-
یک شنبه 15 فروردین 1389, 20:34 عصر
کاربر تازه وارد
نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟
با سلام خدمت دوستان
خلاصه: من از زندگیم .. شغلم.. درآمدم ...و آینده شغلیم و از برنامه نویس بودم به شدت راضیم!!
و اگر بر می گشتم به چند سال پیش زود تر برنامه نویس می شدم ولی برنامه نویسی واقعی!!!
و به برنامه نویس بودنم افتخار می کنم و خواهم کرد!!!
======
من خیلی دیراین تاپیک دیدم ... ولی از اولش شروع کردم خط به خط خوندم.. چندین ساعت طول کشید!!!!
با اجاره مدیر این بخش و دوستان عزیز من کمی کلی ولی مربوط به موضوع تاپیک نظرم رو بگم
من افکاره مختلفی رو دیدم و از تجربه شخصی جواب کلی به هر دسته از افکار می دم
البته من به هیچ وجه قصد بی احترامی به هیچ کسی ندارم...و همه برای من محترم و عزیز هستن
======
1) کسانی که به دلایلی مختلفی با برنامه نویسی موافق هستن (خودمم جز این گروهم و بنابریین اگر اجازه بدین بیشترنظرمم رو درباره افکار مخالم دسته بندی می کنم)
2)کسانی که به دلیل شرایط مملکت و بازار کار و کپی رایت و.... مخالفن
3) کسانی که کلا می گن برنامه نویسی آینده نداره و از درآمدش راضی نیستن
4) کسانی که می خوان یک شبه پولدار شن
5)کسانی که برنامه نویسی رو به عنوان شغل دوم مناسب می دونن
6)کسانی که برنامه نویسی رو آسون می دونن
7)کسانی که برنامه نویسی واقعی رو نمی شناسن
8) کسانی که برنامه نویسی رو خارج کار تیمی می دونن
9) کسانی که خلاقیت و ایده نداشتن و ....
10)کسانی که واسه پول میان سمت برنامه نویسی و اول هر چیز می گن "پول توش هست؟!"
=====>>>>>>>>
1) من کاملا به برنامه نویسی موافقم و دلایل زیادی دارم
2)بله شرایط مملکت ما فاجهه است ولی می شه تو این مملکت تا حد قابل قبولی موفق شد
بله! تقریبا نشدنی تو ای مملکت ماکروسافت بوجود آورد ولی می شه یک دهم.. یکک صدم نه اصلا
یک هزارم ماکروسافت رو بوجود آورد!!!! فکر می کنم خوب باشه!!!
آدم ها و شرکت موفق و ثروتمندی در شاخه برنامه نویسی داریم!! چرا یکی از اینا نباشیم یا نه اصلا حتی کسی موفق نشده چرا اولیش نباشیم!!
و از طرفی بازار کار تو ایران خیلی خوبه!!! ... ما تو بازارمون خیلی عقب هستیم هر کار انجام بدیم
نو وتازست و از طرفی رقابت نداریم!!! این خیلی عالی هست
درباره کپی رایت ... هیچ جایی نداریم البته اینجا بد تر قبول دارم... ولی راه حل های قدرتمندی
در مقابل کپی رایت وجود داره!!! من دوستم یک php کار بود و از راه حل هایی که هست در مقایل
کپی رایت استفاده کرد و بعد دو ترم دانشگاه با یه bmw سری 3 دیدمش !!!
یکی از این روش ها استفاده از محصول بدون کپی رایت به عنوان تبلیغ!!! که یکی از استراتژی های
مهم ماکرو سافت!!! که از میلیون ها ویندوز بدون کپی رایت به عنوان تبلیغ استفاده می کنه و باعث شده که بازار که قسمتی پول می دن با نام خودش پر کنه !!!!
3) امیدوارم نظر شون عوض شه
4) فکر نمی کنم تو زندگی با این تفکر موفق شن . چه برسه به برنامه نویسی و....!!!
5)شدیدا اشتباه چون کاری هستش که باید متمرکز بود و نیازی به شغل دیگه کنارش نداره !!!
6) این به شدت اشتباه بسیار کار سختی هستش ... خیلی وقت پیش یک مقاله زبان
اصلی درباره سی پلاس پلاس خوندم تو مقدمش گفته بود آموزش برنامه نویسی در 10 سال!!!! در مقابل جملاتی مثل آموزش در 24 ساعت اینا و اعتقاد داشت که راه سخت و طولانی هستش
7) برنامه نویس واقعی یعنی خالق دنیای دیجیتال
اگر تونستین چیزی رو حتی تو سطح مملکتمون خلق کردین و پول پارو نکردین ...خب بله برنامه نویسی
جواب نمی ده!!! برنامه نویس باید مطالعه زیادی داشته باشه و خلاقیت داشته باشه نه یه تایپیست که فقط کپی پیست می کنه و برنامه نویسی رو تو درگ کردن یک باتن و کشیدن رو فرم و f5 زدن بدونه!!!
8) برنامه نویسی کامللا یه کار تیمی و باید با تیم پیشرفت کرد اونم نه یک تیم x نفره شامل x نفر برنامه نویس!!! یک تیم اصولی یکی مدیر باشه یکی طراح و... ما از مدیریت زمین می خوریم
9)بعضی ها مگفتم ایده تموم شده!! یعنی مملکت ما تو ای تی به روز و نیاز به بروز شدن نداره و
علم ای تی به آخرش رسیده که دیگه ایده وجود نداره !!!
عجب !!!
اگر تو مرحله ای باشیم که فقط یک ایده وجود داشته باشه بعد انجام اون ایده می فهمیم که دو ایده دیگه هم وجود داره و همین جوری به مرحله می رسیم که می فهمیم بی نهایت ایده وجود داره....
10) تو هر کاری باید از طریق علاقه پول در آورد!!! و اصلا برنامه نویسی بدون علاقه مهال!!!
از طرفی من بعد چند سال برنامه نویسی با حقوق 450000 شروع کردم و بعد سخت کار کردن به حقوق 3000000 رسیدم و بعدش شرکت خودم زدم که موفق هستم
چقدر حرف زدم...
بازم بگم قصد بی احترامی به هیچ کسی نداشتم
با آرزوی موفقیت برنامه نویسان و موفقیت مملکتمون تو ای تی
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت