در مورد دات نت در دنیای وب قبول دارم که برای کار تجاری سریع و کوچیک خیلی کاربرد داره، اما برای کارهای تجاری بزرگ اصلا نباید فکرش رو کرد که از دات نت استفاده کرد، اگر کمی دقت کنید تمامی ادارات و سازمانها دولتی و کلا بزرگ که از سیستم های paperless تحت وب استفاده میکنند، و با دات نت انجام شده ناراضی هستند و با مشکلات زیادی مواجه شده اند، و شرکت های توسعه دهنده دارند به سمت دیگر زبان ها وب میروند.

بی خودی بحث این سایتها رو وسط نکشید، شما به سایتهای: Microsoft, Intel, DELL رفتید؟
همه ما به این سایتها رفتیم، اما این دلیل بر چیزی نمیشه، این شرکت ها همشون آمریکایی هستند. باید اول محصولات هم استفاده کنند، درواقع از صنعت هم پشتیبانی انجام بدن،

خارج از بحث نیست ، چند روز پیش یکی از دوستان دات نت کارم پیش من اومد و یک سری کامپوننت (کرک شده) اورد تا بهم نشون بده، من که شخصا وقتی دیدم دیونش شدم، واقعا ترکونده بود، بعد دیدم این دوستم خیلی داره مینازه به دات نت، گفتم، خوب بیا یک پروژه کوچیک انجام بده و آپلود کنیم، ببینیم تو کار چی جواب میده، این کار رو انجام دادیم،
وقتی رو سرور رفت، حال دوستم شدید گرفته شد، سرعت بسیار پائین، فشاری که به وی پی اس میاورد و ......

بعد گفتم خوب بیا یکی از کامپوننت ها رو سفارشی کنیم، و یک تابع جاوا اضافه کنیم، اضافه کردیم اما تا دلت بخواد یک تابع کوچیک با توابع جاوا اسکریپت های اون کامپوننت باهم کانفیلیت داشتن،

بهش برگشتم گفتم این بزرگ ترین مشکل دات نت هست، که شما دات نت کارها نمی دونید که بعد از run کردن پروژتون چه کدهایی تولید میشه، و روال به چه صورتی هست، شما مصرف کننده هستید، اگر بخوای تغییر ایجاد کنید یا باید خدا باشید، یا بیخیال بشید،

اما در اوپن سورس این موارد خیلی کم هست، یا مجبور میشید اونچه را که میخواهید خودتون تولید کنید، یا از کدهای آماده استفاده میکنید، چون اوپن سورس هست این نشد یکی دیگه.