نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
البته من منظورم بیشتر در همین PHP بود و نصب و کانفیگ های پیشفرض و متداول.
توی PHP مثلا mcrypt هست، یا اون قدیم تر مثلا همون phpseclib که من در برنامم استفاده کردم.
سی++ خب کتابخانه های خیلی بیشتری داره توش چیزهای کامل تر هم پیدا میشه.
البته بازم میگم شما یه چیزی کامل پیدا کنی شرطه.
تمام این لینک ها که همینطور فقط میپرونی وسط چیزی رو همینطوری ثابت نمیکنن حرف من این نیست.
شما که ادعات میشه باید بدونی ما یکسری به اصطلاح cryptographic primitives داریم، که اینا یعنی همون مثلا الگوریتم AES، SHA و امثالهم، و مثلا مدهای مختلف هست مثلا OFP, CBC, ECB و مدهای جدیدتر مثل EAX و غیره. اینا همونطور که از اسمش پیداست، اجزای سازنده هستن، یعنی مثل آجر یا Lego حساب کن شما، اینکه اینها رو چطور با چه پارامترهایی با چه مدی کنار هم بچینی باهاش دقیقا چی بسازی است که خودش یک مسئلهء جداگانه و مهمی است و بیشتر کمبودها و اشتباهات توی این بخش پیش میاد طبیعتا. معمولا این کتابخانه ها مواردی که از قبل اینطور کنار هم چیده باشن آماده باشه و بی نقص، ندارن، بلکه همون primitive ها رو در اختیار قرار دادن و نهایت چندتا کد مثال دارن که اونا هم تاجاییکه دیدم ضعف و نقص زیاد دارن و بعضا حتی اشتباهاتی، و خوب توضیح ندادن، چون خیلی گسترده و پیچیده میشه حالا یا خودشون هم نمیدونستن اطلاعات کافی نداشتن یا بهرصورت زحمت ندادن و بهرحال گفتن منابع و بحث دیگری هست به ما مربوط نمیشه ما فقط ابزارهای پایه رو توی این کتابخانه گذاشتیم هرکس خودش هرجور میخواد و باید بلد باشه که استفاده کنه. البته جدیدترها شاید کتابخانه های سطح بالاتر هم در دسترس باشه خبر ندارم. راستی از crypto++ خودم قبلا در یک پروژهء Qt استفاده کرده بودم و تاجاییکه یادمه اینم فقط primitive ها رو داره.