نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
بر اساس احتمالات که نمیشه قضاوت کنی حداقل راهنماش رو بخون بعد بگو ناقصه!!!
ببینم شما یا متن های منو کامل و دقیق نمیخونی همینطور عجولانه قضاوت میکنی یا اینکه زیاد از این مسائل سرت نمیشه
من کجا کی گفتم ناقصه؟
متوجه نشدی! گفتم اینا یکسری الگوریتم دارن که سطح پایینه مثل آجر میمونه، باید این آجرها رو ترکیب کنی یه چیزی ازش بسازی.
البته هم نگفتم حتما crypto++ اینطوریه! گفتم اکثر یا حداقل خیلی کتابخانه ها اینطوریه. فقط هم نه در سی/سی++. مثلا شما در PHP یا پایتون و غیره، در کل زبانها نگاه کنی میبینی کتابخانه ها اکثرا یکسری الگوریتم های استاندارد سطح پایین رو دارن فقط، و چیز سطح بالاتر بخوای باید خودت اون الگوریتم ها رو ترکیب کنی و چیز کامل تر رو بسازی. زبان که فقط سی++ نیست همین چندتا کتابخانه نیست! کتابخانه خیلی هست، و مثلا دنبال AES بگردی توی همشون هست، ولی دنبال یه چیز کاملتر و سطح بالاتری بگردی فقط توی بعضی کتابخانه های خیلی مشهور و حرفه ای پیدا میشه، یا که خودت باید بلد باشی و از همون اجزای سطح پایین درست کنی، در بعضی موارد هم اصلا خودت باید کد بزنی الگوریتمهای مورد نیاز رو درست کنی که کار حرفه ای هست سواد و تخصص میخواد. من الان همین HKDF که استفاده کردم با اینکه الگوریتم ساده و مختصری هست ولی توی PHP در mcrypt نبود توی پایتون در pycrypto هم نبود. حالا شما یکسری کتابخانه های دیگر رو پیش میکشی، چه ربطی داره خب؟ اگر همهء کتابخانه های استاندارد همهء زبانها و محیطها اینقدر کامل بود که خوب بود، ولی نیست.