نقل قول نوشته شده توسط negative60 مشاهده تاپیک
همونطور که عرض کردم اگر از امن بودن برنامه اطمینان داشتید هیچ دلیلی‌ بر مخفی‌ بودنش وجود نداشته نه اینکه چرا رایگان در اختیار دیگران قرار ندادید! هدف این دست از سایت‌ها و فرومها این هست که در مورد مسائل فنی‌ صحبت بشه نه قضاوت کردن دیگران البته گاهی ممکن هست در مورد مسائل حاشیه ایی هم صحبت بشه ولی‌ این درست نیست
از امن بودنش که مطمئنم.
البته مسلما به شرطی که دو سیستمی که با هم ارتباط برقرار میکنن امن باشن تحت کنترل خودمون باشه.
البته بعدا یادم افتاد یک دلیل دیگری که منتشرش نکردم بخاطر اینکه اگر منتشر کنم شناخته میشه و دیگه جایی بخوام مخفی نصب کنم سیستم ها رو مانیتور کنم کار یخورده مشکل میشه. ولی الان کسی از وجود چنین برنامه ای به چنین شکلی اطلاعی نداره کسی شکل و مشخصاتش رو نمیدونه، در نتیجه امکان استفادهء مخفی بیشتری هست و تنها شخصی اگر خیلی فنی و دقیق و گیر باشه و سیستم رو بررسی کنه شاید متوجه وجودش بشه. ولی فردا اگر پخش بشه تابلو میشه دیگه! ضمنا چه بسا ازش استفاده های منفی و جاسوسی بکنن و اونوقت ممکنه توی دیتابیس آنتی ویروس ها و نرم افزارهای امنیتی هم بعنوان یک بدافزار ثبت بشه که اونوقت بنظرم برای استفاده های عادی هم مشکل پیش میاد.

حالا شما که میگید برنامهء مهمی نیست و نمونش ریخته دیگه چرا اینقدر وسوسه میکنید که منتشرش کنم؟
شما برید از همونا که ریخته خب استفاده کنید. برنامه منم اصلا امن نیست به دردی نمیخوره