نقل قول نوشته شده توسط electera مشاهده تاپیک
آقای رحمتی پور تاپیک شما رو دیدم، خیلی آزار دهنده ست و راستش خیلی ناراحت شدم، خیلی بده که کلی بیایی زحمت بکشی و بعدش اینطوری بشه درسته به خیر گذشت ولی نبود راحل درست رو چیکار کنیم؟! میخواستم همونجا جواب بدم که ظاهراً قفل شده.
جالبه مشکلمون یکیه و سوالات شما دقیقاً سوال منم هست.
بعداز چندین سال و تست انواع زبانها و محیطها مثل اکشن اسکریپت، لب ویو، QT، جاوا، وب و PHP اومدم سی شارپ که برای کار من فوق العاده ست و عالی میتونم با سخت افزار رو کنترل کنم و بعد 15 روز زبانشو درک کردن و 10 روز نوشتن برنامه متوسط حالا اومدم برنامه تحویل بدم، یک ماهه درگیر این مشکلاتم!
واقعاً خیلی بده که بجای اینکه درگیر کیفیت کار، پیاده سازی ایده و... باشیم، باید درگیر امینت سورس و... باشیم چیزی که خودش یک تخصصه و ای کاش جایی بود که با یک هزینه معقول، راحل یا مشاوره مناسب میداد.
مشکلم الان نیست، مشکلم اون جاست که باید یک برنامه خاص چندین سال توسعه پیدا کنه تا به نقطه مطلوب برسه و احساس میکنم آخرش چف و بستی نداره!

1- دوستان من تخصصم الکترونیکه اگر بشه حداقل بخشی از سورس برنامه رو که قراره قفل کد شده از دانگل رو بررسی کنه را درست مبهم سازی کرد، میتونم هزاران کد فعال سازی را بصورت AES برای چند سال در داخل میکرو یا ARM قرار بدم که طی شرایط خاصی بیاد لایسنس را بررسی و بعداز چند روز برنامه را فعال یا غیر فعال کنه و حتی درصورت عدم اتصال به USB زمان رو نگه داره و طرف با لاگ گرفتن، بررسی رم و ... درصورت لو رفتن کد، هفته بعدش از کار بیافته. برای اون تیکه از سورس سی شارپ که قراره شرط هارو بررسی کنه، راحل یا ایده ای هست؟
2- دوستان نظرشون در مورد Themida چیه؟
3- اوضاع امنیت سورس در جاوا اسکریپت (با فریم ورک electron) برای برنامه نویسی سمت دسکتاپ یا سرور به بدی NET. هست یا راحل داره؟
به نظر بنده باید شرایط فراهم کرد که اتصال به اینترنت حتما بررسی بشه ، مثلا تحت وب شدن برنامه گزینه خوبیه . یا دیتابس از نت خوانده بشه