سلام به همه.
هر چند که من با حرفهای Amin eHelp عمیقا و سرسختانه موافقم، و قویا میگم عزیزایی که اینطور متعصبانه از php دفاع میکنن و asp.net رو انکار، واقعا هنوز درک درست و شفافی از برنامه نویسی مخصوصا تو هزاره سوم ندارن(بهشون برنخوره واقعیته، نمیخوام بحث راه بندازم، کسی چیزی هم بگه جواب نمیدم، حداقل تا وقتی که یه نفر پیدا بشه و جواب آخرین نوشته Amin eHelp رو بده البته از نوع منطقی و متکی به دانش یا اینکه لااقل یه مثال بیاره که یه زبان برنامه نویسی یا فریم ورک بتونه با دات نت تو معماری Service Oriented که فکر کنم به عنوان یه برنامه نویس پر مدعا باید بدونیم نیازمندی بی شک و شبهه تکنولوژی تو قرن 21 هستش، رقابت کنه، php که بچه کوچیکه خونه اس، بگین والدینش بیان)...
... ولی یه واقعیت گنده ای رونباید انکار کنم:
در حالیکه بزرگای برنامه نویسی ایرونی تو اونور دنیا دارن بیس و اساس بزرگترین سیستمهای علم صفر و یک رو پایه ریزی میکنن(نمونه اش گوگل و مایکروسافت، که هر دو شون رکن های ایرونی تو قلب و هسته تیم های اصلیشون دارن)، ما ها اینجا نشستیم، اسم خودمونم گذاشتیم برنامه نویس از نوع حرفه ای و پرمدعاش، و به جای یاد گرفتن و یاد دادن، فقط میزنیم تو سر و کله همدیگه.
کاش یه جو غیرت برامون مونده بود برای دفاع از حیثیت ایرانی بودنمون، از تمدن 11هزار ساله( یا به قول بعضی ها 8 هزار سال) و دانش زیر خاکیمون. یه خورده مسایل ریاضی خیام و معماری شیخ بهایی و البته ادب فردوسی رو ملاک غیرتمون قرار میدادیم نه php و asp و فلان کوفت و زهر مارو.
اونی که میگه php متن بازه، تا حالا چند بار رفته سراغ سورسش؟ یا اونی که میگه asp فلان کارو میکنه و فلان قابلیت و داره، تا حالا جند تا کنترل یا provider نوشته؟ اصلا میدونه asp زبانه یا فریم ورکه یا چه کوفتیه؟ آقای مدافع حقوق زبان!!!!!!!!!!!! برنامه نویسی asp!!!!!!!!!!! چند تا web app نوشتی؟ چرا انقدر سرعتشون پایینه؟ فکر کردی؟ دنبال دلیل رفتی؟ سعی کردی بفهمی msn هم که aspx هستش، چرا سریع میاد بالا؟ چه فرقی وجود داره؟ هممون سرویس جستجوی عکس گوگل رو تجره کردیم، ولی نمیدونم چند درصدمون همین سرویس رو تو msn تجربه کردیم، پیشنهاد میکنم دات نت کارا حتما یه سری اونجا بزنن، شاید یه خورده از خودشون خجالت بکشن. در ضمن انقد ناله کرک و سودای لیسانس معامله نکنید، یه خورده زحمت بکشین، پروژه های متن باز غول و قدرتمندی تو دات نت پیدا میکنید با document کامل، با فوروم فعالی که هم کمک میکنه به درک کد و هم همیاری میکنن برا ارتقا.
به اندازه سر سوزنی همت کنیم، هممون البته، php, asp, java یا c که بابابزرگ همشونه، نداره، هممون با همدیگه، اگه یه خورده همت کنیم، کارای بزرگ و متعالی میتونیم ازائه کنیم که اونوقت همه جای دنیا میشینن و میگن: asp و php بهترن یا مثلا فلان ایرانی!!! (مثلا Aria framework نسخه فلان).
الغرض: بیشتر از مائده مهمان دیدیم... ... رمه آنقدر ندیدیم که چوپان دیدیم
برامون زشته، در شان و شخصیت یه دانشمند ایرانی نیست، یا لااقل در شان و شخصیت این سایت نیست، حیا کنیم، به همدیگه چیز یاد بدیم، نه اینکه این همه هزینه صرف کل کل و مرافعه کنیم که تازه بیایم خودمونو ثابت کنیم، نه بهتری و بدتری زبانها رو.
یزدان نگهدارتان.