بحث در ای باره بی فایده هستش... فقط اینو بدونین دنیای open source تکنولوژی آینده هست کار با PHP معقول تر از ابزاره انحصاری یک کمپانیه!
بحث در ای باره بی فایده هستش... فقط اینو بدونین دنیای open source تکنولوژی آینده هست کار با PHP معقول تر از ابزاره انحصاری یک کمپانیه!
به نظر من هم بحث در این مورد کار بیهوده ای هست!
چراکه هر زبان ویژگی های خودش رو داره و سبک برنامه نویسی در هر کدوم متفاوته!
ترکیب php + zend framework برای شخص بنده بسیار مناسب و ایده آل هست.![]()
عزیزم ، برادرم خوب توجه کن !نقل قول:
نوشته شده توسط amir.s![]()
در ضمن به عنوان کسی که با برنامه نویس های NET. , PHP , JAVA و ... کار کردم می تونم به طور جدی حرف zoghal رو تایید کنم . به کسی برنخوره ، تجربه است و حقیقت ! اگه علتش رو هم می خواید به نظر من اساتید و مدرسان هستند که مفاهیم و اصول رو درست نمگن .
با این حرفی که زدید به من ثابت شد، که شما درک کمی از Asp.Net دارید! ( البته ببخشید قصد توهین ندارم. )
من در مورد قالب برنامه نویسانی که در بازار کار می کنند صحبت کردم نه در مورد Asp.Net !!!!
وقتی می گم از این بحث ها خسته شدم ، عین حقیقته !
اول خوب پیش میره ، بعد شروع میشه به دعوا که شما اینطوری فکر میکنید و ما اینطوری ...
فلان شرکت این برنامه رو با این زبان نوشته ، اون یکی میگه اگه می دادند من می نوشتم بهتر میشد . طرف چیزی حالیش نبوده ...
آقا شما که این حرفو میزنی خودت چه کاره ای، اون یکی میگه: من چی کارم !؟ اصلا می دونی برنامه نویسی چیه ؟! ما در سال 2010 هستیم !!
نه موضع بحث مشخصه ، نه آمار مستند و معتبری ، نه دلیل و برهان بدرد بخوری ( به دوستان گلم برنخوره دارم کلی میگم . درده دله ... ) مثالش تو همین بحث : فلان سایت سرعتش خوبه !! سرعت سایت به 100 عامل بستگی داره ، یکی از این ها زبانش و مابقی به تیم برنامه نویسی ، سرور ، میزان لایه های امنیتی ، میزان کاربرپسندی ، فازهای بهینه ، سرعت اینترنت ، زمان استفاده شما از سایت و .... . اون وقت از کجای این من بگم این زبان بهتر از اون یکی هست ؟
حالا طرف ما تو همون شرکتی که می گیم سایتش خوبه یا بده به هزارتا چیز فکر کرده ، به غیر از اینکه این زبان بهتره یا اون یکی ! اون آقا یا خانم به بودجه ، امکانات حاضر ، برنامه نویس ، اهداف و استراتژی های کارش ، هزینه های پشتیبانی و صدها کوفت دیگه که من دارم تو کارم میبینیم فکر میکنه ، بعد میگه این پروژه با این شرایط باید از فلان تیم استفاده کنیم ... حالا من و شما نشستیم میگیم حتما اینطوری حتما اونطوری ...
آقا من اگه گفتم تا یه سطحی ! شما دو سه خط بالا ترش رو بخون که گفتم با ترکیب LAMP و ...
تورو خدا شما بیا این بحث های 65 صفحه ای لینوکس بهتره یا ویندوز رو بخون ببین آخرش به چی میرسی ؟
نکته :
تمام تولید کنندگان این سیستم ها و زبان های برنامه نویسی در حال رقابت هستند که تو تکنولوژی و سرعت و ... از هم عقب نمونند . پس اساسا تفاوت کمه ونمیشه گفت این خوبه و اون یکی بده ...
یکی از دلایلی که از این بحث ها خسته شدم اینکه افراد خودشون رو میذارند جای end user ها !! عزیزان، شما تولید کننده هستید . برای کاربر فیس بوک فرقی نمی کنه که شما اونو با فلان زبان نوشتی یا اون یکی ، اون به کیفیت و سرعتی که ارائه میدید فکر میکنه . حالا ما نشستیم دور گود میگیم لنگش کن .
من و شما تولید کننده برنامه هستیم ، اینا همش ابزاره ، زبان ، سیستم عامل ، فریم ورک و ... هموش ابزار دست ماست . بنز و بی ام و سر این رقابت نمیکنند که من فلان CNC رو دارم تو نداری. اونها از تولیدات ، طراحی و خلاقیتشون مایه می ذارند و ... . توروخدا خودتون بگید در کدوم یکی از این اسم هایی که براش سینه میزنیم ، اسم یکی از من و شمای ایرانی زیرش هست.
ختم کلام : این بحث ها تا وقتی بحث کردن یاد نگیریم و جایگاه خودمون رو ندونیم به هیچ جا نمی رسه . باید به سطحی برسیم که با تمام این ابزارها کار کنیم چون هیچ حرفه ای با یک زبان حرفه ای نشده
این شعر بدجوری به دلم نشست »
بیشتر از مائده مهمان دیدیم... ... رمه آنقدر ندیدیم که چوپان دیدیم
همش تقصیر این یوشا شد دیگه!!؟؟ ببین از بحث محبوبیت به کجا رسیدیم![]()