نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh3 مشاهده تاپیک
۱-بله,من شبیه بچه ها رفتار میکنم از شما خیلی خیلی پوزش میخوام
۲-همین لاراول کار من رو راه میندازه و خیلی خیلی ازش خوشم میاد.نیاز نمیبینم برم سراغ splim,fatfreeframework و ...
۳-نیازی تو پروژه نداشتم و نخواهم داشت.که بخوام استفاده کنم.همین آپشن های لاراول خیلی خیلی خوبه
۴- باشه نمیپذیرم
۵-بهتون ثابت کردم که gii رو لاراول هم داره.ولی موردی نمیبینم که بخوام آپشن های لاراول رو به رخ کسی بکشم.تا کسی وادار نکنه دوست گرامی
۶-من با یی کار کردم ویجت های خیلی ویژه ای ندیدم که بخوام بگم
۷-سرعت توسعه و انعطاف پذیری لاراول خیلی بیشتره.هسته لاراول برای مهدکودکیاست.آقایون خارجی مهد کودکی که لاراول دوست داشتنی ترین فریم ورکتونه بیاید از یی استفاده کنید که برای بابا بزرگ هاست
۸-از خود سایت یی آوردم اگه بخونید میبینید که کاربردشون یکیه
۹-من درکم خیلی خیلی پایینه از شما پوزش می خوام ولی بدونید که معادل همون چیزی که خواستید همینه که دادم
۱۰-هیچ فریم ورکی با فریم ورک دیگه ترکیب نمیشه بلکه کلاس هاش مورد استفاده قرار میگیره که من کدش رو تو همون پست دادم
۱۱-حالا خوبه که کدهای لاراول خیلی بهینه تر و کارایی بهتری داره.الکی شلوغش میکنید و نظم تایپیک رو بهم میریزید.لینک من رو مقایسه کنید میبینید که برای من بهینه تره
۱۲-هیچی
۱۳-به خاطر استاندارد ننوشتن کد نویسی خود برنامه نویسه
۱۴-اگه یادتون باشه توپکیج آقای شهرکی هم همین کار شده و کلاس های فریم ورک زند رو آوردن
۱۵-من هم خواهش می کنم
دوست عزیز این بحث ها برای این نیست که شما بری سراغ یه چیز دیگه این از مورد 1 و 2
مورد 5 جالبه شما چطور یثابت کردید gii رو لاراول داره میشه به بنده ه مثابت کنید . ساخت مدل با تمام رول ها و ریلیشن ها و لیبیل ها از روی جدول و crud و controller و... لطفا این ها رو ثابت کنید و حرفش رو نزنید که رو هوا باشه
مورد 7 خوبه که شما به این نتیجه رسیدید این نظر و فکر شماس به نظر من و خیلی های دیگه سرعت توسعه با yii بیشتره لاراول با اون سینکش انگار داری اسپاگتی کد میزنی نه انگار که فریمورکی هست این به کنار پرفورمنسش که ثابت شده افتضاح هست شما یه تنه میخای ثایت کنی نیست
مورد 8 اون لینکی که در مورده زبان گفتی اصلا در حد yii و در مقاب ل امکناتی که faitma گفتن فقط سف سته کردید با یه متغییر location میشه تمام پیغام ها و خطا ها و همه چی رو شمسی و فارسی کرد .
مورد 10 فریمورک yii با همه فریمورک ها به راحتی ترکیب میشه حالا اسمش مهم نیست به راحتی کلاسا زند یا هر فریمورک دیگه رو میتونی داخلش استفاده کنی .
مورد 11 حالا خوبه این فقط شمایید که میگید این کد های لاراول بهینه هست مثل اینکه شما فقط خودتون رو قبول دارید و خودتون رو به بنچمارک ها ارج میدونید دوست عزیز