نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
۱-نساخته میدونیم نیاز به ساختن نیست و همه میدونن کارایی لاراول بهتره
شما بساز بعد ادعا کن. چقدر مثل بچه ها حرف میزنی و رفتار میکنی آقا پسر

۲-با slim کار نمیکنم ولی این آپشن ها بدرد ما نمیخوره
نه منظورم اینه که اگه نیازتون به فریمورک در حد یه موتور قالب و DAL و MVC دست و پا شکسته است، Slim و F3 به راحتی جوابگوی نیازتون هستن و تازه کارآیی و سرعتشون هم از لاراول بیشتره.

۳-بله,پشتبانی ازش بدرد نمیخوره.هنوز هم میگم
اگه چیز دیگه ای میگفتی شک میکردم. اصلاً چی میفهمی وب 2 چیه که بخوای بهش احساس نیاز کنی. فکر میکنم بزرگترین پروژه ای که انجام دادی، وبلاگ شخصی خودت باشه.

۴-تا یه حدودی حرفتون رو میپذیرم
نه تعارف نکن اینم نپذیر

۵-به خدا شما با این gii ما رو کشتید.اینکه لاراول شبیه یی تو کار gii و این چیزهای مسخره نیست بده؟تا اون جایی که نیاز میشده گذاشته از اون بیشتر میشه مسخره بازی
همین قابلیت رو اگه لاراول داشت الان به اسم امکانات لاراول دهن ما رو سرویس کرده بودی عزیزم. باشه قبول، همه چیزهایی که Yii داره و لاراول نداره مسخره بازیه ولی کلاسهای بی کاربردی که بدون اونها، استفاده از خود امکانات PHP ساده تر و کوتاه تر بوده، قابلیت سودمند محسوب میشه.

۶-ویجت های لاراول تا جایی که نیاز هست ساخته شده نه بیشتر نه کمتر
جوک نگو عزیزم. تمام ویجت هایی که Yii داره توی اکثر پروژه های بزرگ استفاده میشه. اگه شما استفاده نکرده یا پروژه ای که به اینا نیاز داشته باشه بهت نخوره، نگو لازم نیست. یکم دیدت رو گسترش بده.

۷-امکانات بیشتر؟هسته لاراول از یی بهتره؟حیف که اینجا انجمنه ولی ای کاش یک دیدگاهی که یکی از کاربران خارجی درباره هسته یی داشت رو اینجا میذاشتم(حیف که فحش داده)که چقدر ضعیفه.شما از کجا میگید که هسته یی بهتره نکنه همه کدهاشو خط به خط دیدید؟یی هیچ آپشن بیشتر از لاراول نداره.اون کسایی که سوخت یی کارها هستن که بیشتر از بخش یی میان اینجا ولی لاراول کارها رنگ بخش یی رو هم ندیدن چه برسه بازدید داشته باشن و پست هم بزارن
بله گلم من خط به خط سورس کد Yii رو خوندم و از اینهمه زیبایی توی ساختار و پیاده سازی هسته اش لذت بردم. سینتکس لاراول رو هم برای مهد کودکیهای برنامه نویسی مفید میدونم چون تنها امتیازش اینه که خلاصه تره و برای کسانی که عادت به تایپ ندارن، یکم جمع و جورتره وگرنه ازنظر منطق و مفاهیمی مثل Convention over Configuration هیچ حرفی جلوی Yii نداره بزنه.

۸-کاربردشون یکیه.
Theming is a systematic way of customizing the outlook of pages in a Web application. By applying a new theme, the overall appearance of a Web application can be changed instantly and dramatically.
این جوک جدید رو از کدوم منبع برداشتی؟ کاربردشون یکیه. خدایی دستت درد نکنه داداشی امشب حسابی منو خندوندی. کاربردشون یکیه. هه هه

۹-منظور شما دقیقا همین بود.اگه میدونستم خنده تون میگیره زودتر لینک رو میزاشتم.که خنده معکوس میکنید و حرفی برای گفتن ندارید
شما اگه جوابم رو میخوندین میفهمیدین که اون چیزی که گذاشتین واسه لاراول، یک دهم امکانات i18n و l10n توی Yii هم نیست. حیف که درکتون در این حد نیست.

۱۰-این هم داستان بند ۱۳ هست که گفتم.خیال کردید تو قرن بوقیم ببینید اگه کلاسی رو هم نباشه به آسانی میشه از کلاس های دیگران استفاده کرد.این جملتون برای این بند خوبه.هروقت تونستین توی لاراول به راحتی Yii با فریمورکهای دیگه ارتباط برقرار کنید بعد حرفشو بزنید وگرنه سفسطه و حرفهای بی پایه و اساس زدن رو همه بلدن
باز هم تکرار میکنم. هر وقت تونستین لاراول رو با فریمورکهای دیگه ترکیب کنید، اونوقت بیاین توی این بند حرف بزنید وگرنه تکرار مکررات فایده نداره. برای شما دلیل و منطق آوردن، آب تو هاون کوبیدنه.

۱۱-این یک نمونه restfull تازه با لاراول ۴ هست.ببینید و بگید بده http://code.tutsplus.com/tutorials/l...ted--net-29785
وای خدای من. اینهمه کار واسه یه RESTful API ؟ خوبه من وب سرویس و ساخت WSDL رو مثال زدم که خیلی دنگ و فنگ بیشتری از REST داره. REST که توی Yii خیلی ساده تره ولی چون حوصله ندارم توضیح بدم و اگه بگم هم شما احتمالاً نمیفهمید، لینکشو میگذارم: http://www.yiiframework.com/wiki/175...ate-a-rest-api

۱۲-که هیچی
خوب هیچی

۱۳-که خودتون هم پذیرفتید
آره ولی نگفتین چرا با این وجود باز هم از Yii کند تره؟

۱۴-composer که دیگه زبان زده برای همه.این کد هم ببینید و اگه نکته ای چیزی بود بگید

<?php
$FmyFunctions1 = new \App\library\myFunctions;
$is_ok = ($FmyFunctions1->is_ok());
?>
خوب این الان به حرف من چه ربطی داشت؟ من گفتم با فریمورکهای دیگه ترکیب کنید. Library های خود پروژه رو شما دارین مثال میزنید؟

۱۵-ببخشید.من خیلی از شما پوزش می خوام
خواهش میکنم