هر چند که همه موارد به این تاپیک مربوط نیست و بهتر بود در بخش خودش و با عنوان مثلا گفتگو مطرح می شد، اما:
1و 3- این کار همیشه انجام می شود،در هر حال همیشه پست این افراد را گزارش کنید و دلیل آن را بنویسید تا بررسی شود.
4- در مورد تمرینات دانشجویی در تمامی تالار های تخصصی دنیا قوانین به همین شکل است که در این سایت است. و به شدت با آن برخورد می شود، هرگاه روزی در سایر تالار تخصصی دنیا فعالیت کردید متوجه موضوع خواهید شد:
برای مثال لینک قانون سایت codeguru
- Generally, members of this forum will be reluctant to do your homework for you. Here are some reasons ...
- The bottom line: Feel free to ask homework questions here, but only if you have already put some significant effort into solving it yourself and are stuck on specific details. Don't expect to lean back and have others do the work for you ...
تالار گفتگو مکانی برای رفع مشکلاتی هست که به راحتی در کتاب ها یا مراجع دیگر پیدا نمی شود و نیازمند استفاده از تجربیات دیگران است.(متاسفانه این فرهنگ در این بخش جا نیافتاده است)
پس پرسیدن سوالات بسیار ساده برنامه نویسی جایی در این سایت و سایر سایت های تخصصی برنامه نویسی ندارد چرا که با خواندن و تهیه کتاب می توان به آن ها رسید.
ما باید یاد بگیریم که سوالات ساده را خودمان با مطالعه و خلاقیت خودمان حل کنیم، وقتی وارد مباحث پیشرفته تر شدیم (و البته تاجای ممکن کاربردی) از تالار های گفتگو استفاده کنیم.
همین موضوع از دلایل ضعیف شدن بخش و ایجاد دید منفی کاربران نسبت به این زبان است.
5- موضوع پیچیده ای نیست، شما می توانید یک تاپیک با عنوان مناسب برای مثال ها، تکنیک ها، و ... ایجاد کنید و این کار را آغاز کنید، من هم هر وقت دیدم تاپیک ارزشمند شده است آن را به اعلان تبدیل می کنم.
6- برای درخواست توضیحات کلی که ربطی به زبان ++C/C ندارند باید از بخش الگوریتم ها و ساختمان داده استفاده کرد و مطرح کردن آن ها در بخش C خلاف است. (مگر اینکه در ادامه مبحث خاصی توضیح خواسته شده باشد و کل سوال فقط توضیح الگوریتم نباشد مثلا الگوریتم 8 وزير یا اینکه چطور لیست پیوندی بسازم نباشد...)
7- این مورد به هیچ عنوان پذیرفته نمی شود، خوشبختانه برای یادگیری ++C/C در سطح کنسولی تا دلتان بخواهد کتاب فارسی وجود دارد، من در آغاز کارم از 4 کتاب فارسی (جمعا 2 هزار صفحه)، صدها مقاله و MSDN استفاده کردم. سپس مشکلات پیشرفته را از کتاب های زبان اصلی مطالعه کردم. هزینه خرید چند کتاب فارسی حتی با هزینه خرید یک نسخه کتاب زبان اصلی قابل مقایسه نیست، پس از این موقعیت استفاده کنید.نبود يك مرجع مناسب براي فراگيري اين زبان
اما اگر بحث بر سر مسائل پیشرفته تر مانند کتابخانه STL یا کلا API ها، MFC یا سایر تولکیت های GUI هست آنوقت می توان گفت مراجع کامل کم هست. به حق هر وقت وارد این مباحث شدید می توانید بگویید مرجع کم است یا سوالات پیشرفته است.
موفق باشید