سلام به دوستان عزیزم
منم اوایل برنامه نویسیم خیلی روی ظاهر برنامه کار می کردم و از خیلی چیزا غافل شدم . پیشنهاد من اینه (البته شخصیه)
ما برنامه نویسا یه چیزایی علاوه بر برنامه نویسی و مسائل تکنیکی باید یاد بگیریم

1- برند سازی (خیلی مهمه) یعنی اینکه برای برنامتون تبلیغ کنید و یک برند با نام بزرگ بسازید . واقعا نیاز نیست برنامتون بزرگ باشه (قصد بی ارزش کردن کار دوستان رو ندارم خدای ناکرده ولی مثالش هلو ببینید چقدر فروش کرده)
2- کاربر شما کمتر از یک سوم شما به جزئیات توجه می کنه اگه باورتون نمی شه از کاربراتون بپرسید پس زمینه نرافزارتون چه رنگه ؟ :)
3- به طراحی برنامتون یه نظم خاص بدین یعنی کاربر بدونه همیشه با کلیک روی این آیکن توی تمام برنامه یه عمل انجام می شه و از تو در تو کردن پنجره ها خودداری کنید
4- 80 در صد برنامه های محبوب در دنیا واقعا رنگ ولعاب خاصی نداره برای کاربر خیلی دلچسب تره که پنجره زود بازبشه تا اینکه زیبا باشه ! (مثال firefox و ایرانیش حسابداری نوسا و مال ایران با فروش خیلی زیاد ولی بدون رنگ و لعاب )
5- خودتونو جای کاربر بزارید ، سیستم سفارش داده که چی بشه ... ؟ چی میخواد ؟ واقعا می بینید که اصلا رنگ و ظاهر جزو خواسته هاش بوده ؟ ... باید به خواسته هاش برسیم . من که تا حالا از کاربری نشنیدم بگه فلان برنامه خیلی باحاله چون پنجره هاش قشنگه !
6- دسترسی همزمان به پنجره های مختلف
7- قیمت بالا بودن نرم افزار (نرم افزارهاتون رو مفت نفروشین این کار نه به نفع شما است و نه کسی به این خاطر از شما تشکر می کنه و نه دیگه کسی ازتون می خره !!! ضریب سختی کارتون ، تلاشی که کردین که تابه اینجا برسین و هزینه ای که کردین رو در نظر بگیرید)
8- با کاربراتون بشینید خودمونی حرف بزنید و نظرشون رو درباره برنامه های دیگه (نه برنامه خودتون) بپرسید خیلی چیزا دستگیرتون می شه .
9- اینو همیشه در ذهن داشته باشید که کاربر تمرکزش روی کار خودش و چیزی که رئیسش ازش خواسته ، هست نه برنامه شما ...!

ببخشید زیاده گویی کردم