نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
یا اینکه این جدیده و این الان مد روزه ................
مد روز بیشتر روی لباس و پیراهن و مدل مو تاثیر داره !
سلام. مد روز تو همه چی بوده و هست. با این حال نباید بروز بودن تو نرم افزار (تو هر زمینه ای) دست کم گرفته بشه!!!
نمیخوام بحث رو به حاشیه ببرم، ولی مجبورم مثالی رو که خودم تو این رابطه بهتر درک میکنم رو بیان کنم...
وقتی ماشین های نسل جدید مثل مزدا سه و مورانو و ... با هم وارد بازار ایران شدن، در اوایل با استقبال گرمی مواجه نشدن، چرا؟!؟ جواب خیلی سادست، ماها از وقتی چشم باز کرده بودیم با طراحی قوطی کبریتی (پیکان (حالا به بعضی دوستان مدافع حقوق پیکان برنخوره صلوات) و امثالم بزرگ شده بودیم. برای همین ماشین های با خطوط نرم و واید و گوشه های گرد و ... اصلا جایی تو تفکرات ما نداشتن و تا چند سال به همون زانتیا با طراحی اویل 90 میلادی بسنده کردیم تا فیس های جدید رو بتونیم درک کنیم و اصلا روشون فکر کنیم. و این مسئله تو کل دنیا وجود داشت. همین قضیه دلیل نمیشد کمپانی های طراحی بیان چیزی رو طراحی کنن که ملت دوست داره. چیزی رو طراحی کردن که "مد روز" بود، "آیرودینامیک" بهتری داشت و خیلی برتری های دیگه... همین "تندر90" رو تا چند سال پیش هرکی یه چیزی میگفت، یکی میگفت تو فرانسه استفاده تراکتور داره، یکی گفت کارگریه و ... چون نمیتونستن با ظاهر منحصر به فردش کنار بیان. الان همین یکی ها نفری یدونه Logan تو حیات خونشون پارکه و همزمان سه کمپانی خودرو بزرگ ایران دارن این خودرو رو مونتاژ میکنن...

من گفته های دوستان رو قبول دارم. ولی همچنان نظرم اینه باید مد روز رو هم در نظر گرفت.
چون ماکروسافت یه منوی استارت تغییر داده، دلیل نمیشه که همه چی رو همینطور به طبع مشتری تغییر میده!
ویندوز 8 هم میدونم تقریبا شکست محسوب میشه، ولی خودش پله ای بود برای ساخت هر چه زیبا تر ویندوز 10...
بنده هم اوایل کار کردن با این ویندوز (10) برام سخت بود. ولی الان که یه مدت گذشته، میبینم که خیلی لذت بخش تر از 7 و غیره هست...
UX مادرزادی وجود نداره و خود به خود هم به وجود نمیاد...