نقل قول نوشته شده توسط __H2__
دست شما درد نکنه! لطف کردید! یکی از کلمات کلیدی اصلی VB برای پیاده سازی های OOP به همین راحتی کشک شد!!!!!!!!!
کشک کشک هم نیست :)
از شوخی گذشته، استفاده از این کلمه در سی# کاربرد زیادی نداره ( حداقل برای من ) و استفاده نکردن از اون باعث میشه که در یک چهارچوب خاص، کد نویسی کنیم. صد البته یک مزیت برای بیسیک.نت حساب میشه ولی حداقل من (!) ضرورتی در استفاده از اون در سی# ندیدم با اینکه استفاده از اون، کد نویسی رو راحت تر میکنه.

نقل قول نوشته شده توسط __H2__
من همچنان امیدوار به راه حلی در #C هستم، چون قبول فقدان آن در #C برایم کمی سخت است.
من هم دنبال این گشتم که چطور اون رو در سی# استفاده کنم، تا جائی که به نتیجه رسیدم باید یک جوری از Attribute زیر برای متد استفاده کرد که البته نتیجه ای هم نگرفتم و واقعا نمیدونم چی به چیه ! ( خوردم به بم بست !!! )

[System.Runtime.CompilerServices.MethodImpl(System. Runtime.CompilerServices.MethodImplOptions.Interna lCall)]

نتیجه اش جالب بود! کد اول که با #C بود و خیلی هم کم بود و با قابلیت Iterators صورت گرفته بود با وجود کوچکی ظاهری شامل حدود 98 خط کد IL بود و کد دوم که بدون قابلیت Iterators و به صورت عادی و با قوانین معمولی OOP در VB.Net بود و به ظاهر بیشتر هم بود شامل حدود 45 خط کد IL بود !!!!!!
iterators امکانات بیشتری به نسبت کلاسی داره که بهش اشاره کردید...

راستی، یک مورد !!
در بیسیک.نت، در داخل یک حلقه، نمیشه در اواسط کار، اجرای حلقه رو به ابتدای حلقه برد! درسته؟ ( همون کاری که کلمه continue در سی# میکنه )