توسعه بدید،یاعلی.بسم اله.ببینید من دشمن شماره یک جملات نمیشه و که چی بشه و...هستم!ولی واقعا بایه دودوتا چارتا بسادگی میشه متوجه شد که این کار چیزی جز اتلاف وقت و هزینه نیست.الان دوتا موتور جستجوی بقولی ایرانی توسعه داده شده.خود شما ازشون استفاده کردی؟؟یک میلیارد تومن پول بی زبون رو ریختن تو حلق این طرح.آخرشم بنظر شما مردم از گوگل استفاده میکنن یا گرگر!!؟؟
اینا همه به کنار...بستر سخت افزاری بنظر شما روبه چه سمتی میره؟یه نگاه به آمار فروش pc و لپ تاپ بندازید متوجه میشید اوضاع چجوره.اونوقت شما برای چه پلتفرمی میخواید سیستم عامل بنویسید؟دسکتاپ؟سرور؟یا موبایل؟؟شرکت سامسونگ سالی 180میلیارد دلار درآمد داره که تقریبا معادل بودجه 3سال کل کشور ماست(اونم اگه یک ریال کسری نیاد!!)سامسونگ الان 2تا سیستم عامل اختصاصی داره.بادا و تایزن.الان بادا کجاست؟؟تایزن به کجا رسید؟؟اندروید اصلا مجال رشد به چیزی میده؟؟خود مایکروسافت که عملا خدای سیستم عامله،نتونست در مقابل ios و اندروید دوام بیاره و ناچار به پورت کردن اپلیکیشن های این دو سیستم عامل روی گوشی هاش شد مگر بتونه ویندوزفون رو نجات بده.شما واقعا فکرمیکنید از مایکروسافت توانمندتر هستید؟؟
بنظر من عوض اختراع مجدد چرخ،بیاید این بستر رو بعنوان پل موفقیتتون قرار بدید.شما چکار داری تحریم هستیم یا نه؟مگر موقعی که تحریم شدیم،کسی از شما نظر پرسید؟؟وقتی عالم و آدم و اون همه کارشناس اقتصادی و حتی رهبر به عنوان شخص اول مملکت گفتن تحریم ها زیان آورن و در عوض مقام اول اجرایی کشور گفت کاغذپاره هستن،حرف کسی رو گوش داد؟؟پس بفکر خودتون باشید.اگر به امثال شما و بنده نیاز باشه که عمرا نیست!!خودشون خبرمون میکنن!
درپایان بنده با استادتون صددرصد موافقم.بفکر ایده های جدید باشید که انقدر پیشرفت کنید که شما اونارو تحریم کنید.وگرنه شما در هرچیزی خودکفا بشید بازهم اونا یه چیزی تو چنته دارن.خوبم دارن!