نمایش نتایج 1 تا 40 از 86

نام تاپیک: پروژه نظارت و کنترل از راه دور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: پروژه نظارت و کنترل از راه دور

نقل قول نوشته شده توسط SZsXsZS مشاهده تاپیک
    راستی یه الگوریتم رمزنگاری دیدم توی ویکیپدیا که فقط چند خطه
    https://en.wikipedia.org/wiki/Speck_%28cipher%29
    اینم کدش:
    #include <stdint.h>

#define ROR(x, r) ((x >> r) | (x << (64 - r)))
    #define ROL(x, r) ((x << r) | (x >> (64 - r)))
    #define R(x, y, k) (x = ROR(x, 8), x += y, x ^= k, y = ROL(y, 3), y ^= x)
    #define ROUNDS 32

void encrypt(uint64_t const pt[static 2],
    uint64_t ct[static 2],
    uint64_t const K[static 2])
    {
    uint64_t y = pt[0], x = pt[1], b = K[0], a = K[1];

R(x, y, b);
    for (int i = 0; i < ROUNDS - 1; i++) {
    R(a, b, i);
    R(x, y, b);
    }

ct[0] = y;
    ct[1] = x;
    }

موضوع اینه الگوریتم درست و حسابی هم هست ظاهرا، چون توسط متخصصان NSA طراحی شده.
    البته فکر نمیکنم امنیتش بتونه با AES برابری بکنه!
    خیلی‌ وقت بود دنبال یه الگوریتم سریع و با امنیت متوسط/خوب میگشتم احتمالا به درد من میخوره (بهتره برای موضوعاتی که به این تاپیک ربطی‌ نداره تو بخش خودش تاپیک ایجاد بشه)

البته الگوریتم با قدرت AES همین حالا هم وجود داره chacha20-poly1305 که چند ساله اجرایی شده و دنیا رمزنگاری الگوریتم جدیدی به حساب میاد در حال حاضر خیلی‌ از غولهای‌ اینترنتی مثل گوگل, فیسبوک, کلود فلار, ویزا کارت و... به این الگوریتم مهاجرت کردن به دلیل اینکه در کنار امنیت خوبش پرفورمنس خیلی‌ خوبی‌ هم داره تو رمزنگاری فقط امنیت مهم نیست چیزی که به اندازه امنیت مهم هست سرعت پردازش هست که می‌تونه هزینه‌های سرور‌های بزرگ رو به مقدار قابل توجی کاهش بده و همچنین تو کامپیوترهای جیبی‌ هم باعث می‌شه انرژی کمتری صرف پردازش بشه که باعث صرفه جویی در مصرف باطری می‌شه

این نتایج بنچمارک الگوریتمهای مختلف رو کامپیوتر منه:
    type            	16 bytes     64 bytes     256 bytes    1024 bytes   8192 bytes   16384 bytes
    chacha20-poly1305 81109.32k 145302.35k 246685.76k 258933.31k 263730.33k 264456.20k
    chacha20 115274.44k 198422.90k 390654.99k 405981.39k 410297.62k 411064.72k
    aes-128-cbc 69128.70k 78088.70k 81174.07k 81249.24k 79965.24k 80604.32k
    aes-256-cbc 51901.55k 55649.78k 57602.00k 57891.29k 57943.07k 58040.60k
    aes-128-gcm 36732.21k 43238.44k 96182.36k 103388.09k 104936.15k 104886.04k
    aes-256-gcm 28769.41k 33372.52k 80532.20k 87074.71k 88707.66k 88794.52k
    aes-128-ctr 46843.66k 54598.40k 172586.67k 194556.28k 201581.48k 202342.40k
    aes-128-ofb 65602.52k 74269.11k 76572.21k 77349.14k 77355.48k 77549.08k
    des-cbc 31732.41k 35228.92k 36133.79k 36337.52k 36516.88k 36360.30k
    camellia-128-cbc 46407.84k 72056.02k 83611.60k 86968.04k 88196.77k 87988.77k
    bf-cbc 55239.62k 63547.59k 66546.55k 67155.03k 67229.94k 67202.55k

با اینکه chacha20 به صورت پیشفرض از کلید ۲۵۶ بیتی استفاده می‌کنه اما از تمام مدهای جدید و قدیمی‌ AES-128 و الگوریتم‌های دیگه هم سریعتره البته الگوریتم poly1305 که برای اصالت سنجی در این رمزنگاری استفاده شده خودش از AES استفاده می‌کنه.

در این PDF حرفهای جالبی زده: http://www.bsdcan.org/2010/schedule/..._crypto1hr.pdf
    البته بیشترش اطلاعات عمومی هست که قبلا میدونستم، ولی بعضیاش جالب تره. مثلا گفته از Poly1305 استفاده نکنید؛ علتش اشاره کرده ظاهرا بخاطر حساسیت و مشکل بودن پیاده سازیش هست:
    AVOID: Poly1305
    If your name is Daniel Bernstein, go ahead and use this Otherwise, you’re never going to produce a secure and correct implementation

همچنین توصیه کرده:
    DON’T: Use modes which provide both encryption and authentication
    یعنی از مدهایی مثل EAX و GCM استفاده نکنیم!
    البته بنده هم در جریان بحث ها اشاره کرده بودم که جایی خوندم که از بعضی لحاظ این مدها رو مقداری ضعیف تر از روشهای قدیمی تر کلاسیک مثل AES+HMAC میدونست.
    کلا یه الگوریتم جدید که میاد نباید فکر کرد لزوما از همه جهت بهتر و امن تره. بعضی وقتا ضعف هایی دارن. پس باید مطالعه و تحقیق کرد و زیاد عجله نکرد. الگوریتم ها و مدهای قدیمی جا افتاده مثل AES و CBC و HMAC ضریب اطمینان خوبی دارن، چون در طول سالها امتحان خودشون رو پس دادن، حسابی تحلیل شدن، ولی الگوریتم های جدید هنوز خیلی نمیشه مطمئن بود و ممکنه بعدا کسی درشون ضعفی پیدا کنه.

ضمنا نویسندهء این مقاله Colin Percival رو میشناسم، مخترع الگوریتم scrypt هستن (کم کسی نیست )

کاربر دائمی آواتار golbafan
    محل زندگی
    در قلب دوستان

If your name is Daniel Bernstein, go ahead and use this Otherwise, you’re never going to produce a secure and correct implementation
    فکر کنم قصدش کل کل با Daniel Bernstein بوده.

نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    فکر کنم قصدش کل کل با Daniel Bernstein بوده.
    اینجا پرسیدم: http://crypto.stackexchange.com/ques...rcival-correct

در این PDF حرفهای جالبی زده: http://www.bsdcan.org/2010/schedule/..._crypto1hr.pdf
    البته بیشترش اطلاعات عمومی هست که قبلا میدونستم، ولی بعضیاش جالب تره. مثلا گفته از Poly1305 استفاده نکنید؛ علتش اشاره کرده ظاهرا بخاطر حساسیت و مشکل بودن پیاده سازیش هست:
    AVOID: Poly1305

کلا یه الگوریتم جدید که میاد نباید فکر کرد لزوما از همه جهت بهتر و امن تره. بعضی وقتا ضعف هایی دارن. پس باید مطالعه و تحقیق کرد و زیاد عجله نکرد. الگوریتم ها و مدهای قدیمی جا افتاده مثل AES و CBC و HMAC ضریب اطمینان خوبی دارن، چون در طول سالها امتحان خودشون رو پس دادن، حسابی تحلیل شدن، ولی الگوریتم های جدید هنوز خیلی نمیشه مطمئن بود و ممکنه بعدا کسی درشون ضعفی پیدا کنه.

ضمنا نویسندهء این مقاله Colin Percival رو میشناسم، مخترع الگوریتم scrypt هستن (کم کسی نیست )
    خوشبختانه ما قرار نیست خودمون این الگوریتم‌ها رو پیاده سازی کنیم و کتاب خونه‌های معتبری هستند که این کارها رو قبلان انجام داده اند
    بله این الگوریتم فکر کنم تقریبا ۲ ساله که اجرایی شده و چند ماهه‌ به OpenSSL اضافه شده هدفش این بوده یک پشتیبان برای AES باشه نه جایگزین و هنوز باید تست بشه, ولی‌ از اونجایی که شرکت‌های بزرگی دارن ازش استفاده می‌کنن این نشون میده توی تست های اونها نمره قبولی رو گرفته و می‌تونیم ازش استفاده کنیم

سلام
    همونطور که میدونید الگوریتم chacha20 از نوع stream cipher هست و هیچ وقت نباید با الگوریتمهای بلوکی مقایسه بشه (چه از نظر امنیت و چه سرعت). درستش اینه که شما این الگوریتم رو مثلا با RC4 مقایسه میکردید.
    اصولا از نظر تئوری و همچنین کاربرد، الگوریتم های مبتنی بر استریم سرعت خیلی بالاتری نسبت به الگوریتم های مبتنی بر بلوک دیتا دارند! ولی هرچیزی رو بهر کاری ساختند...
    معمولا وقتی از الگوریتم های استریم استفاده میکنیم هدف اینه که یک دیتای رمز نشده رو ارسال کنیم و در حین ارسال کار رمزنگاری با سرعت انجام بشه یا مثلا دوربین های کنترل تردد شهری وقتی میخوان داده هاشون رو آنلاین ارسال کنند...
    ولی در الگوریتم های رمزنگاری بلوک دیتا، کل فایل رو رمز میکنیم و سپس ارسال (یا ذخیره) میکنیم...
    اهمیتی نداره نوعش چی‌ باشه! مهم نتیجه هست این الگوریتم استاندارد شده تا توی SSL/TSL استفاده بشه همانطور که گفت شد گوگل و سایرین دارن از این الگوریتم استفاده می‌کنن و امنیتش کمتر از AES گفته نشده
    اینکه فکر می‌کنید که مقایسه AES و chacha20-poly1305 یا استفاده از chacha20-poly1305 اشتباه هست میتونید با مدیران شبکه و امنیت گوگل و... مکاتبه کنید که نباید تو ارتباطات SSL/TSL از این الگوریتم استفاده کنند یا میتونید بیرد تو بلاگ کلود فلار اعتراض کنید که چرا AES رو با chacha20 مقایسه کرده

محل زندگی
    در قلب دوستان

نقل قول نوشته شده توسط negative60 مشاهده تاپیک
    اینکه فکر می‌کنید که مقایسه AES و chacha20-poly1305 یا استفاده از chacha20-poly1305 اشتباه هست میتونید با مدیران شبکه و امنیت گوگل و... مکاتبه کنید که نباید تو ارتباطات SSL/TSL از این الگوریتم استفاده کنند یا میتونید بیرد تو بلاگ کلود فلار اعتراض کنید که چرا AES رو با chacha20 مقایسه کرده
    سلام
    فکر نمیکم... مطمئن هستم!

اولا بنده کجای صحبتم گفتم استفاده از chacha20-poly1305 اشتباه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا مغلطه میکنی داداش؟

بله، این مقایسه اشتباهه. دقیقا مثل این میمونه که میخ رو با پیچ مقایسه کنید... و بگید فلان میخ بهتر یا بدتر از فلان نوع پیچ هست!!!
    شما دقیق تر مطالعه کنید متوجه میشید که گوگل RC4 رو با chacha20 جایگزین کرده و این ربطی به AES و استفاده گوگل نداره. قبلا هم گفتم هرچیزی رو بهر کاری ساختند
    در ارتباطاتی که سابقا از RC4 استفاده میکرده اومده بجاش داره از chacha20 استفاده میکنه چون امنیت بهتری نسبت به RC4 داره
    در این صفحه https://en.wikipedia.org/wiki/Salsa20 قسمت ChaCha20 adoption رو مطالعه کنید

در مورد blog.cloudflare.com:
    لطفا دلیل علمی بیارین و از نظر الگوریتم و تئوری حرفتون رو اثبات کنید. اینکه فلان وبلاگ غیر تخصصی چی گفته و شما چی برداشت کردید دلیل نمیشه...
    من این وبلاگ رو دیدم و تنها مقایسه هایی که درش بود مربوط به سرعت و مقدار بار سخت افزاری بود و ربطی به کاربرد و امنیت نداشت

حرف نهایی:
    من هم AES رو با CHACHA مقایسه نکرده و نمیکنم. چون هرکدوم برای جای خاص خودش کاربرد داره و هر دو در جای خودش فعلا در دنیا خیلی خوب هستند. اما خوبه بدونید در تئوری و البته عملا chahcha20 سرعت بالاتری داره. علتش استفاده از ARX هست که با cpu سازگارتره. میتونید add-rotate-xor رو مطالعه کنید
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : یک شنبه 01 اسفند 1395 در 10:06 صبح

اولا بنده کجای صحبتم گفتم استفاده از chacha20-poly1305 اشتباه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا مغلطه میکنی داداش؟
    الگوریتم های مبتنی بر استریم سرعت خیلی بالاتری نسبت به الگوریتم های مبتنی بر بلوک دیتا دارند! ولی هرچیزی رو بهر کاری ساختند...
    تنها برداشتی که از این جمله می‌تونم کنم اینه که این الگوریتم مناسب این کار نیست

بله، این مقایسه اشتباهه. دقیقا مثل این میمونه که میخ رو با پیچ مقایسه کنید... و بگید فلان میخ بهتر یا بدتر از فلان نوع پیچ هست!!!
    مشکل تفکر شما دقیقا اینجا مشخص می‌شه تمام این الگوریتم‌ها و تکنیک‌ها فقط ابزاری در دست برنامه نویس هستند تا یک ایده رو عملی‌ کنند عرض کردم نتیجه کار مهم هست حالا هیچ اهمیتی نداره تو یه ارتباط از چه نوع الگوریتمی استفاده شده باشه
    شما نمیتونید از یه نجار که یک اثر/محصول فوق‌العاده‌ خلق کرده ایراد بگیرید قبول نیست از پیچ بجای میخ استفاده کردی!

شما دقیق تر مطالعه کنید متوجه میشید که گوگل RC4 رو با chacha20 جایگزین کرده و این ربطی به AES و استفاده گوگل نداره. قبلا هم گفتم هرچیزی رو بهر کاری ساختند
    در ارتباطاتی که سابقا از RC4 استفاده میکرده اومده بجاش داره از chacha20 استفاده میکنه چون امنیت بهتری نسبت به RC4 داره
    در این صفحه https://en.wikipedia.org/wiki/Salsa20 قسمت ChaCha20 adoption رو مطالعه کنید
    کی‌ چنین چیزی گفتم؟ خیلی‌ خوشحال میشم اگر جمله ایی که گفتم گوگل chacha20-poly1305 رو جایگزین AES کرده رو نشونم بدید! عرض کردم گوگل و سایرین به این الگوریتم مهاجرت کردن. این نشون دهند اینه امنیتش به اندازه AES هست چون از AES و الگوریتم‌های موجود دیگه هم می‌تونن توی ارتباطات TSL استفاده کنن ولی‌ به دلایل خودشون این کار رو نکردن همانطور که بعضی‌ از سایتها از AES-GCM تو TSL استفاده می‌کنن یا یه سایت مثل whatsapp از هر دو استفاده می‌کنه این یک گزینه انتخابیه و هیچ اجباری یا محدودیتی در کار نیست

در مورد blog.cloudflare.com:
    لطفا دلیل علمی بیارین و از نظر الگوریتم و تئوری حرفتون رو اثبات کنید. اینکه فلان وبلاگ غیر تخصصی چی گفته و شما چی برداشت کردید دلیل نمیشه...
    من این وبلاگ رو دیدم و تنها مقایسه هایی که درش بود مربوط به سرعت و مقدار بار سخت افزاری بود و ربطی به کاربرد و امنیت نداشت

حرف نهایی:
    من هم AES رو با CHACHA مقایسه نکرده و نمیکنم. چون هرکدوم برای جای خاص خودش کاربرد داره و هر دو در جای خودش فعلا در دنیا خیلی خوب هستند. اما خوبه بدونید در تئوری و البته عملا chahcha20 سرعت بالاتری داره. علتش استفاده از ARX هست که با cpu سازگارتره. میتونید
    add-rotate-xor
    رو مطالعه کنید
    چی‌ رو باید ثابت کنم؟؟ اگر فکر می‌کنید امنیت chacha20 مشکل داره یا ضعیف هست این رو شما باید به اثبات برسونید نه من
    الگوریتم chacha20 از نوع stream cipher هست و هیچ وقت نباید با الگوریتمهای بلوکی مقایسه بشه (چه از نظر امنیت و چه سرعت).
    اینکه کلود فلار رو غیر تخصصی می‌دونید به کنار با کوچیک شمردن دیگران کسی‌ بزرگ نمی‌شه تو بلاگ کلودفلار AES-GCM از لحاظ پرفورمنس با chacha20-poly1305 مقایسه کرده و هیچ اشکالی‌ در این قضیه نمی‌بینم

محل زندگی
    در قلب دوستان

نقل قول نوشته شده توسط negative60 مشاهده تاپیک
    البته الگوریتم با قدرت AES همین حالا هم وجود داره chacha20-poly1305 که چند ساله اجرایی شده و دنیا رمزنگاری الگوریتم جدیدی به حساب میاد در حال حاضر خیلی‌ از غولهای‌ اینترنتی مثل گوگل, فیسبوک, کلود فلار, ویزا کارت و... به این الگوریتم مهاجرت کردن به دلیل اینکه در کنار امنیت خوبش پرفورمنس خیلی‌ خوبی‌ هم داره تو رمزنگاری فقط امنیت مهم نیست چیزی که به اندازه امنیت مهم هست سرعت پردازش هست که می‌تونه هزینه‌های سرور‌های بزرگ رو به مقدار قابل توجی کاهش بده و همچنین تو کامپیوترهای جیبی‌ هم باعث می‌شه انرژی کمتری صرف پردازش بشه که باعث صرفه جویی در مصرف باطری می‌شه
    با اینکه chacha20 به صورت پیشفرض از کلید ۲۵۶ بیتی استفاده می‌کنه اما از تمام مدهای جدید و قدیمی‌ AES-128 و الگوریتم‌های دیگه هم سریعتره البته الگوریتم poly1305 که برای اصالت سنجی در این رمزنگاری استفاده شده خودش از AES استفاده می‌کنه.
    سلام
    همونطور که میدونید الگوریتم chacha20 از نوع stream cipher هست و هیچ وقت نباید با الگوریتمهای بلوکی مقایسه بشه (چه از نظر امنیت و چه سرعت). درستش اینه که شما این الگوریتم رو مثلا با RC4 مقایسه میکردید.
    اصولا از نظر تئوری و همچنین کاربرد، الگوریتم های مبتنی بر استریم سرعت خیلی بالاتری نسبت به الگوریتم های مبتنی بر بلوک دیتا دارند! ولی هرچیزی رو بهر کاری ساختند...
    معمولا وقتی از الگوریتم های استریم استفاده میکنیم هدف اینه که یک دیتای رمز نشده رو ارسال کنیم و در حین ارسال کار رمزنگاری با سرعت انجام بشه یا مثلا دوربین های کنترل تردد شهری وقتی میخوان داده هاشون رو آنلاین ارسال کنند...
    ولی در الگوریتم های رمزنگاری بلوک دیتا، کل فایل رو رمز میکنیم و سپس ارسال (یا ذخیره) میکنیم...

تاپیک های مشابه

1. نرم افزار کنترل از راه دور نودهای شبکه ماتریکس Matrix Remote Control
    نوشته شده توسط net@rt در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1390, 13:17 عصر
  2. سوال: كنترل از راه دور باتن هاي ماشين حساب كامپيوتر
    نوشته شده توسط meisam.jafarian در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 14:01 عصر
  3. کنترل از راه دور کامپیوتر(Remote Desktop)
    نوشته شده توسط fereshteh_b در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1387, 15:12 عصر
  4. نرم افزار کنترل از راه دور
    نوشته شده توسط omid777 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 تیر 1386, 18:57 عصر
  5. کنترل از راه دور سرور 2000
    نوشته شده توسط سهراب رسولی در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 08 فروردین 1384, 13:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار