فعلا ناچارم این حرفم رو پس بگیرم... و دوباره همینو بگم
دقیقا برعکس گفتید! من شنیده بودم که Asp.net رو برای کارهای بزرگ پیشنهاد کردن ولی php رو خیر!
به نظرتون حرف بالایی که هم من زدم و هم شما درسته؟
این حرف شما با اون داستانی که تعریف کردید ( همون پیاد سازی یک پروژه کوچیک با دوست دات نت کارتون(!) ) نقض داره!!! اگر اونطور که در بالا گفته بودید، پس باید حتما asp.net نتیجه ی بهتری دربر می داشت!
اینکه چرا شرکتها ناراضی هستن، بر می گرده به برنامه نویس پروژه! ( بخاطر مسائل مالی و ... نمی خوان بهترین برنامه نویس رو انتخاب کنن. )
تا حالا چند بار اینو شنیدید: فرقی نمی کنه با چه زبانی کار کنید، مهمترین عامل برنامه نویس یا توسعه دهنده هست.
من به اینکه، هموطنی هم هستن کار ندارم! منظور من این بود که آیا این سایتها کُند هستند؟ آیا این سایتها کوچیک هستند؟ آیا این سایتها...
من بهتون قول می دم، اگر همون پروژه رو یک فرد برجسته تری پیاده سازی می کرد ( همچون جناب مهندس بهروز راد ) هیچوقت این نتیجه بدست نمی یومد!
اگر اینطور بود من حاضر بودم، تمامی دستمزد یک پروژه رو تمام و کمال خدمتتون تقدیم کنم!
متاسفانه اکثر php کارها فکر می کنند که ASP.NET تمامی قدرتش در User Control هاش هست، درصورتی که ASP.Net یه چیزی ورای اون User Control هاست که شما فکرش رو می کنید!
خودتون اشاره کردید! کرک شده! حالا بنده نمی دونم چرا اینها با هم ناسزگار بودن ولی شرکتها ی اینکاره تا حد ممکن کدها رو Obfuscate می کنن، تا غیر قابل دیده شدن کدها بشن و ممکنه همین امر باعث اینکار شده.
خبر ندارید دوست عزیز!
توی Asp.Net شما می تونید تمامی درخواستهایی که به سرور فرستاده می شه رو ببنید و کنترل کنید!
یک چیز دیگه!
یک دوست عزیز بود، و الان هم هر چند وقت یکبار به مجید آنلاین سر می زنه ( نام کاربری my friend - مسعود ) یک php کار تمام عیار، که اگر شما جون به جونش کنید بازم می گه PHP!!!!!
دقیق یادمه که اینو می گفت: همه ما دم از Open Source بودن PHP می زنیم ولی آیا شده تا به حال خودمون ازش استفاده کنیم؟
دقیقا حرف حساب رو زد! PHP اپن سورس هست ولی زیاد به حال مخصوصا ما ایرانیها فرقی نمی کنه! چون افراد کمی بصورت کامل با C آشنایی دارن.
کاملا مشخصه تا یه سطحی(!)
فقط 20 درصد حرفاتون علمی بود!
با این حرفی که زدید به من ثابت شد، که شما درک کمی از Asp.Net دارید! ( البته ببخشید قصد توهین ندارم. )
ببخشید سرتون رو بدرد آوردم، آخرین پستم بود! ( زیاد به این حرفم توجه نکنید)