نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: جلوگیری از لو رفتن سورس نرم افزار و حفاظت در برابر کپی غیرمجاز و کرک (بالاترین درجه امنیتی دات نت)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    محل زندگی
    ---

نقل قول: جلوگیری از لو رفتن سورس نرم افزار و حفاظت در برابر کپی غیرمجاز و کرک (بالاترین درجه امنیتی

نقل قول نوشته شده توسط electera مشاهده تاپیک
    آقای رحمتی پور تاپیک شما رو دیدم، خیلی آزار دهنده ست و راستش خیلی ناراحت شدم، خیلی بده که کلی بیایی زحمت بکشی و بعدش اینطوری بشه درسته به خیر گذشت ولی نبود راحل درست رو چیکار کنیم؟! میخواستم همونجا جواب بدم که ظاهراً قفل شده.
    جالبه مشکلمون یکیه و سوالات شما دقیقاً سوال منم هست.
    بعداز چندین سال و تست انواع زبانها و محیطها مثل اکشن اسکریپت، لب ویو، QT، جاوا، وب و PHP اومدم سی شارپ که برای کار من فوق العاده ست و عالی میتونم با سخت افزار رو کنترل کنم و بعد 15 روز زبانشو درک کردن و 10 روز نوشتن برنامه متوسط حالا اومدم برنامه تحویل بدم، یک ماهه درگیر این مشکلاتم!
    واقعاً خیلی بده که بجای اینکه درگیر کیفیت کار، پیاده سازی ایده و... باشیم، باید درگیر امینت سورس و... باشیم چیزی که خودش یک تخصصه و ای کاش جایی بود که با یک هزینه معقول، راحل یا مشاوره مناسب میداد.
    مشکلم الان نیست، مشکلم اون جاست که باید یک برنامه خاص چندین سال توسعه پیدا کنه تا به نقطه مطلوب برسه و احساس میکنم آخرش چف و بستی نداره!

سلام بله متاسفانه این وضعیت وجود داره. چند سال قبل هم یکی تماس گرفته بود و میگفت که میتونه هر نرم افزاری رو کرک کنه و میگفت که نرم افزار هر شرکت بزرگی رو که میخوام انتخاب کنم و با تیم ویوور وصل بشم به سیستمش و نگاه کنم تا اون در عرض چند دقیقه قفلش رو بشکنه. البته این بنده خدا هدفش شکستن قفل نرم افزار ها نبود و فقط میخواست قفل نرم افزاری که داشت رو بفروشه .

البته من خودم جدیدا تغییر رویکرد دادم و دارم نرم افزارهای تحت وب کار میکنم .

نرم افزارهای دسکتاپ (مخصوصا اگه نرم افزار عمومی و تعدا مشتریها زیاد باشه) خیلی دردسر دارن و به تعداد مشتریها نرم افزار نصب میشه و نیاز به پشتیبانی داره و هر روز یکی شون مشکل داره. یه بار ویندوزشون ویروسی شده یه بار اس کیو ال اجرا نمیشه و ... . به مشتریها هم بگی هزینه پشتیبانی سالیانه بدن انگار به اول و آخرشون فحش دادی . ولی تحت وب یه سرور هست که دست خودته و مدیریت و نگهداری اون خیلی خیلی راحت تره. هر تغییری هم بخواهی روی نرم افزار بدی یک جا هست و خودت انجام میدی.
    دریافت هزینه علی الخصوص هزینه سالیانه هم خیلی راحته و روی مشتریها کنترل کاملی داری و نمیتونن سرت کلاه بزارن

برنامه نویس اولیه همین سایت علی بابا (alibaba.ir) یکی از مشتریهامون مشتریش بوده میگفت که اول نرم افزار دسکتاپ تولید میکرده و اینها ازش نرم افزار گرفته بودند بعدش پشتیبانی اینها رو قطع کرده بود و رفته بود سراغ وب . الآن یکی از شرکتهای خیلی بزرگ هستند

البته تحت وب هم مسائل و مشکلات خودش رو داره علی الخصوص برقراری امنیت که دنیایی داره.

ببینیم اینجا چی به سرمون میاد. خدا رو چه دیدید شاید چند سال دیگه ما هم سری توی سرها درآوردیم
    آخرین ویرایش به وسیله rahmatipoor : پنج شنبه 22 آذر 1397 در 13:50 عصر

تاپیک های مشابه

1. تغییر سورس نرم افزار های تحت لینوکس برای استفاده در ویندوز
    نوشته شده توسط Hanibal در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 15:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •