-
جمعه 06 فروردین 1389, 10:17 صبح
کاربر دائمی
نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟
فک نمی کنم اینکارا فایده ای داشته باشه چون برنامه نویسی به عنوان یک شغل در ایران فایده ای نداره چون راستش خودمونیم هر کی درس معمولی رو نمی کشه فک می کنه اه کامپیوتر که ساده است من خودم همه ی بازی هام رو خودم می تونم نصب کنم پس زرتی می پره رشته فنی رو می زنه و کامپیوتر بعدش هم می گه چرا به ما برنامه نویسا (بهتره بگم حسابداری نویسا) چرا نمی رسن؟؟؟؟
-
جمعه 06 فروردین 1389, 12:51 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟
سلام به همه دوستان
از همون اول این تاپیک رو دنبال میکردم و نظری هم نمیدادم چون اصولا با گلایه کردن مخالفم،
یک روز بیل گیتس توی یکی از مدارس آمریکا به دانش آموزان گفت که بی خود غر نزنید، به جای غر زدن از موقعیت ها استفاده کنید.
باور کنید قصد جسارت ندارم ولی خوب آدم بعضی نظرات رو میبینه و دلخور میشه، چون غیر
اصولی و غیر منطقیه.امیدوارم از نوشته هام سوء تعبیر نکنید، اصولا آدم تند اخلاقی نیستم و اگر
به نظرتون مطالبم تند بود مطمئن باشید دارید اشتباه میکنید!
چند تا نکته ای که باید بگم:
این تاپیک از راضی یا ناراضی بودن برنامه نویسی شروع شد و به جوجه برنامه نویسی و پروژه
های آبکی و غیره کشیده شد!
ببینید دوستان مثلا من خودم رشته تحصیلیم مدیریت هستش و اصولا تخصصم تو مدیریت و
حسابداری و اقتصاد هستش ولی برنامه نویسی رو صرفا و فقط صرفا از روی علاقه یاد میگیرم و اگر
غیر از این بود سراغ C++ نمیرفتم! و برام مهم نیست درآمد برنامه نویسی چقدر هستش.
ولی اینو باید بگم( باور کنید منظورم دفاع از خودم نیست، اگر بود میتونستم نگم رشتم چیه!!)
اینکه بگیم هر کس رشتش مهندسی نرم افزار نیست جوجه برنامه نویسه!! چیزی جز حرفی
احساسی و غیر اصولی نیست!! اینکه بگیم طرف با 20 تا دوره هم جوجه برنامه نویسه!! اصلا
قبول ندارم! چرا؟؟
نمیگم برنامه نویسی رو میشه با چند تا دوره یاد گرفت، ولی مگر آیا یه مهندس نرم افزار تو
دانشگاه چقدر برنامه نویسی یاد میگیره؟؟ اگر طرف با 20 تا دوره جوجه برنامه نویسه، پس به نظر
شما یک مهندس نرم افزار با پاس کردن یه جزوه پاسکال و سی خدای برنامه نویسی شده؟؟
هر چیزی با تلاش بدست میاد، ربطی به دانشگاه رفتن و نرفتن نداره. Dr.Mudge یکی از بزرگترین
هکرهای جهان، رشته تحصیلیش موسیقی بود! گروه هفت نفریشون مایکروسافت رو با هزاران
کارمند و مهندس نرم افزار رو به زانو درآورد.
یا مثلا یک مهندس نرم افزار میاد سمت طراحی وب، و بعد بقیه رو جوحه طراح میدونه!! خوب مگر
تو رشته نرم افزار طراحی وب یاد دادن؟؟ پس یک مهندس نرم افزار با کسی که اصلا دانشگاه نرفته
تو این زمینه فرق نداره. تو همین سایت مهدسین نرم افزاری رو دیدم که شروع بع ساخت نرم افزار
حسابداری کردند، خوب مگر یه مهندس نرم فزار حسابداره که یک نفره میاد نرم فزار حسابداری
میسازه؟؟ من خودم امکانات نرم افزاری که ساخته بودن رو میدیدم، ولی به خدا اگر بخوام واقعیت
رو بگم، باید عرض کنم اون نرم افزار رو اگر مفت هم بهم بدن استفاده نمیکنم! چرا چون دوستان
عزیز خودشون رو تحلیل گر نرم افزار میبینن!! پس آیا درسته که منم بگم جوجه حسابدار؟؟
یا طرف میاد میره فتوشاپ کار میکنه با هزار ادعا، خوب در این صورت هم مگر دوستمون
گرافیست هستش که میره سراغ این نرم افزار؟؟ پس خواهشا از این حرفای نا امید کننده و غیر
اصولی نزنیم.
این رو هم نمیخواستم بگم ولی خوب میگم، اون دوستی که برنامه نویسا رو به طور غیر مستقیم
حمال! فرض کردند و خودشون رو انسان برتر! جسارت نشه ولی من هم اگر از دید خودم نگاه کنم
میتونم بگم یه مدیر پروژه هم چیزی بیش از یک حمال نیست!! پس خواهشا توی سایت به این
بزرگی به کسی توهین نکنید.در مورد نقشه کشی که اونو علامه دهر فرض میکنید باید عرض کنم
که اگر تو ایران کسانی که مهندس نقشه کشی نیستند هم اجازه نقشه کشی داشتند کسی به
اون مهندس نقشه کشی پروژه اش رو نمیداد!! من خودم کسی رو میشناسم که دانشگاه نرفت و
موتور اتومبیل طراحی کرد.
اگر مهندس نرم افزاری از جوجه برنامه نویسا گلایه کنه باید قبول کنه که در این صورت خودش هم
چیزی جز یک جوجه برنامه نویس نیست. کسی که میره دات نت یاد میگیره فرقی نمیکنه
تحصیلات آکادمیک داره یا نه، چون تو دانشگاه به کسی معماری دات نت یاد نمیدن. پس هر دو
گروه دارن از صفر شروع میکنن.
در مورد نارضایتی از برنامه نویسی هم این نکته حائز اهمیته که همه مشاغل دارای ضعف درآمدی
هستند و آنچه که باید باشند نیستند.
تو همین ایرانی که شما میفرمایید، اگر نگاهی به اطرافتون بیندازید میبینید کسانی بودند مثل
من و شما، ولی بار و بندیل رو بستند و به راهی کره مریخ شدند!! پس بی جهت نباید گلایه کرد.
اگر آدم شکست خورده زیاده، آدم موفق هم زیاده، تنها تفاوتشون این بود که یکی غر زد و اون
یکی چاره اندیشید و تلاش کرد.
موفق باشید
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت