سلام
من نمیخام بحث تکراری انجام بدم و از این حرفای تکراری خسته شدم.
ببینید باید چند تا نکته رو در نظر گرفت.
اول اینکه اگه تعداد سایت های php بیشتره خوب به خاطر اینه که سنش هم از asp.netبیشتره. اگر بخایم منصفانه در این مورد قضاوت کنیم باید ببینیم سایت هایی که از سال 2003 به بعد ساخته شده چندتاشون با asp.netهست و چند تا با php. و تازه اگه منصفانه تر نگاه کنیم باید از سال 2005 شروع کنیم. خوب معلومه تا قبل از اون php بی رغیب بوده و همه شرکت های بزرگ از اون استفاده میکردن.
بعضی از دوستان در گفتن که توانایی php بیشتر از asp.net یا برعکس. در این مورد هم باید بگم همه چیز به ذهن من و شمای برنامه نویس برمیگرده. اگر هر کدوم از این زبان ها رو یک نفر حرفه ای بلد باشه میتونه کارهای خوبی توشون انجام بده. مثلا شاید کاری باشه که بهروز خان راد تو یک روز با ASP.Net انجام میده ولی 10تا برنامه نویس php تو یک سال هم نمیتونن انجام بدن. و برعکس این موضوع هم صدق میکنه. یعنی ممکنه یکی از بچه های قوی با php کاری انجام بده که من هیچ وقت با asp.net نتونم و این نشونه ضعف منه نه asp.net.
یکی از بچه ها گفته بود که برنامه هایی بزرگی که با asp.netانجام میشه؛ ضعیف هست و معمولا صاحب کار ناراضی هست.
با این مورد کاملا موافق هستم. ولی این هم باز ضعف برنامه نویسه. ببینید کار تو asp.netخیلی راحته! ولی این کار راحت حرفه ای نیست. وقتی برنامه نویس بدون دونستن نکات اولیه میاد یه دیتابیس کیلویی طراحی میکنه و بعد یه Gridview میندازه رو صفحه و بعد با wizard کل کار رو انجام میده خوب معلومه که کار ضعیف انجام میشه. به طور کلی به خاطر سادگی کارها در asp.net افراد کم سواد زیادی از این راه دارن نون میخورن. من در بین دوستان خودم کسی رو میشناسم که حتی از نصب Sql server به تنهایی عاجزه ولی تا حالا کلی سایت طراحی کرده با نصف قیمتی که من طراحی میکنم. خوب وقتی کسی پیدا میشه که یه سایت چند زبانه داینامیک با 400 هزار تومن انجام میده چه انتظاری باید از این کار داشت؟ تازه طرف کلاس آموزشی هم برگذار میکنه و یه سری از خودش بیسواد تر تحویل میده. اینطوری اسم asp.net رو هم خراب میکنن.
در کل به نظر من اینکه کدوم زبان محبوب تره هیچ اهمیتی نداره. مهم اینه که خوت از زبانی که با اون برنامه مینویسی لذت ببری و مهمتر از اون اینه که از زبان محبوبت چقدر پول درمیاری. حتی اگر روزی برسه که فقط من یک نفر توی دنیا از Asp.net استفاده کنم اگر هنوز هم به خاطر این کار به من پول بدن باز هم به کارم ادامه میدم. چون این امر نشون میده که من هنوز آدم با ارزشی هستم.سلام دوستان عزیر چه بخواین و چه نخواین php نسبت به asp از محبوبیت بیشتری بر خورداره این نکته نیاز به مدرک و تحقیق علمی نداره شما باید بدونید که بیشتر برنامه نویسها از محصولات ماکروسافت دل خوشی ندارن البته برنامه نویسهای واقعی که تفاوت بین php و asp رو بدونن
حرف آخر اینکه مهم نیست از چه زبانی استفاده میکنید! مهم اینه که توی کار خودتون یه super hero باشید و بتونید مشکلی از مشکلات it دیگران رو حل کنید و یه قدم به جلو بردارید.